- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
[
Yapmaz mıyım3 çorba kaşığı krem, 3 çorba kaşığı shea yağı 3 çorba kaşığı hint yağı, bunları benmari usulü karıştırıp sürüyorum yarım saat 1 saat sonra yıkıyorum, sonuç daha da dokunulası saçlar
.
tamam sağol kılıçbalığı mükemmel şampuanı bulana kadar yorulmak yok
ben yarı yarıya sulandırdım canım
son dibinde kalan çıkmayınca sulandırdım
gördüm ki veriminden bişey kaybetmemiş aynı
diğer şişeyi de sulandırdım
çok katı ve şişesi hiç kullanışlı değil
pompalı şişe olmalı o krem için
Yapmaz mıyım3 çorba kaşığı krem, 3 çorba kaşığı shea yağı 3 çorba kaşığı hint yağı, bunları benmari usulü karıştırıp sürüyorum yarım saat 1 saat sonra yıkıyorum, sonuç daha da dokunulası saçlar
.
Ben de buna benzer birşey yapmak istiyorum canım. Hint yağım şu anda yok ama biraz badem ve avokado yağım var. Bir de doa dan aldığım cocoa butter. Bakalım karıştırayım birşeyler. Cocoa butteri saçtan çıkmaz gibi bir korkum var ama deneyeceğim sanırım
Biz de kendimizi doğal yaşıyor zannediyoruz işte aktardan alınca. Petrol türevleri gerçekten kötü bebek yağında olduğunu biliyordum bırakmıştım. Yağların da gerçek olmadığını farkediyordum ama bu kadarını bilmiyordum. Bu dediğinden sonra aktardan yağ almam daha
Bu yazdıklarını okuyunca ıssız bir yerde yaşamak ve her türlü şeyden uzak olmak istedim. O kadar çok kandırılıyoruz ki, para için şirketlerin yapmayacağı yok, insan sağlığıymış hayatıymış. Sadece kozmetik değil birçok konuda insan yaşamı çok değersiz ama duygularım bu başlığın boyutlarını aştığı için daha fazla dile getiremiyorum
Bildiklerini bizimle paylaş canım biz de uzak duralım sahte ürünlerden
Kılııç merhaba sana bir sorum olacak, bilgilendirirsen çok sevinirim. Ben bir gaflete düşüp nude yerine başka bir şampuan aldım Gratis'ten satan kızın ısrarı üzerine ama föne gerçekten uygun mu bilemedim
İçeriği şöyle:
Aqua, sodium cocoyl isethionate, cocamidopropryl betaine, cocamidopropyl hydroxysultaine, acrylates copolymer, gluconolactone, sodium lauroyl sarcosinate, aminomethyl propanol, glycerin, panthenol, sodium chloride, glycol distearate, sodium benzoate, amidimethicone, hydroxyethylcellulose, trisodium ethylenediamine disuccinate, cinnamidopropyltrimonium cloride, crocus saltivus flower extract...
Yardımcı olur musun lütfen?
Uygun değil, üzgünüm...
Çok teşekkür ederim. Gidip değişim yapıyorlar mı soracağım bakalım. Hem ordaki kadına hem kendime çok kızdım çok
kızlar bende sizi takip etmeye çalışıyorum.haftaya çarşamba randevu aldım brezilya fönü yaptırscağım bende global juvenix markasıyla yapoacak.aynen fön sonrası globalin krem ve şampuanını satacak.bunları kullanmazsan çabuk bozulur dedi. fiyat krem 60 şampuan 60.napsam karar veremedim.evt nette daha uygun şampuanlar var.hatta sülfüratsız 7liraya bile doğal ürünler yağlar satan bir siteden arkadaş tavsiyesiyle bi ürün buldum almaya cesaret edemiyorum.toplamda bu 120lirayı bayılsammı çarşamba günü.kimi memnun kimi değil tereddüt içindeyim
canım dedıgın urun doa galıba bızde epey bı sampuan macerasından sonra doa kllanmaya basladık ve memnun olmayanda yok armızda.tabı alısana kadar 4-5 yıkamada az kopuruyor falan zorlanıyorsun ama sac alısıyor ve cok memnun kalıyorsun.gayet basarılı en azından bı dene 7 lıra netıcede.begenmezsen bayılırsın 120 lırayı ama nereye kadar sonucta sampuan sık tukenen bı sey ve butcem kaldırır dıyosan bılemem canımkızlar bende sizi takip etmeye çalışıyorum.haftaya çarşamba randevu aldım brezilya fönü yaptırscağım bende global juvenix markasıyla yapoacak.aynen fön sonrası globalin krem ve şampuanını satacak.bunları kullanmazsan çabuk bozulur dedi. fiyat krem 60 şampuan 60.napsam karar veremedim.evt nette daha uygun şampuanlar var.hatta sülfüratsız 7liraya bile doğal ürünler yağlar satan bir siteden arkadaş tavsiyesiyle bi ürün buldum almaya cesaret edemiyorum.toplamda bu 120lirayı bayılsammı çarşamba günü.kimi memnun kimi değil tereddüt içindeyim
kızlar bende sizi takip etmeye çalışıyorum.haftaya çarşamba randevu aldım brezilya fönü yaptırscağım bende global juvenix markasıyla yapoacak.aynen fön sonrası globalin krem ve şampuanını satacak.bunları kullanmazsan çabuk bozulur dedi. fiyat krem 60 şampuan 60.napsam karar veremedim.evt nette daha uygun şampuanlar var.hatta sülfüratsız 7liraya bile doğal ürünler yağlar satan bir siteden arkadaş tavsiyesiyle bi ürün buldum almaya cesaret edemiyorum.toplamda bu 120lirayı bayılsammı çarşamba günü.kimi memnun kimi değil tereddüt içindeyim