- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
peki canım oyle yapayım.bu arada sen kullandınmı doa yı memnun kaldınmı tatlım?
Bu gün denedim canım, beğendim ben... Benim asıl korkumu bu başlıkta paylaşmıştım, saçlarımdaki kusurları her ne kadar brezilya fönü ile tamir etmişde olsam içerikte dimenthicone olmadığı için saçlarımın hışır hışır olacağını düşünmüştüm, gerçi Nude'da da yok ama bu daha doğal bir şampuan olduğu için tereddütlerim vardı...Hele o organicum faciasından sonra! Bende taktım organicuma... Ama ne yapayım ya bir dünya para verdim işe yarasa bari... Sonunda kendi şampuanımı kendim üreteceğim o olacak!
Herneyse, saçlar gayet güzel temizlendi, ve taranmama veya sertleşme gibi bir sorun yaşamadım.Normalde saç kremi kullanmadığımı söylemiştim, bu yüzden kremide sırf deneme maksatlı kullandım, o da güzel bir krem, yapısı çok hoşuma gitti...
Tabii henüz net yorum yapmak için erken, bir kaç defa daha kullanayım o zaman anlayacağım...
Birde çok ilgili bir firma, şampuanlarla birlikte birde ahşap tarak göndermişler hediye olarak, arayıp bulamadığım bir şey... En son gittigidiyordan bir tarak aldım saçıma girmedi bile, adamlar nereden buldularsa bu tarağı iyi yapmışlar, çok dua ettim...
Bu arada Argan ve shea yağı aldım ufak bir şey, deneyeceğim bakalım milletin altın fiyatına sattığı ile gayet makul fiyatta satılan aynı yağın birbirinden bir farkı varmıymış...