evet evet, kamera da çekime hazır beklemiş ivit inandık
Kamera hazır ve motor...
Olmuyor olmuyor daha inandırıcı bağırın.
Daha büyük Öfkeyle bağırın.
Siz de korkmuş gibi davranın.
Evet ve şimdi bir daha
öylee demeee, beyazım grim paylaştıysa doğrudur
Çok üstüne varmasak aslında iyiydi.
Kirli çamaşırlarını yayarken, beni de aradan çıkaracak şimdi.
Ofis ya bu kadar satılık diyor sana da merak ettim, kilon kaça? Hayır seni severim, şöyle 3-5 kilo almak isterim eve eğer perakende satışın varsayok merak etme kirli çamaşır dediği eski beğeniler.. ee çap ne ki neyi yayacak, kuş kadar aklı olan adam onunla sırrını mı paylaşır
Ofis ya bu kadar satılık diyor sana da merak ettim, kilon kaça? Hayır seni severim, şöyle 3-5 kilo almak isterim eve eğer perakende satışın varsa
Satlık atma canummmvalla 7 şerden 2 çift bilenzik ile beni alabilirsin
Satlık atma canummm
Seni linç etmesin dışlamasın sana yeter sen puldan ucuzsun yani ahahaha
Buyok merak etme kirli çamaşır dediği eski beğeniler.. ee çap ne ki neyi yayacak, kuş kadar aklı olan adam onunla sırrını mı paylaşır
Bubeyazgri geçenlerde bir konuda mezhebiyin meşrebiyin diye türkçeyi katleden kişi mi? Yanlış mı hatırlıyorum? Sürekli mahalle ağzıyla uzaa yazıyordu hani o mu?
Muhahahaha yaaaaa satlık incinmişşşşşş dava etcekmişşşş ahaha senin duygunmu var bea satlık ahahahaoh nur topu gibi bir davan daha oldu beyazım grim hadi hayırlısı bakalım :)
canım ofisi ben aldım kimseye vermemOfis ya bu kadar satılık diyor sana da merak ettim, kilon kaça? Hayır seni severim, şöyle 3-5 kilo almak isterim eve eğer perakende satışın varsa
Muhahahaha yaaaaa satlık incinmişşşşşş dava etcekmişşşş ahaha senin duygunmu var bea satlık ahahaha
Senin fikrin zikrin kişiliğin olsa dışlammamak uğruna satılmazsın ahaha mucuxxx
muhahahaha kaç kuruşluk adamsında senden çekincem satlıkcım ahaha Avukatıma talimat veririm satın alıverir kişişiğini dava kapanır ahahsha dünyanın en çabuk kapanan davası olur ahahshao, ama mahkemede yüzünü de göreceğim.. dilerim yüzüme de söyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?