Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Günaydın Herkese;

Dün yine bisiklete devam 40 dk yaptım ama gerçekten bisiklet çok yorucu. doğruysa eğer 10 km yaptığımı gösteriyor... sabah yataktan zor kalktım her tarafım ağrıyor. Özellikle alt bacak ağrıyor bir de, kollarımda ağrıyor , demek ki işe yarıyordur diye düşünüyorum.diyete de devam...Amacım 60 kilonun altına inersem bende fitness'a ağırlık vereceğim belki jillian yaparım veya brazil...

nosee iyi gidiyorsun sakin birakma

Bende dün tummy tuck yaptim ardindan xhitten bir video daha yaptim bugün isten eve gelince yine x hitten bir karin calismasi yapmak istiyorum daha sonra squatli bir calisma var onu yapicam eger vaktim ve gücüm yerinde olursada yürüyüse cikarim

Selam kızlar, ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz. Dün ben 5-6 km kadar yürüdüm... fitness bu ara yapamasam da kardio yu yapmaya çalışıyorum bir şekilde...ve diyete devam, midem sanırım küçüldü.. göbeğim biraz az yemeyle inmeye başladı bile ...arkadaşlar tabi ki diyeti hayat şekli haline getirmeliyiz ama normal bir diyet düzeni olmadan insan yediklerini çok kontrol altına alamıyor en azından ben böyleyim...bazen duraklama zamanları için diyetler iyi diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
Ben 1 saat hafif tempolu yürüyüs ve iki karin videosu yaptim xhit ten. Aksam halim kalirsa quick call stomach ve yoga videolarini da yapmayi düsünüyorum.
Sevgili nosee zaman zaman siskinlikler insin diye kisa süreli sok diyetler yapilabilir ben de cok siskinlik hissedince yogurtlu salatamdan medet umuyorum ise de yariyor. Ama hayat boyu mümkün oldugunca ölcülü beslenmek sart. Ve tabii bir iki gün fazla kacirinca umutsuzluga kapilip kendini salmamak. Ben cok vazgectigimi bilirim gecmiste amaan nasil olsa yedim bosver diye. Artik o hataya düsmüyorum, ardindan toparliyorum hemen.

Selam kizlar. Ben dün aksam kendime verdigim sözü tuttum. Callanetics videosu acilmayinca bir karin yoga ve bir de bacak icin pilates videosu yaptim kisa kisa. Zaten callanetics e bir türlü isinamadim, her yapmaya heveslendigimde bir aksilik cikiyor. Ama karin hareketlerini anladim sanirim, leslie nin pilates videosunda da var bir tek onlari ezbere yaparim artik. Saatlerce o agir tempoya dayanamayacagim. Bugünkü programimda zaten bir iki saat indirimlere bir göz atmak var bu da bebek arabasi elimde hafif tempolu yürüyüs demek. Eve geldigimde hala halim kalmissa dün xhit te buldugum bir bacak videosunu yapmak istiyorum. Hosuma giderse sizlerle de paylasirim.

Aynen yolumuza devam bırakmak yok eliptik bisikletime devam ediyorum.Nedense gündüz tembellik edip akşama bırakıyorum.Ramazan'da ne yapıcam bilemiyorum ya bisiklete devam ederim yada daha az yorucu videolar yaparım diye düşünüyorum.

JNL sov yapmis kizlar görünn kiskanmamak elde degilllll !!!!

Dip not: Bu kadin 3 cocuk dogurmus su an 40li yaslarda( emin degilim ama o civarda ) ve son dogumunda 90 küsür kilolara kadar cikmis ve isteee en son hali de bu ama nasil calisiyorrr öyle bir spor yapiyorki tam bir spor makinesi desem abartmam

Off yaa Kalca bacak biraz idare ederde karin pörtledi simdide yanlar fln off off napicam (((

Son düzenleme:
Selam kızlarr, bende lioncum senin gibi bisikleti akşama bırakıyorum hatta dün gece 12 de yaptım :)) bende de spora ve diyete devam ama yarın tatile gidiyorum bodruma 1 hafta ... diyet yapsam mı diyorum tatilde ,ama tatile de herzaman gitmiyorsun :)) sonra da ramazan ramazanda da normal şartlar altında hep kilo alırım gece yediğim için büüü ( bu haftaki diyetim işe yaradı gibi

1-2 kilo verdim sanırım ama zaten tatilde verdiğim 1-2 kiloyu geri alırım muhtemelen (

üüff yemek yemek veya yememek bütün mesele bu

Hanımlar ben brazil butt videolarını indirdim..
Nasıl yapılacağını tarif edebilir misiniz size zahmet? Hangi video kaç gün vs..

Hanımlar ben brazil butt videolarını indirdim..
Nasıl yapılacağını tarif edebilir misiniz size zahmet? Hangi video kaç gün vs..

Merhabalar
Genelede brazil programina ait programlar oluyor ben oraya uyarak 90 gün yapmistim ama program yapmak istemiyorum dersen en etkili videolari siralayim
En basta Bum Bum = Kalcalari kücültme , calistirma , Kalca Kaldirma ve Bacaklari calistirmada en etkili video
Hight Tight = Kalca Kaldirma, SIkIlastirma ve Bacak inceltme
Cardio Axe : Kardio calisma Dans iceriginden dolayi hos ve güzel
Tummy Tuck = Tamamen karina yönelik plates iceren bir calisma
Sculpt : Genel bir calisma tüm vucudu calistiran bir video Kollar daha agirlikta

Vücut tipiniz nasil bilmiyorum ama amacini kalcalari kücültmek ve sIkIlasmasi ise haftada 3 veya 2 Bum Bum , haftada en az 3 kez High tight videolarini öneririm Sonuc almaniz en az 5 haftayi bulcaktir en iyi sonuclar 90 gün tamamlandiginda alinir (Ama ayni zamanda diyetnizede dikkat etmelisiniz Bol su icmelisiniz iyi sonuc alabilmek icin )
Ben böyle yapamam programdan yapmak istiyorum diyebilirsiniz her gün farkli bir video olucak zaten :)

Günaydin Mutlu Haftasonlari Hepimize

Bugün Bum Bum yapmak istiyorum enerjimi yüksek :) öyle hissediyorum öglen 12 gibi yapicam :)

Çok teşekkür ederimm..
Benim zayıflamaya değil de kalça ve bacaklarımın sıkılaşmaya ihtiyacı var.. );
Hem de fazlasıyla..
Üst taraf hiç çalışmamalıyım ama bir o kadar da alt tarafa yüklenmeliyim..
Üst bölge içerdiği için 90 günlük programa uymam mümkün değil sanırım.. (;
Bu programa ait toplamda 11 videom var, 3 tanesi BUM BUM ile başlıyor.. :44:

Mezuran var mi canim? bence her bölgeni ölcüp yazarsan daha iyi yardimci olabilirim tabi sen bilirsin
Sadece kalca ve bacaklari istiyosan 2 video yeterli bum bum ve high tight (bum bum sadece baska bisi yazmicak vide uzun 35 dk olani kastediyorum canimm)
bum bum basics temel hareketleri gösteriyor bum bum rapido da bum buma hazirlik videosu gibi bisiy istersen agir gelmesin diye bum bum rapido dan da basliyabilirsin bence ama hangi videodan baslarsan basla zorlanicaksin canim sakin gözün korkmasin hepimiz baslarken acemiydik ve hamlamalar yasadik zorlandik yorulduk ama önemli olan pek etmemek zorlamadan dinlerekte olsa hareketleri düzgün bir sekilde yapmak hizlandi mi 10 tane mi yapti sen 5 tane yap yavas yap ama dogru hareket olsun.. zamanla onlarin hizinada yetisebiliyosun ama yinede yoruyor acik konusayim..
bu arada baslarken banada karin gerekmez diyodum ama gerekiyor vucudum birbirine orantili oldu ama karnim fazla geliyor mesela simdi yanlar fln var sevmemeye basladim (

Son düzenleme:

Boy:1.62
Kilo:48
Göğüs:82
Bel:59
Basen-Kalça:92
Üst Bacak:52

Ölçülerim bunlar canım ama iş zayıf olmakla bitmiyor, fit olmadıktan sonra inan hiçbir ehemmiyeti yok..
Detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim tatlım, bendeki bum bum ın en uzun videosu 31 dakika.. :s
Kondisyonum iyi çok şükür, jillian da yapmıştım ama 3 gün sabredebildim çünkü 10 gün üst üste çok sıkıcı geldi, her vakit de müsait olamadım.. Çok iyi çalıştıran bir program ama o da.. Yine de keşke hepsi üst üste yapılmasa idi keşke dedirtiyor..
Benim gibi düzeni kolay sağlayamayan insanlar açısından sıkıntı anlayacağın..
Ayak uydurabilirim diye düşünüyorum hareketlere, şuan yaptığım sporlar da var..
Haftada 3-4 gün yapıyorum ama üst bacak için artık hızlı sonuç almak istiyorum.. );
Dediğin gibi benim için en mantıklı olanı söylediğin iki video zannedersem.. (;

Son düzenleme:
JNL Work out challenge Kiss my abs - warm up - video 1 - YouTube
JNL Work out challenge - kiss my abs series - video 2 - YouTube
JNL Work out challenge - kiss my abs series - video 2 - YouTube
JNL work out challenge - kiss my abs - video 4 - YouTube
JNL work out challenge - kiss my abs - video 5 - YouTube
JNL work out challenge - kiss my abs - video 6 - YouTube

Selam kizlar, JNL nin son calismasi kiss my abs i ekliyorum. Bu sabah yaptim. Kardio ile karisik oldugu icin ayni günde hem karin calismis hem kardio yapmis oluyorsunuz. Oldukca terledigimi söyleyebilirim. JNL sayfasinda bir workout a basladigimizda 4 hafta uygulayip, sonra yeni bir programa baslamamizi böyle degistire degistire calismanin daha saglikli oldugunu yazmis.

Merhaba hanımlar monoton geçen günlerimin ardından yeni keşifler yapmak yeni bilgiler öğrenmek beni her zaman umutlanırıyo.Her keşif yaptığımda yeni bilgiler öğrendiğimde küçük bi çocuğa verilen sevgi ve hediye gibi bende mutlu oluyorum.O yüzden bilginin kaynağına ulaşmak için yol alıyorum.Herşeyden önce kendi bedenimi tanımaya kendimi farketmeye başlıyorum.Aslında aklımda olan bi hedef daha var yıllardır sürdürdüğüm bu çalışmalar mücadeleler edindiğim bilgiler keşifler yöntemler hepsini kitapta toplamak ve ihtiyacı olanlara bi faydamın dokunmasını isterdim.Sürekli kendime sorduğum neden neden şöyle oluyo neden böyle yapamıyorum,niye sonuç alamıyorum eksiklerim hatalarım yanlışlarım neler vsssss böyle uzayıp gidiyo işte.Neden bu kadar kafana takıyosun kendine eziyet ediyosun diyebilirsiniz ama benim için bu durum özüme ulaşma kendimi bulma kaynağıma derinlerime inme arzusundan kaynaklanan ve sorularıma cevap aramak için araştırdığım bu yolda isteklerime ve arzularıma daha çok yaklaştığımı hissediyorum.Sonuca ulaşmam için bu olumsuzlukları bu süreçleride yaşamam gerektiğini bunların benim için hayat dersi olduğunun farkındayım.Diyeceksiniz ki burdaki konuyla ne alakası var bi yerde kırılma noktası oluyo her defasında ayağa kalkma sonra yeniden umutlanıp ayağa kalkma sonra yine umutsuzluk ve tekrar düşüşler işte bunların sebeplerini arama yolunda öğrendiğim bilgiler yeni heyacanlar.Herkes inandığı şekilde sonuca ulaşırken ben neden ulaşamıyorum sorusunun defalarca zihnimde tekrarlanması bu noktada isyanlar hayal kırıklıkları soğuma pes etme vazgeçme ile ortaya çıkan yıkımlar beni mutsuzluğa mahkum ettiğinden bu durumdan kurtulmak için uğraştığım mücadeler.

Sonuçta belki içinizde aynı durumu yaşayan arkadaşlarım olabilir diye düşünerek paylaşma gereği duyuyorum.Çözüm her zaman söylediğimiz gibi beyinde ben bunu bildiğim halde neden hayatıma uygulayamıyorum sonuçta kendime yüklediğim bazı olumsuzluklar negatif düşünceler yüzünden bu durumdayım.Bu noktadan sonra kendimi serbest bırakmaya olumsuz kalıplardan başarısızlık düşüncelerinden sıyrılmaya çalışıyorum.Kendi bedenimi yeniden programlamaya çalışarak kendi hayalimdeki arzuladığım bedeni yaratmaya çalışıyorum.Bunun için az yemek diyet yapmak gibi düşünceler sürekli insanı yıprattığından ve vücut direnç oluşturduğundan tamamiyle kendimi serbest bırakıyorum.Onun yerine olumlu düşünceler yükleyerek ben sağlıklı bedene sahibim ideal arzuladığım bedene kavuşuyorum gibi cümleler kurarak bunları beynime kabul ettirip ve inandırıp o şekilde bedeniminde yaşantımıda o yöne çekmiş oluyorum.Bunun için bazı yöntemlerden faydalanmaya çalışıyorum.Bakalım sonuçların istediğim gibi olacağına da inanıyorum artık.Şimdi ilk yaptığım tartıyı ve mezureyi yok etmek çünkü aklım hep onlarda olduğu için ve az yedim çok spor yaptım deyip tartılıp sonradan hayal kırıklığı ve başarızlık olarak bilinçaltımı etkilediğim için ilk işim bunları ortadan kaldırmak oldu.

Daha öncesinde verdiğim 16 kiloyu ben herşeyi akışına bırakarak kendimi kısıtlamadan herşey yolundaymış gibi düşünerek vede olmak istediğim bedeni hayal ederek giymek istediklerimin provasını zihnimde yaparak verdim ve sonuç istediğim kıyafetlerin içine girdim.Şimdi tekrar bu yolda aynı inanç ve sistemle devam etmek istiyorum.Motivasyon olarak ajandama şöyle yazıyorum.
" Değişim zamanı değişime giden yolda şunları yaptım.Başarıya giden yolda attığım adımlar diye liste yapıyorum.Mesela eliptik bisiklet 50 dk.vsss gibi.Geçen cuma ve hafta sonu itibariyle hiçbişey yapmadım o yüzden yazmak hedefi canlı tutuyo tavsiye ederim.Değişime ulaştığımda yapmak istediklerim işte beyaz pantolon üzerine mavi gömlek veya sevdiğim renklerde bluzlar o şekilde bi model çiziyorum zihnimde çünkü beni teşvik ediyo yani uzayıp gidiyo.Kusura bakmayın böyle uzattım konuyu ama bu şekilde sürekli paylaşım halinde olursak motive olmakta kolaylaşır diye düşünüyorum.Bazen sizlerde de oluyo bu kırılma noktası o yüzden hedeflerimizi canlı tutmak için birlikten güç doğar misali yazıyorum

[video=youtube;JWsl-Glf1Dw]https://www.youtube.com/watch?v=JWsl-Glf1Dw[/video]
İşte beynin gizli gücü sayesinde kendimizi istediğimiz yönde programlayabiliriz buda her alanda nasıl başarılı olabilirizin cevabı.

Yaşam sana gelmeye hazır. Sen o kadar çok engel koyuyorsun ki... Yaratabileceğin en büyük engel de yaşamı kovalamak. Kovalamacan ve koşturman yüzünden, yaşam ne zaman gelip kapını çalsa, sen evde olmuyorsun...
Beyin sadece en çok söylediğiniz şeye inanır
Ona kendiniz hakkında ne söylerseniz, onu yaratacaktır. Başka seçeneği yoktur.
Aslında yapabileceğin her şeyi yapsaydın, kendin de şaşardın...
YAPABİLECEĞİNİ İSTE, İSTEDİĞİNİ YAP!
Her şeyin anahtarı sabırdır. Civcivi, yumurtaları kuluçkaya yatırarak elde edersiniz, kırarak değil."
Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın. Huzuru, kendi içimizde bulamazsak başka yerde aramak boştur. HEDEFİN NE KADAR YÜKSEK, YÜKÜN NE KADAR AĞIR OLSADA KORKMA BAŞARABİLİRSİN !!!!
Ve her sabah uyandığınızda;
“HERŞEYE RAĞMEN BUGÜN YİNE ÇOK GÜZELSİN HAYAT” deyip;
Her gün yeniden doğun...
Hayatınızda ne istiyorsanız, onu gerçekleştirecek mekanizmalardan bir tanesi bilinçaltıdır, bu sebeple istediginiz şey öncelikle orada kayıt altında olmalı. Bunu yapmak için o şeyi çok düşünüp çok zikredin, onunla ilgili olmuş gibi imgeler kurun, olacaktır..
En büyük başarı hiçbir zaman düşmemekte değil,
Her düşüşünüzde TEKRAR ayağa kalkabilmektir...
''Güç, fiziki kapasiteden değil,
boyun eğmeyen iradeden gelir.''

Düsüncelerine katiliyorum sevgili lion. Hersey beyinde bitiyor. Ben de kendimi bazen cok ince cok forma girmis, bazen de tamamen tersi hissediyorum. Icinde bulundugumuz, güne, ana ve duruma göre kendimize bakisimiz da degisebiliyor. Benim de ulasmaya calistigim hedef bu aradaki kirilma, vazgecme durumlari da yasansa her seferinde ayaga kalkip devam etmek. Son aylarda bu istikrari yakalayabildim umarim sürdürebilirim. Kendimden memnun olmadigim, istedigim sekle giremedigimi düsündügüm anlarda 5 ayda bu kadar basari sagladin, bes ay sonra olacagin yeri düsün diyorum. Baskalarini da motive edebiliyorsam ne mutlu bana. Herkes istedigi hedefe ulassin istiyorum.

Kim oldugunuz ve Kim olmak istediginiz arasindaki fark : Bunun icin ne yaptiginizdir...
Brazil butt lift...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…