- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
cete (?!) 76 kisiyi daha linc etti siteyi biraktilar dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cete (?!) 76 kisiyi daha linc etti siteyi biraktilar dedi.
nasıl saymış ki:)cete (?!) 76 kisiyi daha linc etti siteyi biraktilar dedi.
katılıyorum kız tam bir terbiyesizHabere de yorumuma gelince cok cirkin bir davranis. Bi de marifetmis gibi cekmisler. Yazik ya. Siyaset icin yapilan seylere bak..
ben de onu diyorum. ya uyduruyor ya da gercekten psikopatolojik bir vak'anasıl saymış ki:)
1 gitii 2 gitiii 3 5 15 75...![]()
ne alaka mesajımla. gidemedin bir türlü bu aradaBak hem böyle yaparlar hemde konuşunca " vay sapık ahlaksız psikopat sen ne hakla bunları yazarsın " diye başlarlar. Yeter artık gerçekten.
office tanımaz . o dönemde ne office nede ben sitedeydik.Med sanırım bunun kuyruk acısı sinir bozucu zamanından ama orası dağılalı çok oldu. Ofis çoğusunu tanımaz bile. Bu ban falan yok ya komploculuk oynayayım dedi herhal... Bu kişi Atatürk e hakaret etti hala burada cirit atıyor.
beyazgri ne kadar takmissin bu siteye yahu?
zamaninda ceteler devrindeben de office yuzunden bu sitesen gitmisim! gitmisim diyorum cunku kimin yuzunden gittigimi bile hatirlamiyordum eski mesajlarima bakinca gordum. yine de gicik oldugum mesajlarini okumadim, begendigim mesajlarinda begen e bastim. sen nasil bu kadar kin baglayabildin?
niye bu kadar ciddiye alip bir de Profosyonel! yardim alarak onlari arastirdin ki? gercek hayatta karsilarina cikmak ne demek? cidden profosyonel bir yardima ihtiyacin var ama psikiyatrist falan yani dedektif degil.
bir kac gundur farkediyordum surekli beyazgri asagi beyazgri yukari diye seni cekistiriyorlardi hic hosuma gitmiyordu ama polemiklerle ugrasacak ne sabrim ne de zamanim olmadigindan ses etmedim.
ama simdi goruyorum ki, sen bunlardan cok onceden beri kinliymissin(tabii eger dogruysa) ayrica 76 diye tam sayi nasil verebiliyorsun?
cidden urkutucu bir insansin, psikolojinin normal oldugunu dusunmuyorum.
office tanımaz . o dönemde ne office nede ben sitedeydik.
sinir bozucu sanırım bir geyik topiğiymiş değilmi
o zaman gelde officein günahını aldım de.Evet, öyleydi...
Haberle de ilgili gerçek mi bilemem ama 7 haziran seçimlerinden önce benim başıma gelmişti bir olay. Yine 2 genç kız broşür dağıtıyor böyle hemen yan tarafımda bi kadın var ona verdiler bana vermediler başka da kimse yok bu arada. Dedim bana niye vermediler ki. Sonra başka bir partinin sloganını söyleyip haha haha diye güldüler. Birkaç kere yaptılar bunu. O zaman anladım hangi partinin broşürü olduğunu çünkü ellerine dikkatli bakmadığım için tam anlamamıştım. Dedim demekki o partiye oy vermediğim tipten bişeyden anlaşılıyor. Yalnız yaptıklarını terbiyesizce bulmuştum. Bu gereksiz anım da burda dursun
Haberle de ilgili gerçek mi bilemem ama 7 haziran seçimlerinden önce benim başıma gelmişti bir olay. Yine 2 genç kız broşür dağıtıyor böyle hemen yan tarafımda bi kadın var ona verdiler bana vermediler başka da kimse yok bu arada. Dedim bana niye vermediler ki. Sonra başka bir partinin sloganını söyleyip haha haha diye güldüler. Birkaç kere yaptılar bunu. O zaman anladım hangi partinin broşürü olduğunu çünkü ellerine dikkatli bakmadığım için tam anlamamıştım. Dedim demekki o partiye oy vermediğim tipten bişeyden anlaşılıyor. Yalnız yaptıklarını terbiyesizce bulmuştum. Bu gereksiz anım da burda dursun