Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

office tanımaz . o dönemde ne office nede ben sitedeydik.
sinir bozucu sanırım bir geyik topiğiymiş değilmi

27 sayfanin tek ozeti bu olmus.
Reelde hesaplasmak ? 4 sene boyunca cocugunun videosunu saklamak,76 kisiyi de durup saymak??Bunlar normal degil.Tamam bir olay uzerinden icerlemis tabi anlattigi dogruysa ama gun be gun takip etmek saglikli bir kafanin yapacagi is degil...Hadi oldu Allah korusun bu video beyazgriden alakasiz daha farkli ve cirkin birilerinin eline gecip kotu amaclara alet edildi su anda ilk zan altinda kalacak kendisi.
Cete dedigi kimdir nedir bilmiyorum.Kk'nin bu yuzuyle pek alakam yoktur ama ruh hali normal degil.

Haberle de ilgili gerçek mi bilemem ama 7 haziran seçimlerinden önce benim başıma gelmişti bir olay. Yine 2 genç kız broşür dağıtıyor böyle hemen yan tarafımda bi kadın var ona verdiler bana vermediler başka da kimse yok bu arada. Dedim bana niye vermediler ki. Sonra başka bir partinin sloganını söyleyip haha haha diye güldüler. Birkaç kere yaptılar bunu. O zaman anladım hangi partinin broşürü olduğunu çünkü ellerine dikkatli bakmadığım için tam anlamamıştım. Dedim demekki o partiye oy vermediğim tipten bişeyden anlaşılıyor. Yalnız yaptıklarını terbiyesizce bulmuştum. Bu gereksiz anım da burda dursun

burayı bu denlı ciddiye almayın kızlar. tartısma, nefret olabılır ama bu sanalda ve arkadas olduklarınızda laf ederken aranızda kalsın. burası sanal sonucta. agzı olan konuşur, herkes bırbırını sevmek zorunda da degıl. kıskanclıkta olur
bınbır türlü karakter var cunku.
burayı bu denlı cıddıye alanlar reel de işleri cok zor olsa gerek

Son düzenleme:
chp li broşür dağıtan kadınlar banada vermiyor. katılıyorum tipten anlaşılıyor. ben
memnunum...

Aslinda çok ciddiye alinmamasi gereken bir şahısmış konu sahibi. Keşke gitmeseydi arkadaşlar.

O olay tipten nasıl anlaşılıyor acaba?

Cidden şu saçmalığı biri bana açıklasın lütfen.

Geçen yıl görev yaptığım okulda koskoca emekliliği geçmiş öğretmenler vardı karı koca
akpyi yerden yere vururlardı. Her tenefüs onların çenesini dinlerdik.

Ben kapalıyım diye hiç beni muhattap etmezlerdi konuya.
Açık bir öğretmen arkadaşıma bakıp dimi x? Haksız mıyım x diye onay beklerlerdi.

Ben akpli değilim.. O açık arkadaşım akpli bu arada..

Akıl akıl gel kuyruğuma takıl işte.

Koca yetişkin, öğretmen olmuş hatta emekli bile olmuş ama ne fayda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…