Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

canım ben watsons dan almıştım nude. yılbaşına yakın bi yine gitmiştim. nude da değil ama tony guy da % 50 indirim vardı. ama kutularını bir görmeliydin... kimisi yamulmuş kimisi açılmış... onları öyle görünce indirim sebebini de anlamış bulundum... yoksa başka mağazalarda aynı ürünlerde indirim yokken watsons da neden vardı ki.. belki nude lar için de aynı durum geçerlidir... ha illaki hepimiz watsons dan almadık ama aynı koşullarda saklayan depolar illaki fazla... ki bu ürünlerin ömrü kapağı açıldıktan sonra başlıyor galiba. belki çürük elmalra denk geldik :KK1:

Bende Watsons'dan alıyorum canım ama mesela Amonra Suvari Kozmetik'ten almıştı, herkes başka başka yerlerden aldı ve bir çok kişide aynı sorun herhalde ilk dağıtıcıda sorun var, ana depoyu incelemek lazım... Aslında şikayet bildirisinde bulunmalı ama...

Benim de doa şampuanım bitti, o gelene kadar evde olan bioblas ı kullanıyorum. Şunu farkettim doa şampuanda elektriklenme olmuyormuş fazla. Çünkü bioblas şampuanda dipteki küçük saçlar yukarı kalkıyor. Çok komik gözüküyor, biraz daha çıksa einstein gibi görüneceğim. Tam fen öğretmenine yakışır bir tablo :)

Bir de dilimi çıkarıp fotoğraf çektirmek geliyor içimden

merhaba ben brezilya fönünden sonra bodyshop rainforest serisinın ballı şampuanından kullandm çok da memnun kaldım :) ancak son günler (üzerinden 1 ay falan gecti yaptıralı) saçlarım elektrklenmeye basladı :KK43: eskiden de cok elektrklıydı dove şampuan ve krem kullanıyordum o biraz gecrmıştı ama şmdi acaba krem kullanmıyorum diye mi böyle olmuştur? rainforest serisinın sülfatsız kremınden de alsam zararı olmaz hrlde? biyerde krem kullanmayın diye okumuştum da almadım o yüzden?

Saç kremleirnde sülfat olmaz zaten... İstediğin kremi kullanabilirsin yalnız elektirklenmesinin sebebi fönün bozulmaya başlamış olmasıda olabilir...

Saç kremleirnde sülfat olmaz zaten... İstediğin kremi kullanabilirsin yalnız elektirklenmesinin sebebi fönün bozulmaya başlamış olmasıda olabilir...

aa balık ciddimisin banada kuaför demişti istediğin kremi kullanabilirsin die çocuğu payladım hadi ordan çabuk bozulsunda geliyim bidaha yaptırıyım demi demiştim :KK1: şuan elseve in bi kremini kullanıorum kırmızı şişede.çok güzel yumuşacık yapıyor ama bozulmaya başladı hatta içeriğini yazıcaktım sana vakit bulamadım.bozulmayı ona bağlamştım ama ondan değilmi yani:44: kasımda yaptırdım daha yaa insafffff :KK47:

aa balık ciddimisin banada kuaför demişti istediğin kremi kullanabilirsin die çocuğu payladım hadi ordan çabuk bozulsunda geliyim bidaha yaptırıyım demi demiştim :KK1: şuan elseve in bi kremini kullanıorum kırmızı şişede.çok güzel yumuşacık yapıyor ama bozulmaya başladı hatta içeriğini yazıcaktım sana vakit bulamadım.bozulmayı ona bağlamştım ama ondan değilmi yani:44: kasımda yaptırdım daha yaa insafffff :KK47:

Boşuna azarlamışsın yahu :)

Saçını ne sıklıkta ve kaç derece ısı ile yıkıyorsun tatlım? Sık yıkamakda ömrünü azaltıyor maalesef biliyorsun :KK43:

Saçını ne sıklıkta ve kaç derece ısı ile yıkıyorsun tatlım? Sık yıkamakda ömrünü azaltıyor maalesef biliyorsun :KK43:

duş almadan evden çıkamayan biri olarak malesef hergün :) amaa sık yıkamanın ömrünü azalttığını daha öncede söylemiştin bunu bildiğim için 2 günde bir yıkamaya çalışıyorum canım

duş almadan evden çıkamayan biri olarak malesef hergün :) amaa sık yıkamanın ömrünü azalttığını daha öncede söylemiştin bunu bildiğim için 2 günde bir yıkamaya çalışıyorum canım

Biz bu saçlarla ne yapacağız bilemiyorum:KK1:

:KK53::KK53::KK53:canım bı okusaydın keske kısa yoldan sormadan önce.ama evet yaptırıpta memnun kalmayan yok......

Muhtemelen okumuştur ama yanlış başlık olduğu için bilgi bulamamıştır...

mesaj kutunu boşaltttt...

Saçını ne sıklıkta ve kaç derece ısı ile yıkıyorsun tatlım? Sık yıkamakda ömrünü azaltıyor maalesef biliyorsun :KK43:[/QUO
saçımızı yıkadığımız ısı da önemli mi brezilya fönü için?nasıl olmalı?cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Kızlar doa nın kremini yağla balla vs. karıştırıp bekleterek kullanan oluyor mu acaba? Kıvamı bana çok yoğun ve farklı geldi, onu sürüp saçımı taramak için kullanmak israf gibi geldi, biraz bekletmem lazım. Kılıçbalığı senin öyle bir niyetin vardı sanki canım yaptın mı?

Kızlar doa nın kremini yağla balla vs. karıştırıp bekleterek kullanan oluyor mu acaba? Kıvamı bana çok yoğun ve farklı geldi, onu sürüp saçımı taramak için kullanmak israf gibi geldi, biraz bekletmem lazım. Kılıçbalığı senin öyle bir niyetin vardı sanki canım yaptın mı?

ben yarı yarıya sulandırdım canım
son dibinde kalan çıkmayınca sulandırdım
gördüm ki veriminden bişey kaybetmemiş aynı
diğer şişeyi de sulandırdım
çok katı ve şişesi hiç kullanışlı değil
pompalı şişe olmalı o krem için

kızlar live clean bitmek üzere saçlarım 2 günde bir yıkanmazsa olmuyor çok çabuk yağlanıyor. her zamanki gibi nemlendirici türevini tercih etmiştim. azbiraz kepeklenme var. bu da yaramadı bana anlıcanız. şimdi otacı ıvy denemek istiyorum ama nerelerde satılıyo bi bilen varsa bakabilr mi bi zahmet??:44:

saçımızı yıkadığımız ısı da önemli mi brezilya fönü için?nasıl olmalı?cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Ilık su kullanmalısın, sıcak su daha hızlı akmasına sebep oluyor zaten saç hiç bir zaman sıcak su ile yıkanmamalı brezilya fönü olsun, olmasın...

Yapmaz mıyım:KK1: 3 çorba kaşığı krem, 3 çorba kaşığı shea yağı 3 çorba kaşığı hint yağı, bunları benmari usulü karıştırıp sürüyorum yarım saat 1 saat sonra yıkıyorum, sonuç daha da dokunulası saçlar:KK1:

ben yarı yarıya sulandırdım canım
son dibinde kalan çıkmayınca sulandırdım
gördüm ki veriminden bişey kaybetmemiş aynı
diğer şişeyi de sulandırdım
çok katı ve şişesi hiç kullanışlı değil
pompalı şişe olmalı o krem için

Pompalı şişe bencede iyi olabilirdi...

kızlar live clean bitmek üzere saçlarım 2 günde bir yıkanmazsa olmuyor çok çabuk yağlanıyor. her zamanki gibi nemlendirici türevini tercih etmiştim. azbiraz kepeklenme var. bu da yaramadı bana anlıcanız. şimdi otacı ıvy denemek istiyorum ama nerelerde satılıyo bi bilen varsa bakabilr mi bi zahmet??:44:

Canım sana yaramadığından değil, başlıkta belki okumuşsundur bozuldu mu ne oldu şampuanlar bilmiyorum ama bizdeki son Nude'da fena, anneme kepek yaptı pul pul, sonra aradan zaman geçti bende denedim bendede kepek ve müthiş kaşıntı yaptı ki bende kepek olmaz...

Ivy heryerde var kuzu, marketlerde, Watsons'da, parfümerilerde vs vs...

[

Yapmaz mıyım:KK1: 3 çorba kaşığı krem, 3 çorba kaşığı shea yağı 3 çorba kaşığı hint yağı, bunları benmari usulü karıştırıp sürüyorum yarım saat 1 saat sonra yıkıyorum, sonuç daha da dokunulası saçlar:KK1:

.[/QUOTE]

benmari usulünü daha açıklayıcı yazabilir misin balık, biz cahiller için :)
bir de badem yağı, argan yağı vs eklesek olur mu..
ya da argan yağını serum gibi kullansak daha mı iyi verim alırız acaba..
neyi nasıl kullanacağını bilmemek de kötü :KK43:

X