Aynen cnm dış dünyamıza göre bizde şekil alıyoruz duygularımız düşüncelerimiz değişebiliyo.Bazen kendi egolarımıza teslim olabiliyoruz bizi yanıltan da egomuz zaten.Ona kulak asmayıp tamamen hedefimize odaklanırsak beynimiz ve düşüncelerimizde o yönde ilerliyo.Artık benim durumumun ve çoğumuzun ortak noktası bu sorun.Anladım ki ben kendimi yeterince tanıyamamışım kendi gücümün bedenimin farkına varamamışım ve çözümü hep dış dünyada aramışım.Yani haplarda çaylarda diyetlerde sporda vsss.İşte şimdi kendi vücudumun farkındalığına ulaştım ve çözümde bu zaten.Bu farkındalıkla beynimize kontrolün bizde olduğunu kabul ettirerek hedefimize ulaşmak.Düsüncelerine katiliyorum sevgili lion. Hersey beyinde bitiyor. Ben de kendimi bazen cok ince cok forma girmis, bazen de tamamen tersi hissediyorum. Icinde bulundugumuz, güne, ana ve duruma göre kendimize bakisimiz da degisebiliyor. Benim de ulasmaya calistigim hedef bu aradaki kirilma, vazgecme durumlari da yasansa her seferinde ayaga kalkip devam etmek. Son aylarda bu istikrari yakalayabildim umarim sürdürebilirim. Kendimden memnun olmadigim, istedigim sekle giremedigimi düsündügüm anlarda 5 ayda bu kadar basari sagladin, bes ay sonra olacagin yeri düsün diyorum. Baskalarini da motive edebiliyorsam ne mutlu bana. Herkes istedigi hedefe ulassin istiyorum.
Merhaba kızlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Bir sürü yazılan şey var ama nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Önce sorunumu söyleyeyim geniş ve büyük kalça, yanlardan fırtlamış basenler ve neredeyse bileğime kadar selülit. Kilom da cabası. Bu dvd leri mi almak gerekiyor yoksa indirecek miyim? İndireceksem hangi linkten? Bana da yardım edin nolur(
Bir de bu videolarda zayıflayanların fotoğraf ve konuşmaları var sanırım hareket yok mu ben mi yanlış gördüm?
Bu linkleri arama çubuğuna yapıştırdığımda bulamıyor, no results found diyor ben mi beceremedim :s
Brazil Butt Lift Classic Schedule, Brazil Butt Lift Slim & Lift Schedule, Brazil Butt Lift Slim & Shape Schedule hangisini yapacağım vücut tipine göre mi seçeceğim?
konuyla ilgili değil belki ama p.tesi günü aşılamam olacak dualarınıza ihtiyacım var canlar