-
- Konu Sahibi KilicBaligi
kızlar böyle açık açık marka yazıyosunuz ama kılıç balığı kaç kez ikaz etti yazmayın diye neden kimse uymuyor dikkat etmiyor anlamıyorum.....
uff afedersiniz valla haklısınızözür siliyorum markaları... ama bana bir mail atsan olmaz mı bu gün saçımı yıkmam gerek yarına kadar bekletiyorum yıkamayı, bana bir yol göstersen... çok özür dilerim ..
mesaj düzenleme paneline giremiyorumbu konuda yardım edebilecek birileri varmı ?
Canım akşam aldım şampuan N.. u akşam burayı okuyup yıkayacaktım ama dayanamadım sabah yıkadım :) İlk dümdüz hali yok saçımın, sanki dün fön çektirmişim gibi, ama kesinlikle tabi eski saçımdan eser yok, Yıka ve çık hele ki saç kurutma makinesi ile kurut saçım açık olarak dışarı çık imkansızdı eskiden , elektrik çarpmış gibiydi ya fön çekmem gerekti yada toplayıp çıkmam gerekti. Şu an çok memnunum . Sakin ve gayet doğal duruyor saçım, İlk dümdüz halini herkes çok sevmişti ancak ben hiç kendime yakıştıramam dümdüz saçı , hafif dalgalı olmasını isterdim hep, sonuç olarak memnunum bu durumumdan. Tabi ilk yıkmam daha, sonrası ne olur bilmem , çok çok bozulursa kılıçbalığım senden keratin temin eder evde bu işlemi yaparım. Bana hiç 5 ay dayanacak gibi gelmiyor. Saçıma uygulanan ürün yarım çay bardağı ya vardı ya yoktu, ıslak saça sürüldüğü için de azmı çokmu anlama şansım olamadı. Canım çok teşekkür ederim yardımın için,
Canım akşam aldım şampuan N.. u akşam burayı okuyup yıkayacaktım ama dayanamadım sabah yıkadım :) İlk dümdüz hali yok saçımın, sanki dün fön çektirmişim gibi, ama kesinlikle tabi eski saçımdan eser yok, Yıka ve çık hele ki saç kurutma makinesi ile kurut saçım açık olarak dışarı çık imkansızdı eskiden , elektrik çarpmış gibiydi ya fön çekmem gerekti yada toplayıp çıkmam gerekti. Şu an çok memnunum . Sakin ve gayet doğal duruyor saçım, İlk dümdüz halini herkes çok sevmişti ancak ben hiç kendime yakıştıramam dümdüz saçı , hafif dalgalı olmasını isterdim hep, sonuç olarak memnunum bu durumumdan. Tabi ilk yıkmam daha, sonrası ne olur bilmem , çok çok bozulursa kılıçbalığım senden keratin temin eder evde bu işlemi yaparım. Bana hiç 5 ay dayanacak gibi gelmiyor. Saçıma uygulanan ürün yarım çay bardağı ya vardı ya yoktu, ıslak saça sürüldüğü için de azmı çokmu anlama şansım olamadı. Canım çok teşekkür ederim yardımın için,
canımcım sen hamiş değilmiydin hatta bana vermiştin balıktan aldığın keratini :)
Hanımlar yaklaşık 15 yıla yakın 6 ay da bir sürekli saçlarıma röfle yaptırıorum tabi haliyle kuru cansız kırık ve yanık saçlarım. Bunun için çok yol denedim sürekli saçımı kestirmek zorunda kaldım. bir sürü maskeler aldım serum kullandım çok para harcadım hiç bi şekilde sonuç alamadım saçım hep yanık ve azdı. bi arkadaşım xxx.xxx da ki ürünleri kullanmamı tavsiye etti yaklaşık 3 4 aydır sarımsaklı şampuanını ve saç bakım yağlarını kullandım saçım aşırı şekilde uzadı canlandı ve gürleşti ben çok faydasını gördüm hepinize tavsiye ediyorum cilt ürünlerini de kullandım onlardan da çok fayda gördüm umarım sizin sorunlarınıza da yardımcı olur
Merhaba gülüşüm :) evet öyle düşünüyorduk ama yanlış teşhis, uzun hikaye... tam nikah arifesi fln karıştık yazamadım sonra size...
Kılıçbalığım yavrum sen olmasan ne yaparız biz yafneyse yazılarını okurum, buna da zaman ayırmak gerek tabi bu kadar insanla uğraşmak kolay iş değil heleki bu insanların cinsiyeti biz bayanlarsa :) çok zor yaratıklarız kabul edelim :)
hayırlısı olsun araştırırm ben bakalım bulurum belki.
Merhaba gülüşüm :) evet öyle düşünüyorduk ama yanlış teşhis, uzun hikaye... tam nikah arifesi fln karıştık yazamadım sonra size...
Kılıçbalığım yavrum sen olmasan ne yaparız biz yafneyse yazılarını okurum, buna da zaman ayırmak gerek tabi bu kadar insanla uğraşmak kolay iş değil heleki bu insanların cinsiyeti biz bayanlarsa :) çok zor yaratıklarız kabul edelim :)
hayırlısı olsun araştırırm ben bakalım bulurum belki.
kusura bakma kılıçbalığı ben farkında bile değildim açıkçası.bilmiyordum yani.marka vermeyiz.
ben bugun saçımı yaptırdım şampuanıda almadım ama çocuk hangi markayla yaptırıyorsan o marka şampuan kullanmalısın bu çok önemli.nerden alırsan al ama aynı markayı al yoksa 3 ayda bozulur dedi.ben almadan çıktım biraz pişmada oldum .aynı markayı alsammı gidip.5kuruşta indirim yapmadı şampuanda.60lira yani..bidahada o ukala çocuğa gitmekte istemiyorum biraz ukalalık yaptı çok uzadı bu şampuan konsu dedi.ister alın ister başka yerden alın ama siz bilirsiniz dedi canımı sıktı salak şey.alırsamda başkasına aldırcam zaten.
Eki Görüntüle 354043
Ebay'da dolaşırken gördüm eklemeden duramadım Schwarzkopf mümkünse bu ürünü Türkiye'de satmaya kalkmasın
Eki Görüntüle 354043
Ebay'da dolaşırken gördüm eklemeden duramadım Schwarzkopf mümkünse bu ürünü Türkiye'de satmaya kalkmasın
Al bir kaya nereni dayarsan dayaalak mı kuzu bundan
neremize sürcez
orcinal bi adı var