Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

[

Yapmaz mıyım:KK1: 3 çorba kaşığı krem, 3 çorba kaşığı shea yağı 3 çorba kaşığı hint yağı, bunları benmari usulü karıştırıp sürüyorum yarım saat 1 saat sonra yıkıyorum, sonuç daha da dokunulası saçlar:KK1:

.

benmari usulünü daha açıklayıcı yazabilir misin balık, biz cahiller için :)
bir de badem yağı, argan yağı vs eklesek olur mu..
ya da argan yağını serum gibi kullansak daha mı iyi verim alırız acaba..
neyi nasıl kullanacağını bilmemek de kötü :KK43:[/QUOTE]

Canım bir tencereye mesela su koy kaynat, üzerine bir cam kap koy, katı yağları da bu cam kabın içine koy, alttaki suyun ısısı ile yağlar eriyecektir, aslında merak ettiğiniz şeyleri google'da da araştırabilirsiniz hem fotoğraf hem videolar var bu konuda...

Argan yağını bence banyodan sonra saç uçlarına sür, ben direkt kafama sürmeye kıyamıyorum :KK1:

tamam sağol kılıçbalığı mükemmel şampuanı bulana kadar yorulmak yok En Büyük KK

Aynen öyle vallahi:KK1:

ben yarı yarıya sulandırdım canım
son dibinde kalan çıkmayınca sulandırdım
gördüm ki veriminden bişey kaybetmemiş aynı
diğer şişeyi de sulandırdım
çok katı ve şişesi hiç kullanışlı değil
pompalı şişe olmalı o krem için

Aslında yoğun olması güzel birşey, bana da o yüzden kıymetli geldi. Çünkü bir de ipek saç kremim var daha saçıma süremeden dökülüyor bazen su gibi. Bu krem değil de maske gibi daha çok.

Belki kaseye veya pompalı şişeye koyarlar daha sonra, ama kıvamı gerçekten yoğun ve güzel

Yapmaz mıyım:KK1: 3 çorba kaşığı krem, 3 çorba kaşığı shea yağı 3 çorba kaşığı hint yağı, bunları benmari usulü karıştırıp sürüyorum yarım saat 1 saat sonra yıkıyorum, sonuç daha da dokunulası saçlar:KK1:
.

Ben de buna benzer birşey yapmak istiyorum canım. Hint yağım şu anda yok ama biraz badem ve avokado yağım var. Bir de doa dan aldığım cocoa butter. Bakalım karıştırayım birşeyler. Cocoa butteri saçtan çıkmaz gibi bir korkum var ama deneyeceğim sanırım

Ben de buna benzer birşey yapmak istiyorum canım. Hint yağım şu anda yok ama biraz badem ve avokado yağım var. Bir de doa dan aldığım cocoa butter. Bakalım karıştırayım birşeyler. Cocoa butteri saçtan çıkmaz gibi bir korkum var ama deneyeceğim sanırım

Canım sadece kakao yağı ve shea butterı karıştır evde vardır muhakkak biraz zeytinyağı ekle, diğer yağları bu karışıma katma... Argan yağı başlığında bir şey paylaşmıştım burayada kopyalayayım...

Kızlar, argan yağının zaten kokusuz olması lazım, eğer kokuyorsa sorun var demektir...

Uzun zamandır alış veriş yaptığım aktarım dün bir kaç markanın argan yağını verdi incelemem için, eğer beğenirsen alıp satacağız dedi... İnceledimde argan yağı hak getire bildiğimiz pamuk yağı, biri buram buram kokuyor, diğeri esans katılıp boyanmış hint yağı, biride nasıl olduysa esans katmamışlar ama bildiğimiz likit parafin...

Bu sadece argan yağı ilede alakalı değil, satılan yağların büyük bir bölümü aslında içine esans eklenmiş likit parafin, ve parafin aslında cilde son derece zararlı ve hiç bir değeri olmayan bir madde, bizim gibi normal insanlarsa badem yaği kayısı yağı şu bu yağı diye aktarlara koşup alıyor bu yağları, sonuç hiç bir netice alınamıyor veya yağların saç döktüğü arınmadığı söyleniyor... E sen kafana petrolden üretilen bir maddeyi sürersen o saçlar dökülür tabii, ne bekliyorsun ki?

Sizin anlayacağınız şu bakanlık saçmalığınada güvenmeyin, yılan yağıymış, argan yağıymış, piyasada şu an talep gören yağlarıda aktarlardan almaya kalkmayın... Adamlar bilmeden yanlış ürün satıyorlar ama Türkiye'de ki yağ piyasassının hacmini bilseniz şaşar kalırsınız...

Senin anlayacağın güvenilir yerlerden ürün tedarik edemeyecek insanlar en güvenilir yağ olarak zeytinyağı kullansın daha iyi, en azından nedir ne değildir biliyoruz, kafaya petrol sürmekten iyi...

Son düzenleme:
Biz de kendimizi doğal yaşıyor zannediyoruz işte aktardan alınca. Petrol türevleri gerçekten kötü bebek yağında olduğunu biliyordum bırakmıştım. Yağların da gerçek olmadığını farkediyordum ama bu kadarını bilmiyordum. Bu dediğinden sonra aktardan yağ almam daha

Biz de kendimizi doğal yaşıyor zannediyoruz işte aktardan alınca. Petrol türevleri gerçekten kötü bebek yağında olduğunu biliyordum bırakmıştım. Yağların da gerçek olmadığını farkediyordum ama bu kadarını bilmiyordum. Bu dediğinden sonra aktardan yağ almam daha

Alma tatlım alma, alacağın yer belli... Zaten yılda kaç ml yağ kullanıyoruz ki iyisimi düzgünü sağlamı olsun... İşin en beter tarafı ben gliserinleri falanda eczaneden alırım mesela, bir gariplik olduğunu fakediyordum zaman zaman ama şimdi anladım... Bir kimya şirketinden bir kaç şey sipariş etmiştim, araya gliserinide soktum, geldi sipariş... Gliserin Farma gliserin, bir baktım bizim aldığımız ile alakası yok!

Bunca zaman minicik 30 ml şişe gliserine 4-5 lira ver, sonra koca 1 litre şişeye 10 lira öde ve farka bak... Meğer bizim normalde aldığımız gliserinler farma gliserin değil, sabun artıklarında kalma gliserinmiş yani en berbatı! Buyur burdan yak...

Daha anlatayım mı?

Bu yazdıklarını okuyunca ıssız bir yerde yaşamak ve her türlü şeyden uzak olmak istedim. O kadar çok kandırılıyoruz ki, para için şirketlerin yapmayacağı yok, insan sağlığıymış hayatıymış. Sadece kozmetik değil birçok konuda insan yaşamı çok değersiz ama duygularım bu başlığın boyutlarını aştığı için daha fazla dile getiremiyorum

Bildiklerini bizimle paylaş canım biz de uzak duralım sahte ürünlerden

Bu yazdıklarını okuyunca ıssız bir yerde yaşamak ve her türlü şeyden uzak olmak istedim. O kadar çok kandırılıyoruz ki, para için şirketlerin yapmayacağı yok, insan sağlığıymış hayatıymış. Sadece kozmetik değil birçok konuda insan yaşamı çok değersiz ama duygularım bu başlığın boyutlarını aştığı için daha fazla dile getiremiyorum

Bildiklerini bizimle paylaş canım biz de uzak duralım sahte ürünlerden

Bende aynı hisleri paylaşıyorum, şöyle adam akıllı bir düzenleme sistemi yok ülkemizde, elini sallayan ürün sürüyor piyasaya, nedir ne değildir, yararlı mı zararlı mı, her şey allaha emanet...

Elimden geldiğince paylaşacağım bundan böyle, ciddi manada insanların aptal yerine konulması dokunmaya başladı artık...

Devamı Ö.m de...

Kılııç merhaba sana bir sorum olacak, bilgilendirirsen çok sevinirim. Ben bir gaflete düşüp nude yerine başka bir şampuan aldım Gratis'ten satan kızın ısrarı üzerine ama föne gerçekten uygun mu bilemedim :KK43:

İçeriği şöyle:
Aqua, sodium cocoyl isethionate, cocamidopropryl betaine, cocamidopropyl hydroxysultaine, acrylates copolymer, gluconolactone, sodium lauroyl sarcosinate, aminomethyl propanol, glycerin, panthenol, sodium chloride, glycol distearate, sodium benzoate, amidimethicone, hydroxyethylcellulose, trisodium ethylenediamine disuccinate, cinnamidopropyltrimonium cloride, crocus saltivus flower extract...

Yardımcı olur musun lütfen? :KK43:

Kılııç merhaba sana bir sorum olacak, bilgilendirirsen çok sevinirim. Ben bir gaflete düşüp nude yerine başka bir şampuan aldım Gratis'ten satan kızın ısrarı üzerine ama föne gerçekten uygun mu bilemedim :KK43:

İçeriği şöyle:
Aqua, sodium cocoyl isethionate, cocamidopropryl betaine, cocamidopropyl hydroxysultaine, acrylates copolymer, gluconolactone, sodium lauroyl sarcosinate, aminomethyl propanol, glycerin, panthenol, sodium chloride, glycol distearate, sodium benzoate, amidimethicone, hydroxyethylcellulose, trisodium ethylenediamine disuccinate, cinnamidopropyltrimonium cloride, crocus saltivus flower extract...

Yardımcı olur musun lütfen? :KK43:

Uygun değil, üzgünüm...

kızlar bende sizi takip etmeye çalışıyorum.haftaya çarşamba randevu aldım brezilya fönü yaptırscağım bende global juvenix markasıyla yapoacak.aynen fön sonrası globalin krem ve şampuanını satacak.bunları kullanmazsan çabuk bozulur dedi. fiyat krem 60 şampuan 60.napsam karar veremedim.evt nette daha uygun şampuanlar var.hatta sülfüratsız 7liraya bile doğal ürünler yağlar satan bir siteden arkadaş tavsiyesiyle bi ürün buldum almaya cesaret edemiyorum.toplamda bu 120lirayı bayılsammı çarşamba günü.kimi memnun kimi değil tereddüt içindeyim

kızlar bende sizi takip etmeye çalışıyorum.haftaya çarşamba randevu aldım brezilya fönü yaptırscağım bende global juvenix markasıyla yapoacak.aynen fön sonrası globalin krem ve şampuanını satacak.bunları kullanmazsan çabuk bozulur dedi. fiyat krem 60 şampuan 60.napsam karar veremedim.evt nette daha uygun şampuanlar var.hatta sülfüratsız 7liraya bile doğal ürünler yağlar satan bir siteden arkadaş tavsiyesiyle bi ürün buldum almaya cesaret edemiyorum.toplamda bu 120lirayı bayılsammı çarşamba günü.kimi memnun kimi değil tereddüt içindeyim

bahsettiğin marka doa galiba, brezilya fönünden sonra kullanabilirsin canım. ben ve buradaki birçok kız kullanıyor ve çok memnunlar. saç kremini de almanı tavsiye ederim şahsen, saçları acayip besliyor ve güzelleştiriyor.

canım dedıgın urun doa galıba bızde epey bı sampuan macerasından sonra doa kllanmaya basladık ve memnun olmayanda yok armızda.tabı alısana kadar 4-5 yıkamada az kopuruyor falan zorlanıyorsun ama sac alısıyor ve cok memnun kalıyorsun.gayet basarılı en azından bı dene 7 lıra netıcede.begenmezsen bayılırsın 120 lırayı ama nereye kadar sonucta sampuan sık tukenen bı sey ve butcem kaldırır dıyosan bılemem canım

Başlığın sahibi olan Kılıçbalığı arkadaşımız keratin markası yazılsın istemiyordu sanırım canım

Kılıçbalığım özellikle sana sorum, Daha önce keratin almış ve hamile şüphesi ile keratini forumda bir arkadaşa satmıştım, Neyse epey oldu görüşmeyeli dün ben internette şu fırsat sitelerinden birinden Brazilya fönü uygulaması aldım hemen gidip yaptırdım. BU gün ilk gününüm . Enteresan olan Saçıma keratin ıslakken sürüldü 5 dk beklettiler sonra da düzleştirdiler , İlk gün dün yani kaymak gibiydi, ben biraz deli yatıyorum , ondan mı bilmiyorum bu sabah biraz palazlı saçım düz tabi gene de , dünkü gibi değil . Yarın yıkamam gerek , ancak kuaförün şampuan ve kremini almadım ısrarla. GLOBAL KERATİN JUVEXIN ürünleri ile yapıldı, bu marka dışında ürün kullanırsam bozulucağına ısrar etti :KK43: 5 aylık garantisi var normalde fönün , Bozulursa gel yapalım tekrar dedi. AMa bu ürünü kullan, bende evde var bu ürünlerdi diye salladım :KK43: Neyse yarın yıkamam gerek saçımı ne alsam yıkama için. Krem galiba herhangi biri olur diyorsunuz, NUde şampuan alıcaktım daha önceki yazılara göre ama sorunmu var da son yazılarda tavsiye edilmiyor ? Kızlar el atın sorunuma :KK43:
Bu arada saçımı 79 a yaptırdım, şampuanları sa 45+45 olarak fiyat verdi krem ve şampuan. Yoksa almalımıyım ? O kadar parada bayılamam ya :KK43:

bu global ile nano keratinin arasında uygulama ve ürün farkı fln var dedi kuaför sözde zararalı değilmiş , bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşım sende aynı marka ile yaptırmışsın sanırım Braz. Fönünü rica etsem tecrübeni paylaşırmısn bu arada şampuan aldınmı ne aldın , memnun kaldınmı ? :) sana 60 lira fiyat vermişler bak, benim yaptırdığım yer 45 tl diyor , allahım bu nasıl iştir ya kafalarına göre fiyatlar uçuşuyor.

sana verdikleri, fiyat daha uygunmuş.ben çarşamba günü gideceğim.kuaförede dicem arkadaşımda yaptırdı ona 45 45 demişler.o fiyata olursa alayım yoksa onun kuaförden alacağım derim bende:)canım yaptırayım 3-4 gün geçsin yıkayınca tecrübelerimi uyazarım haftaya.aynı markayla yapacak banada.benim fön 69 lira.bende fırsattan aldım.buarada sen nerde yaptırdın canım.ben bursada yaptırıyorum.

X