Hanımlar ben brazil butt videolarını indirdim..
Nasıl yapılacağını tarif edebilir misiniz size zahmet? Hangi video kaç gün vs..
Merhabalar
Genelede brazil programina ait programlar oluyor ben oraya uyarak 90 gün yapmistim ama program yapmak istemiyorum dersen en etkili videolari siralayim
En basta Bum Bum = Kalcalari kücültme , calistirma , Kalca Kaldirma ve Bacaklari calistirmada en etkili video
Hight Tight = Kalca Kaldirma, SIkIlastirma ve Bacak inceltme
Cardio Axe : Kardio calisma Dans iceriginden dolayi hos ve güzel
Tummy Tuck = Tamamen karina yönelik plates iceren bir calisma
Sculpt : Genel bir calisma tüm vucudu calistiran bir video Kollar daha agirlikta
Vücut tipiniz nasil bilmiyorum ama amacini kalcalari kücültmek ve sIkIlasmasi ise haftada 3 veya 2 Bum Bum , haftada en az 3 kez High tight videolarini öneririm Sonuc almaniz en az 5 haftayi bulcaktir en iyi sonuclar 90 gün tamamlandiginda alinir (Ama ayni zamanda diyetnizede dikkat etmelisiniz Bol su icmelisiniz iyi sonuc alabilmek icin )
Ben böyle yapamam programdan yapmak istiyorum diyebilirsiniz her gün farkli bir video olucak zaten :)
Mezuran var mi canim? bence her bölgeni ölcüp yazarsan daha iyi yardimci olabilirim tabi sen bilirsin
Sadece kalca ve bacaklari istiyosan 2 video yeterli bum bum ve high tight (bum bum sadece baska bisi yazmicak vide uzun 35 dk olani kastediyorum canimm)
bum bum basics temel hareketleri gösteriyor bum bum rapido da bum buma hazirlik videosu gibi bisiy istersen agir gelmesin diye bum bum rapido dan da basliyabilirsin bence ama hangi videodan baslarsan basla zorlanicaksin canim sakin gözün korkmasin hepimiz baslarken acemiydik ve hamlamalar yasadik zorlandik yorulduk ama önemli olan pek etmemek zorlamadan dinlerekte olsa hareketleri düzgün bir sekilde yapmak hizlandi mi 10 tane mi yapti sen 5 tane yap yavas yap ama dogru hareket olsun.. zamanla onlarin hizinada yetisebiliyosun ama yinede yoruyor acik konusayim..
bu arada baslarken banada karin gerekmez diyodum ama gerekiyor vucudum birbirine orantili oldu ama karnim fazla geliyor mesela simdi yanlar fln var sevmemeye basladim(