Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

Aslında vermemesinde değildim bana niye vermediler ki diye düşünürken bilmiyordum bile tam hangi parti. Resmen dalga geçmek amaçlı yaptılar o sözleri gülmeleri. Orda koyu partili biri olsa ya da ruh hastası kavga da çıkabilirdi. Tipten anlaşılıyorsa iyi o zaman

Bende bazen tipten anlıyorum tutulan partiyi.
İktidarı tutanda gereksiz bi özgüven oluyor.
Diğerleri daha çok kendi çapında.
Tabii aksi de oluyor
Birde kötü açıdan demicem ama; çoğu kapalı ve AKP destekçisi dini en iyi biz biliriz mantığında ve açık herkesi çok asağılıyorlar

Ben Tipten anlaşılıyor demedim ki.artık Tipten bişeyden anlaşılıyor demekki diyettahmin yürüttüm. Kafalarından ne geçiyordu bilemem. Aslında demek istediğim elinde broşürle başka bir partiyle alay edip gülersen dayak da yiyebilirsin burası Türkiye. Belki bunu başka partilerin dağılanları da yapıyordur bilemem. Ben gördüğümü örnek verdim

sanal yada reel surunder ne olursa olsun eger kişinin krakteri sağlamsa nerde olursa olsun o kişilikle varolur.sanal diye klavye karşına geçip her lafı etme hakkı olmamalı insanlara iftira etmek küfürler etmek beddualar etmek kişiliğine laf söylemek olmamalı herkes aynı krakterde değil evet ama bazı insanalar hassas oluyor bazıları acımasız dünde yazdım herkes herkese herşeyi yazıyor da bu yazdıklarımızn bile bir hesabı olucak

kişiye haksızlık yapıp onu suçlamak onun hakkına girmektir.kul hakkıdır bununda hesab vardır ilahi adalet vardır.

sanalda içimdeki canavar çıksın ağzımın ayarı olmasın şunu hedef seçip her şekilde saldırayım deyip saldıran kişileri de beğenip ama reelde daha usturuplu daha terbiyeli olmak bence kişilik kaybıdır.insan olduğu gibi olmalı

kendine yapılmasını istemediğini karşısına yapmamalı bizler burda sadece nicklerimizden tanıyoruz belki tanısak birbirimizi ne kadar hoş iyi insanlar olduğumuzu görürüz yada aileler tanınmıyor.tanınsa kim olduğu tek kelime edilmez.

sende alıntıladım kusura bakma sadece demek istediğim düşünerek yazmak saygılı ve kırıcı olmadan kimse kimseyi sevmek zorunda değil doğru diyorsun ama her nerde olunursa olunsun fikirlere saygılı olmak durumunda heleki topluluğun olduğu yerde

ben bunu bir çok kez yazdım dalga geçildi.neyse tekrar kusura bakma

Hayir lafimiz size değil zaten o broşür vermeyen kişilere.

Demokrasi ağzınıza kaleminize pek yakışmıyor sizde sırıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…