- 22 Aralık 2010
- 1.070
- 3
- Konu Sahibi KilicBaligi
ay koptum buna balıgım ya nerden bulursun boyle seylerıAl bir kaya nereni dayarsan daya
Merak etme aynı serinin farklı ürünleri var, her derde deva yapmışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay koptum buna balıgım ya nerden bulursun boyle seylerıAl bir kaya nereni dayarsan daya
Merak etme aynı serinin farklı ürünleri var, her derde deva yapmışlar
ay koptum buna balıgım ya nerden bulursun boyle seylerı
Kılıçbalığı ben fix markanın şampuanını kullanıyorum.Ama içinde sodıum lourent sulfat yazıyor. Ben set olarak ısmarlamıştım ama şampuanında bu maddenin olması ve brezilya fönü için satılması tuhaf değil mi ? ben fönü bu şampuanı kullanarak yaptım ama şimdi kullanmaya devam edip etmemek arasında kaldım. Bitince nude almayı düşünüyordum ama hemen mi alsam ayrıca saç kremi ve serumunda da dimethicone var :26:
Kızlar Nude kullanıyorum ama, felaket kepek yaptı yaf saçıma yanlışlıkla şöyle kaşısam koca koca kepekler çıkıyor
ne etcez
bu şampuanların içine bephanten ampul filan koyup kullanabilirmiyiz?
schwarzkopf bonacure acil kurtarma serisini kullanıyorum çok memnunum...
KılıcBalığı sana özelden ulaşmam lazım farklı bir konuda:26:
Merhaba bilgiler için herkese çok teşekkürler bir konuda yardıma ihtiyacım varda
ben 3 gün önce yaptırdım ve hemen live clean aldım yalnız ben saçlarımı tararken inanılmaz zorlanıyorum ve kuru saçlarım var açmak için olan büyük taraklar kullanıyorum.Fönden önce saç kremi kullandığım zaman saçlarım tiftik tiftik oluyordu şimdide mecburen bir uyguluma yapamam lazım yoksa yıpranacak saçlarım yardım edebilir misiniz lütfen ...
balığım dün 8 mart dolayısıyla her yerde indirim vardı. ben de dayanamadım durulanmayan bi bakım kremi aldım ama içerği uygun mudur bilemedim:18: bi fikrini söyeler misin içeriğini yazıyorum.
apua, dimethicone, cetyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, stearly alcohol, hydroxyethylcellulose, quaternium 18, benzyl alcohol, parfum, peg 2m, cetearyl alcohol, oleyl alcohol, glyceryl stearet, citric acid, polysorbate 60, edta, panthenol, panthenly ethly ether, hexyl cinnamal, linalool, butyphenyl methylpropional, benzyl salicylate, silica, amyl cinnamal, methylisothiazolinone, hydroxyisohexyl 3 cyclohexene carboxaldehyde, citronellol, alpha- isomethyl lonone, bht.
ben yazarken yoruldum valla umarım okurken seni yormam
baluuum ben de bonacure kullanmıştım ama brezılyadan önceydı hiç köpürmemesınden bellı zaten onun sodyum sulfatsız olduğu. bana kalırsa kullanılması uygundur fakat pahalı bırazcık 250ml 50ye yakın bı paraya almıştım. kokusu guzel ama senın koku hassasiyetın var ya o bakımdan :) bende yenı arayıştayım şampuanım bıttı neyse bende kuaförun bana kakaladığı loreal sulfat free yı kullanayım 60tl boşa gıtmesın :)
Mesajından hiç bir şey anlamadım, live cleanden dolayı mı saçların karışıyor? Saç kremi niye tiftik tiftik yapsın ki tam tersi taramayı kolaylaştırır? Ayrıca bir uygulama daha yapmam lazım derken neyi kastediyorsun, yeniden brezilya fönü mü uygulayacaksın saçların neden yıpransın?
anlatamadım kusura bakma ...şampuandan dolayı değil sanırım çünkü ilk yıkamada yapmaz sanırım çok kullanmadım çünkü şampuanı.. fönden dolayımı bilmiyorum ama ilkez yaptırdığım için hiç bir fikrim yok saçlarım kuru ve uzun daha önceden böyle bir sorunum yoktu
saç kreminin dediğin gibi kolaylaştırması lazım tararken ama bende tam tersi hem tiftik gibi oluyor hemde dökülüyor gerçi kullanmadığım hallde dökülüyor ama ..Uygulama derken maske,serum,besleyici yağlardan bahsettim bunlarla çok uğraşmadığım için yapmasam fönden kaynaklı saçlarımda zamanla yıpranma olur mu ? öyle sorayım..