Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Aynen cnm dış dünyamıza göre bizde şekil alıyoruz duygularımız düşüncelerimiz değişebiliyo.Bazen kendi egolarımıza teslim olabiliyoruz bizi yanıltan da egomuz zaten.Ona kulak asmayıp tamamen hedefimize odaklanırsak beynimiz ve düşüncelerimizde o yönde ilerliyo.Artık benim durumumun ve çoğumuzun ortak noktası bu sorun.Anladım ki ben kendimi yeterince tanıyamamışım kendi gücümün bedenimin farkına varamamışım ve çözümü hep dış dünyada aramışım.Yani haplarda çaylarda diyetlerde sporda vsss.İşte şimdi kendi vücudumun farkındalığına ulaştım ve çözümde bu zaten.Bu farkındalıkla beynimize kontrolün bizde olduğunu kabul ettirerek hedefimize ulaşmak.

Cnm sanada aynı şeyleri söyleyerek hedefinden sapmana yılmana sebep olan da egoların.Sana korkuyu endişeyi sabırsızlığı yılgınlığı ve olumsuz düşünceleri sağlayarak sana yaptığı bir oyun nasılki şeytan bizi yolumuzdan saptırmaya her türlü hileyi sağlamaya çalışıyosa egomuzda aynı şeyleri sağlıyna izin vermeyelim şimdi kendi gücümüzün farkındayız bu güç herkeste var.Biz Yaradanın eşsiz muziceleriyiz ihtiyacımız olan herşeye sahip olabilecek kapasitede yarattı.Bunu bilerek hareket etmek Yaradana olan sevgimizi ve şükranımızı sunmamız demek.

Selam kizlar. 1 saat yürüyüsten sonra JNL 2. günümü tamamladim. Istikrarli bir sekilde devam ettirebilirim insallah. Ama yorgunluktan basim o kadar döndü ki buzlu ayran yaptim simdi.

Ben geçen cuma gününden beri spor yapmıyorum.Şimdi okuduğum kitap sayesinde de tamamiyle hatalarımı yanlışlarımı eksiklerimi görmeye başladım,kendimle yüzleştim.Değişime önce düşüncelerimden başlamam gerekti.Yani düşüncelerinizi değiştirdiğiniz zaman bedende onu takip ederek oda değişmeye başlıyo.Bunu gördüm bugün eczanede tartıldım 1 haftadır yemenin ve spor yapmamanın sonucu 68.5 kiloya çıkmışım.Bu sefer moralimi bozmuyorum direnmiyorum artık.Değişimin önce düşünce ve inançta başladığını yaşayarak görmüş oldum.Neye inanırsan o gerçekleşir ne yaparsam yapayım olmuyo bi türlü kilo veremiyorum veya başka olumsuz şeyler dersem yıkıcı düşünce kazanacak.Onun yerine yapıcı düşüncelerle olumlu cümleler ve iyi niyetle yaklaştığımda bu düşüncelerim inanca dönüşecek ve vücut ta bunu kabullenecek ve değişimle kendini gösterecek.İşte şimdi direnmiyorum ya o huzursuz mutsuz çaresiz umutsuz halim yok artık.Sanki sırtımda o kadar yük varmış gibi düşüncelerimden kurtulmaya kendimi rahat bırakmaya başladıkça hafiflemeye başladım.Asıl yük sırtımda değil zihnimdeymiş meğer.İşte çözümün kendimde olduğunu öğrendim.Asıl gerçek içimdeymiş ve ben farkında değilmişim içimdeki dev uyandı artık.

Merhaba kızlar,

Ben de aranıza katılmak istiyorum. Bir sürü yazılan şey var ama nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Önce sorunumu söyleyeyim geniş ve büyük kalça, yanlardan fırtlamış basenler ve neredeyse bileğime kadar selülit. Kilom da cabası. Bu dvd leri mi almak gerekiyor yoksa indirecek miyim? İndireceksem hangi linkten? Bana da yardım edin nolur (

Aramiza hosgeldin sevgili samanthaa. Eger spora yeni baslayacaksan leslie sansone walk at home gibi rahat yapilabilen kardio calismasiyla baslayabilirsin. Biraz kendini fit hissettikten sonra Brazil Butt lift e baslayabilirsin onun da alisman icin kisa videolari var. Sevgili lion ilk sayfaya tüm linklerini eklemisti oradan indirebilirsin. Biz yine sana kafanin takildigi yerlerde yardimci oluruz sen yeter ki bir yerden basla. Leslie ile bile ilk kilolarin gitmeye baslayacaktir. Ac hemen you tube u tv nin karsisina gec göreceksin baslayinca gerisi geliyor.

Teşekkür ederim :)
Ciddi bir basen kalça sorunum var bu yüzden egzersizlerin ağır olması önemli değil hangisi daha etkili ise onu yapayım.

Bir de bu videolarda zayıflayanların fotoğraf ve konuşmaları var sanırım hareket yok mu ben mi yanlış gördüm?

Bir de bu videolarda zayıflayanların fotoğraf ve konuşmaları var sanırım hareket yok mu ben mi yanlış gördüm?

Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Bum Bum Workout Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Bum Bum Rapido: Bonus Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1%...butt-lift.html
brazil butt lift---BUM BUM Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift -5- Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Abs Rapido Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu

Bunlar Brazil videolarinin linkleri. Önce bunlari bilgisayarina indir istersen daha sonra program listesini de gönderirim ama biz pek o programa uymadan yaptik. Herkes kendine göre haftasini planladi yani. Yine de ise yariyor.

Bu linkleri arama çubuğuna yapıştırdığımda bulamıyor, no results found diyor ben mi beceremedim :s

Tamam, bir de öyle deneyeyim olmazsa yine gelirim :) teşekkür ederim hemen ilgilendiğiniz için.

Teşekkür ediyorum linkler için, indirdim hepsini. Bunların hepsini 1 günde yapmıyorum değil mi? Dayanamam herhalde :))

Yok tabii ki bir gün degil, dosyayi gönderemedim googledan brazil butt lift takvimi diye aratirsan cikiyor haftalik programlar. Bana agir geldigi icin kendime göre ayarlamistim cok da faydasini gördüm. Su an ara verdim degisik seyler yapiyorum ama kisin mutlaka yeniden yapacagim.

Brazil Butt Lift Classic Schedule, Brazil Butt Lift Slim & Lift Schedule, Brazil Butt Lift Slim & Shape Schedule hangisini yapacağım vücut tipine göre mi seçeceğim?

Brazil Butt Lift Classic Schedule, Brazil Butt Lift Slim & Lift Schedule, Brazil Butt Lift Slim & Shape Schedule hangisini yapacağım vücut tipine göre mi seçeceğim?

Evet ulasmak istedigin hedefe göre seciyorsun ama dedigim gibi bana karmasik ve zor geldi ben kendime göre haftada 3 gün kardio, 3 gün de bölgesel (tummy tuck, bum bum rapido v.s) yaptim. Benim kalca sorunum olmadigi icin hedefim karindi ama bum bumum da havaya kalkti yapinca sikayetim yok. Istersen clasic le basla. Kardio yerine rio extreme ve sculpt yapabilirsin tüm vücut calismasi onlari da indirdin mi canim?

Son düzenleme:
Daha önce linkleri gönderdiğiniz cevabınızdakilerin hepsini indirdim. Ama nasıl başlayacağımı, hangi programı uygulayacağımı bilemedim.

BUGÜN;
İçinde küçük sevinçlerin olduğu bir gün olsun....
Barış, mutluluk ve neşe dolu bir gün olsun......
BUGÜN
Bir şeylerin mükemmelliğinde Yaradanın senin yanında olduğunu,
seni kayırdığını ve bir yerlerden sana gülümsediğini hissettiğin,
sana özel olduğun hissini yaşatan o garip ama hoş duygu ile dolu güzel bir gün olsun.....
Tüm hayırlı dualarınızın kabul olması dileğiyle;
Gününüz Aydın Cumanız mübarek olsun.
Sağlıklı olun, Mutlu olun, Sevgi ile kalın..
Tünaydın Tünaydın Herkese....

Selam kizlar, bu haftanin raporunu vereyim size. Her gün 1-2 saat arasi yürüyüs ve iki kez jnl kiss my abs. Üc kez yapmayi planliyordum ama dün regl olunca halsiz kaldim. Ama yine de karnimdaki gerginligi hissedebiliyorum. Hayatimin o haftaki akisi nasilsa sporumu da ona göre ayarliyorum böylece stres de olmuyorum. Etrafimda cok fit olan ve yillardir spor yapan insanlara baktigimda tek bir spor dalina bagli kalmaktansa hep degisik sporlar yaptiklarini görüyorum. Kimi gün yürüyüs, kimi gün yüzme, kimi gün yoga v.s. Hayatinin icine sporu sürekli olarak alinca aslinda degisik sporlara yeterince zaman kaldigini görüyor insan. Iki haftada zayiflayayim, bir ayda model ölcülerine geleyim diye telasa kapilmazsak mutlaka meyvelerini topluyoruz tek sihirli sözcük :Sabir!!!

konuyla ilgili değil belki ama p.tesi günü aşılamam olacak dualarınıza ihtiyacım var canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…