Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Herkese iyi Pazarlar dilerim. Bugün esim calistigi icin biraz vaktim olacak ögleden önce. Bugün gönlümden secret weapon ve tummy tuck geciyor. Bakalim, kismet... Önceden karar verince daha iyi oluyor. Beyin hazirlanmis oluyor böylece bugün spor yapacagim diye.

Evet kizlar ben kendime verdigim sözü tuttum, hiit cardio, secret weapon ve tummy tuck yaptim. Günün geri kalaninda güneslenip cocuklarla vakit gecirecegim insallah. Herkese sevgiler...

HEpimiz icin spor dolu bir pazar olsun :)

Ben bikac gün aksattim sporu
ev yerlestirme vs derken bicok is var ve ise basliyorum yarin
Ama sporumu aksatmak istemiyorum bugün karin calismalarimi tummy tuck ve insane abs yapicam yapabildigim kadarda squat yapicam
Kalcalarim bacaklarim iyide simdide biraz göbek uzuyor gibi arada abur cubura sarildim(abur cubur dedigim bile diyet bisküvi beyaz leblebi fln)
Bi tarafi düzeltip öbür tarafi bozmak cok kötü (tam bozulmadi ama gidisat o yönde )

Nose yazini yeni gördüm canim basarabilirsin senin elinde olan bisiy biraz arastirmakta gerekiyor beslenme konusunu, yanliz spor baska bisiy hareketsiz bir yasam düsünemiyorum .O kadar cok seviyorumki egzersiz yapmayi yeni bisiy degil bende bu aliskanlik belki 5 yildir var ama istedigim sekle kavusamiyordum lion saolsun bu topic sayesinde dogru programi ve dogru hareketleri ögrenmis oldum .Simdide birakmak istemiyorum haliyle.. Evlenipte esim karsi cikarsa esimle bile aram acilabilir bu konuda biraz takintili oldum belkide bilmiyorum..Gecmiste hep fazlaliklarim olmasindan da kaynaklanabilir.Güzel kiz ama kalcalari var vs laflarida insani olumsuz etkiliyor veya gidip bi pantolon giyiyosun magazada ve olsa bile arkani dönüp baktiginda begenmedigin bi kalca .. Yani naparsan yap begenmiyorsun .Diyet ,pilates vs hicbiri düzeltmiyor.Su andada yillardir basaramadigin bir seyi gerceklestirdiginde bu mutlulugu kaybetmemenin cabasi ve evet cokta iyi hissediyorum cok daha saglikli enerjik cok cok daha hizli bu hislerin tarifi yok ve mükemmel bisey :)
64 kilo verilmicek bi kilo degil bi arkadasim spor salonuna gidiyor oda 3 ay oldu benim gibi 65ten 57 ye düstü ama sanki 50 kilo gibi görünüyor .Cardio calissam bende cok daha fazla kilo vereblirdim ama gögüslerden de kilo veriliyormus o yüzden ayni kiloda sabit kalmayi tercih ediyorum .klasik 3 beyazdan uzak duruyorum ve seker kesinlikle kullanmyorum.(Istinsnai durumlar olur disarda olunca fln ).Dukanla basladim ve beslenme seklimi biraz degistirdim bu bile cok ise yaradi ... Eski bi yazimda hangi besinleri kana izli karistigi hangi besinlerin kana yavas karistigindan da bahsetmistim onu okursan cok faydali olucaktir.Kararli ol vazgecme basaricaksin
Off amma uzun yazmisim ins okurken sIkIlmazsin

Son düzenleme:
selam kızlar..günaydın...cumartesi günü sporumu yaptım. ama dün ev işleri iyice yığılmıştı.. ..dün sporumu yapamadım ne yazıkki..haftasonları dengem gerçekten çok bozuluyor. hafta içindeki istikrarımı bozuyorum. spor bakımından olsun yemek konusunda olsun...aile ziyaretlerinde börekler falan derken... Buna bir son demem lazım...yoksa çalışmalarım ziyan olacak...

Bendede 120 squat ve kalca kaldirma hareketleri var sabahin 6 sinda yaptim heepsini :)

Yarinda karin tummy tuck cardio abs
Devam devam birakmak yoook

Bugün benim programimda karin, bacak pilatesi ile gögüs hareketleri vardi. Sporla da kilo verseniz gögüs hareketlerinizi ihmal etmeyin derim ben. Özellikle de benim gibi iri gögüslü iseniz... Gögüslerin formu bozulmadan önlem almak en iyisi.

selam günaydın herkese ! bende bugün erken kalktım işe gitmeden programda sculpt vardı onu yaptım.mutluyum sporumu yaptım :))... akşama da planlarım var bir aksilik olmazsa... kızlar sizin eski yazılarınızı geçen okudum da demişsiniz sculpt yerine rio extreme daha iyi diye konuşulmuş onu mu yapsam sizce? sculpt sanki kol omuz geliştirme ağırlıklı gibi... gerçi benim kollarımda çok güçsüz mesela normal şınav bile çekemiyorum ( ama bel-basen sorunum daha öncelikli bir sorun ...ne önerirsiniz?

Tünaydın tünaydın bol sporlu hareketli günler.Çok iyisiniz kızlar istikrarlı bi şekilde devam ediyosunuz alkış Bende haftasonu tembelliğinden sonra pzt hareketli başladım

Ebru'nun sabah plates programı + 13 ve 14 Mayıs videolarını yaptım eskileride yapıyorum ki tam olsun geriye doğru gidiyorum bakalım iyice yansın
50 squat + 40 deadlift + akşam sokakta çocukları aramaktan bayağı bi turladım yürüyüş yerine geçmiştir sanırım 3 tur attım sokaklarda.

Gayet iyi hissediyorum kendimi plates insanın ruhunuda güzelleştiriyo ya.Bu arada benim kalça ara ara tembellik edip yapmadığım ve süreyi uzattığım dönemlerde totomun formu düşsede squatlarla tekrar kaldıracaz elbet.Platesle çok hafiften daralıyorum gibi ödemler gidiyo sanırım.Bacakları halletmem lazım kalın duruyo.Bugünde devam platese platesle iyice daraldıktan sonra Brazil'e ağırlık verecem şekillenmek için.

Sevgili nosee ben de sculpt u gec kesfettim cok güzel hareketler var icinde. Rio ile dönüsümlü yapiyorum hepsinin hareketlerinden faydalanayim diye. Rio extreme daha fazla kalori yaktiriyor.
Bu arada dikkatimi ceken bir sey 55 kilolardayken giydigim kiyafetler üzerime olmaya basladi. O zamanlar dar olan sortlar, pantolonlar simdi 59 kiloya ragmen kayiyor kalcamdan. Demek ki spor baska bir sikilastiriyor, toparliyor vücudu.

Bugün saatlerce bahcede calistim simdilik spora halim kalmadi. Belki aksam hafif bir seyler yapabilirim.

Gün be gün hedefine ulastigini düsün... Sonuclar bir gecede alinamaz... Degisiklikler aniden olmaz... Hedeflerine ulasmak icin calismaya devam et... (Brazil Butt Lift)

Günaydın Herkese! Sabah kalktım, sporumu yaptım .bugün cardio axe bir de bum bum vardı.. bum bum da bayağı zorlandım enerjim kalmadı sonlara doğru yine de yaptım... aç karna yapmak zor oluyor..akşam da fazla birşey yememiştim ondan olabilir...sonuç olarak sporumu yaptım.. zayıflamaya devam ediyorum... biraz daha devam ediyim sonuçları paylaşacağım... benimle kalın

Sevgili nosee fazla ac birakma, vücudun bir süre sonra direnise gecer kendini korumak icin daha cok yag depolar.

doğru söylüyorsun derya . fazla da yememek lazım bu dönemde , çok az da... sonra biraz normal yemek düzenine dönüldüğünde bile , vücut kilo yapıyor..vücudu çok az yemeğe de alıştırmamak lazım. hem metebolizma da yavaşlıyor..

Brazil Butt Lift'e baya ara verince kaldığım yerden devam etmek olmadı baştan da başlayasım gelmedi o yüzden Killer Buns & Thigs'e başladım dün.. Öyle ondan ona atlıyorum bakalım bu ne kadar sürecek.. :)

Bugünkü sporumu tamamladım aynı zamanda yediklerime dikkat etmeye kendimi şartlandırmaya başladım.

Ebru'nun sabah programı + Denise Austin core&legs yaptım daha sırada
Kathy Smith legs + 60 squat var

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,yumurta yeşil çay.
Ara Öğün:4-5 tane erik yedim
Öğlen: 1 tabak çorba ve ıspanak yemeği yarım porsiyon
Arkasından neskafe içmeden duramam bağımlısıyım yanında bisküvi yemedende duramam şekersiz neskafe ve diyet bisküvi yedim.
Biraz önce acıktığımdan 1 kase yoğurdun içine keten tohumu katıp yedim.
Akşam: 1 tabak çorba yanında küçük porsiyon tavuk yiyecem.

Karnım dümdüz bacaklar sertleşiyo yavaş yavaş inşallah onlarda incelecek.

Sevgili thalix, bu mesajinda kafama bir sey takildi simdi yazayim dedim. Kilo vermek istemedigin icin cardio yapmadigini yazmissin. Gecenlerde okudum aldigin ve harcadigin kalori miktarini dengede tutarsan kilo vermeden cardio ile yag yakabilirsin ki bu da karin yaglarimizdan kurtulmak icin bize lazim. Cardio calismalari genel vücut calistirdigi icin sagligimiz ve vücudun yag yakimi icin cok faydali. Ayni zamanda gögsünü de calistirirsan deformasyonu önlemis olursun. Ben 5 kilo vermeme ragmen gögüs bedenim ve formunda bir fark olmadi. Fitness blender in chest workout unu tavsiye ederim. Rio extreme de de yerde yapilan hareketlerde gögüsler icin cok iyi hareketler var.

Bugün tembellik ettim. Sabah kizimla her günkü kisa yürüyüsümüzü yaptik o kadar. Dünkü bahce calismasinin acisi bugün cikti. Kollarim bacaklarim agridi bütün gün. Ögleden sonra biraz kestirdim bile. Uzun zamandir dinlenme zamanlarimin hemen hepsini spora ayiriyordum. Yarin ve önümüzdeki birkac gün de disarda yürüyerek halletmem gereken isler var, yanina ufak tefek calismalar ekledim mi tamamdir.

Kizlarr yillar suren issizligim son buldu bi ay once calismaya basladim. Duzenim tamamen degisti dolayisiyla sporu nereye sikistiracagimi sasirdim bi turlu yapamadim. Bu bi ayda kilo almadim ama yavas yavas almaya baslio gibiyim.. Tekrar baslicam brazil butt lift e.. Iki aylik programi bitirmeden bana huzur yokk :) su iki ayi eksiksiz tamamlayip bende kafama gore haftada dort bes gun egzersizle devam etmek istiyorumm. Geri dondum hergun topigimizdeyim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…