R Rline Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.307 692 373 Kocaeli 4 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #1 Bio keratin gold kullanip faydasini gordunuz mu acaba ? Biraz uyduruk gibi geldi bana Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
E Esmeralli Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Ekim 2017 399 526 103 4 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #2 Ben kullandım ama cok faydasi olmadi, cok göz yakiyo, balkonda yap bir iki hafta güzel gibi duruyo sac aonra eski haline donuyo
Ben kullandım ama cok faydasi olmadi, cok göz yakiyo, balkonda yap bir iki hafta güzel gibi duruyo sac aonra eski haline donuyo
bebeklinick 100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 28.130 En iyi cevaplar 1 40.876 598 4 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #3 Esmeralli .!.: Ben kullandım ama cok faydasi olmadi, cok göz yakiyo, balkonda yap bir iki hafta güzel gibi duruyo sac aonra eski haline donuyo Genişletmek için tıkla... Kendiniz neden yapıyorsunuz ki kuaför yapmıyor mu Brezilya fonunu. Bu arada zararlı dimi ?
Esmeralli .!.: Ben kullandım ama cok faydasi olmadi, cok göz yakiyo, balkonda yap bir iki hafta güzel gibi duruyo sac aonra eski haline donuyo Genişletmek için tıkla... Kendiniz neden yapıyorsunuz ki kuaför yapmıyor mu Brezilya fonunu. Bu arada zararlı dimi ?
E Esmeralli Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Ekim 2017 399 526 103 4 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #4 zorunlunick .!.: Kendiniz neden yapıyorsunuz ki kuaför yapmıyor mu Brezilya fonunu. Bu arada zararlı dimi ? Genişletmek için tıkla... Kuafore yatırmadım, kendim yapayım dedim cok zor yapimi
zorunlunick .!.: Kendiniz neden yapıyorsunuz ki kuaför yapmıyor mu Brezilya fonunu. Bu arada zararlı dimi ? Genişletmek için tıkla... Kuafore yatırmadım, kendim yapayım dedim cok zor yapimi