Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

balığım saç kremlerinde bulunmuyor biliyorum da bu gliss gibi bir ürün. bildiğim kadarıyla gliss bozuyordu... onda emin olmak istedim:KK1: teşekkür ederimm :KK1:

balığım saç kremlerinde bulunmuyor biliyorum da bu gliss gibi bir ürün. bildiğim kadarıyla gliss bozuyordu... onda emin olmak istedim:KK1: teşekkür ederimm :KK1:

Ben gliss denemedim hiç tatlım, ama mavi su bozuyor bunda net olalım... Sen şimdi kullan, dene bozarsa haber ver ahahahahahahahaha ahahahahahah Yaşasın kötülük :KK1:

yok balığım zaten kendimi feda edeceğim çünkü saçımda bozulmalarda başladı :44: fırsat bu fırsat :KK1: bir de balığım geçen kuaföre gittim. adam senin saçına ne yaptılar dedi :KK43: en son kesim yaptırdığımda adam ara makas kullanmıştı... saçım yoluk yoluk duruyo... ikinci uygulamadan sonra düzelmeyice ben saçımı yaktım sanmıştım... şimdi biraz daha bekleyip saçımı kestircem ve yeni uygulama yapacağım :) bu süre içinde hangi ürünü denememi isterseniz hepsini denerim kendimi feda edip:KK9:

evet saçlarımın düzlüğünde hiç bir problem yok dümdüz saçlarım
peki bana da birkaç bakım önerisinde buluna bilirmisin rica etsem

Fön ile saçlarının ipek gibi olması ve kayması lazım, sana brezilya fönü yapıldığından emin misin, saçını kurutması değil nemlendirmesi lazım normalde? Çeşitli bakımlar yapman senin menfaatine olur, ne kadar bakım o kadar yatırım demek... Ben her hafta düzenli bakımlarımı ihmal etmiyorum mesela...

yok balığım zaten kendimi feda edeceğim çünkü saçımda bozulmalarda başladı :44: fırsat bu fırsat :KK1: bir de balığım geçen kuaföre gittim. adam senin saçına ne yaptılar dedi :KK43: en son kesim yaptırdığımda adam ara makas kullanmıştı... saçım yoluk yoluk duruyo... ikinci uygulamadan sonra düzelmeyice ben saçımı yaktım sanmıştım... şimdi biraz daha bekleyip saçımı kestircem ve yeni uygulama yapacağım :) bu süre içinde hangi ürünü denememi isterseniz hepsini denerim kendimi feda edip:KK9:

Vallahi tatlım ben denenmesi gereken bütün ürünleri kendimi feda edip denedim zaten :KK1: Şu elseve arginine serisi şampuanı bir dener misin mesela? Ben aldım ama denemedim ... İçinde sodyum ve sülfat bulunan elseve arı sütlü şampuanı denedim bir kaç kere ama saçlarım düz olduğu için anlayamıyorum ki bozuyor mu bozmuyor mu, birde galiba o yanık olan yerlerden artık tamamen kurtuldum çünkü uçlarda incelme yok... Ara makas attırma bir daha, çok sakıncalı saçlar küsüyor yazık :KK43:

Bu arada dün brezilya fönü yaptım... Aslında daha 5-6 ay vardı yapmama ama nasılsa elimde epey keratin var, kullanayım gitsin dedim... Bildiğin baştan savma yaptım, kalın kalın sürdüm, kalın kalın düzleştirdim, bakalım nasıl olacak :KK1:

evet saçlarımın düzlüğünde hiç bir problem yok dümdüz saçlarım
peki bana da birkaç bakım önerisinde buluna bilirmisin rica etsem

Canım, hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama watsons'da ballı saç maskesi var ondan muhakkak edin, bunun dışında eğer saçlarında kırılma falan varsa elseve kırılma karşıtı bakım maskesi var saç uçlarına sürüp 1-2 dakika bekletiyorsun sarı renkli bir kavanoz, cidden işe yarıyor... Bu ikisini dene, özellikle ballı maske saçlarını yumuşatacaktır...

Istanbuldayım ben ...tamam çooooooookk teşekkür ederim gerçekten :)

Canım, hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama watsons'da ballı saç maskesi var ondan muhakkak edin, bunun dışında eğer saçlarında kırılma falan varsa elseve kırılma karşıtı bakım maskesi var saç uçlarına sürüp 1-2 dakika bekletiyorsun sarı renkli bir kavanoz, cidden işe yarıyor... Bu ikisini dene, özellikle ballı maske saçlarını yumuşatacaktır...[/QUOTE]

araştırmaya başladım canım bulur bulmaz alıp denicem haber veririm sizede.inşallah işe yarar

bende yaptırdım brezılya fönünü ama 3 gün bekleyemedım hiç umudum yoktu açıkcası çünkü sadece 23 mılyon verdım bugün inanılmaz parlak ve yumuşak şampuanın etkisi sanırım alıx kullandım ama fiyatı bıraz fazla geldı acıkcası kuaforum 56 mılyona satıyo ama bana 25e verdı eger watsonsda bulursam alıcam inanılmazz parlatılıyoo denemelisin bencee

Vallahi tatlım ben denenmesi gereken bütün ürünleri kendimi feda edip denedim zaten :KK1: Şu elseve arginine serisi şampuanı bir dener misin mesela? Ben aldım ama denemedim ... İçinde sodyum ve sülfat bulunan elseve arı sütlü şampuanı denedim bir kaç kere ama saçlarım düz olduğu için anlayamıyorum ki bozuyor mu bozmuyor mu, birde galiba o yanık olan yerlerden artık tamamen kurtuldum çünkü uçlarda incelme yok... Ara makas attırma bir daha, çok sakıncalı saçlar küsüyor yazık :KK43:

Bu arada dün brezilya fönü yaptım... Aslında daha 5-6 ay vardı yapmama ama nasılsa elimde epey keratin var, kullanayım gitsin dedim... Bildiğin baştan savma yaptım, kalın kalın sürdüm, kalın kalın düzleştirdim, bakalım nasıl olacak :KK1:

Canım, hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama watsons'da ballı saç maskesi var ondan muhakkak edin, bunun dışında eğer saçlarında kırılma falan varsa elseve kırılma karşıtı bakım maskesi var saç uçlarına sürüp 1-2 dakika bekletiyorsun sarı renkli bir kavanoz, cidden işe yarıyor... Bu ikisini dene, özellikle ballı maske saçlarını yumuşatacaktır...

balığım denemiştim o şampuanı ben. ama saçımda fön yokken. güzeldi ama elseve ler bende dökülme yapıyo :KK43: arginine nin içinde sls yok mu ki canım?

selam herkese :)
gecen gün watsonsta Keratindogy by elidor serisini gördüm
bu ürünleri tanıyan ya da hakkında bilgisi olan varmı orada çalışanlar pek yardımcı olmadılar da

balığım denemiştim o şampuanı ben. ama saçımda fön yokken. güzeldi ama elseve ler bende dökülme yapıyo :KK43: arginine nin içinde sls yok mu ki canım?

Var tabii olmaz mı:KK1:

selam herkese :)
gecen gün watsonsta Keratindogy by elidor serisini gördüm
bu ürünleri tanıyan ya da hakkında bilgisi olan varmı orada çalışanlar pek yardımcı olmadılar da

Forumda bununla alakalı bir başlık var canım istersen oraya sor, bizden kimse bu ürünü kullanamaz çünkü

http://www.kadinlarkulubu.com/sampu...elidor-yeni-keratinology-serisi-hakkinda.html

başlık budur...

Bende forumda balığın yazdıklarını olduktan sonra şunlara karar verdim
Dneyimli arkadaslar onaylarlarsa sevinirim

Nude sampuan alınacak , keratin uygulamasından önce kullanılmaya başlanacak :))
Nude saç kremi alınacak , her banyodan sonra kullanılacak.
Selective keratin kuru alınacak (peki hem bude sac kremi hem de bu fazla olmaz mı acaba?)
Elseve kırılma karşıtı bakım maskesi alınacak...
:18:

Bu duruma beycagiz ne diyecek tartışılır tabi :)))
:KK76::KK76:

Sabırsızlanmaya başladım ...

Bende forumda balığın yazdıklarını olduktan sonra şunlara karar verdim
Dneyimli arkadaslar onaylarlarsa sevinirim

Nude sampuan alınacak , keratin uygulamasından önce kullanılmaya başlanacak :))
Nude saç kremi alınacak , her banyodan sonra kullanılacak.
Selective keratin kuru alınacak (peki hem bude sac kremi hem de bu fazla olmaz mı acaba?)
Elseve kırılma karşıtı bakım maskesi alınacak...
:18:

Bu duruma beycagiz ne diyecek tartışılır tabi :)))
:KK76::KK76:

Sabırsızlanmaya başladım ...
canım hepsını bırden alman hem sacına hemde butcene agır gelebılır:KK1:brezılya fonu yapacaksan sımdılık sadece nude sampanla ıstedıgın herhangı bır sac kremını alman yeterlı olur.daha sonra yavas yavas dıgerlerınede bakarsın

kızlar meraba bişey sorcam istanbulda yaşayıp ordan style marka keratin alanlar bana adres bildirebilirlermi... benim bulunduğum şehirde yok istanbulda yaşayan bi arkadaşıma aldırcam çok acil cevap bekliyorum lütfen yardım !!!

kızlar meraba bişey sorcam istanbulda yaşayıp ordan style marka keratin alanlar bana adres bildirebilirlermi... benim bulunduğum şehirde yok istanbulda yaşayan bi arkadaşıma aldırcam çok acil cevap bekliyorum lütfen yardım !!!
canım kılıcbalıgının topıklerınde marka ısmı ve temın adresı gıbı seyler paylasmıyoruz dıger topıklerde mevcut bazı bılgıler var bak ıstersen

canım hepsını bırden alman hem sacına hemde butcene agır gelebılır:KK1:brezılya fonu yapacaksan sımdılık sadece nude sampanla ıstedıgın herhangı bır sac kremını alman yeterlı olur.daha sonra yavas yavas dıgerlerınede bakarsın

nude şampuan alınmıştır.

şimdi keratin uygulayana kadar kullanıcam ve keratini yapacağım gün de bunu kullanacağım, hatta sonrasında hep bunu kullanacağım

:21:

birde kılıçbalığının kırık saç uçları için gliserinli bir tarifi vardı onu bilen varsa bana yazabilir mi?
sayfaları tekrar okumak istemiyorum :18: :18:

gliserin aktardan mı alınıyor, birde sandal ağacı falan koyuyordu sanırım :nazar:

birde kılıçbalığının kırık saç uçları için gliserinli bir tarifi vardı onu bilen varsa bana yazabilir mi?

gliserin aktardan mı alınıyor, birde sandal ağacı falan koyuyordu sanırım :nazar:
canım sayfaları tekrar okumak ve aradıgımızı bulmak ıcın var bu foorum.aynı soruyu her üsenen ıcın mılyon kez tekrarladıgmızı dusun bı bızede yazık ayol:KK1:o glıserınlı tarıf amonranın.yanmıs yıpranmıs saclar ıcın bakım suyu konusunda yazıyor

Fix Nano ürünün satan firmanın konu ile ilgili sizlere yapılan açıklama ;

Dünya Sağlık Örgütü (Who) tarafındanda insan sağlığına zararlı olduğu kanıtlanan ve birçok ülkede kozmetik ürünlerinin üretiminde yasaklanan ''formaldehit'' adlı kimyasal, Fix Nano Keratin Plus Ürünlerinin hiçbirinin içeriğinde bulunmamaktadır. Yurt içi ve yurt dışında birçok ülkede yapılan laboratuvar çalışmaları ve testlerde Fix Nano Keratin ürünlerinin ''formaldehit'' içermediği kanıtlanmış, verilen sertifikalar ile belgelenmiştir. Bu nedenle Fix Nano Keratin ürünlerinin kullanımında, yanma ve göz yakma gibi formaldehit etkileri gözlenmez. Fix Nano Keratin ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz. Bu açıklamaların tersine yapılan bütün iddialar asılsızdır.

canım sayfaları tekrar okumak ve aradıgımızı bulmak ıcın var bu foorum.aynı soruyu her üsenen ıcın mılyon kez tekrarladıgmızı dusun bı bızede yazık ayol:KK1:o glıserınlı tarıf amonranın.yanmıs yıpranmıs saclar ıcın bakım suyu konusunda yazıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html

bahsi geçen konu burada:KK34:

X