Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burayı bu denlı ciddiye almayın kızlar. tartısma, nefret olabılır ama bu sanalda ve arkadas olduklarınızda laf ederken aranızda kalsın. burası sanal sonucta. agzı olan konuşur, herkes bırbırını sevmek zorunda da degıl. kıskanclıkta olur
bınbır türlü karakter var cunku.
burayı bu denlı cıddıye alanlar reel de işleri cok zor olsa gerek
Aman diyimKazen ben üyelik ip.....
Şaka şaka![]()
![]()
Aman diyim![]()
Hayir lafimiz size değil zaten o broşür vermeyen kişilere.Ben Tipten anlaşılıyor demedim ki.artık Tipten bişeyden anlaşılıyor demekki diyettahmin yürüttüm. Kafalarından ne geçiyordu bilemem. Aslında demek istediğim elinde broşürle başka bir partiyle alay edip gülersen dayak da yiyebilirsin burası Türkiye. Belki bunu başka partilerin dağılanları da yapıyordur bilemem. Ben gördüğümü örnek verdim
Ay hala gülüyorum ya delisin vallaYapasım geldi
Munenin cımbızı, kazenin baltası var
İptal dedikleri an gittiler birer birer valla![]()
![]()
Şakasi yok bunun bittin senKazen ben üyelik ip.....
Şaka şaka![]()
![]()
Arkadaşı dışarı alalım.Kazen ben üyelik ip.....
Şaka şaka![]()
![]()
anında gidersin bak![]()
Ay hala gülüyorum ya delisin valla![]()
Şakasi yok bunun bittin sen![]()
Arkadaşı dışarı alalım.
Bir de gercekten gidermişsinAyy ALLAH korusun
O kadar aksiyona bi tebessüm sağlamışım
Ahahaha![]()
Kızlar hakkınızı helal edinn![]()
![]()
sözde çete dediklerinin çetelesini tutmuş demek kinasıl saymış ki:)
1 gitii 2 gitiii 3 5 15 75...![]()
Valla kazenin hiç şakası yok anında yolcu ediyo zaten pusuda bekliyo gideceklerietiketlememiş kazeni kolaysa etiketlesin
bak o zaman şakayı![]()
Demokrasi ağzınıza kaleminize pek yakışmıyor sizde sırıtırBunlar işte ülkede demokrasi yok özgürlük yok diye yırtınanlar... Bunların özgürlükten anladığı tek benim zihniyetim konuşsun, tek benim zihniyetim kamuda, iktidarda her ortamda söz sahibi olsundur..
Bu çirkeflikleri yaparken bile, Özgürlük yok demokrasi yok diye yırtınırlar... Onların demek " benim gibi düşünmeyen, benim zihniyetimde olmayan iktidar olamaz, isterse Türkiye yi dünya lideri yapsın olamaz"
Allah kökünüzü kazısında şu ülke bir nefes alsın ne diyim...
Kazen ben üyelik ip.....
Şaka şaka![]()
![]()
etiketlememiş kazeni kolaysa etiketlesin
bak o zaman şakayı![]()
Bir de gercekten gidermişsin![]()