HEpimiz icin spor dolu bir pazar olsun :)
Ben bikac gün aksattim sporu
ev yerlestirme vs derken bicok is var ve ise basliyorum yarin
Ama sporumu aksatmak istemiyorum bugün karin calismalarimi tummy tuck ve insane abs yapicam yapabildigim kadarda squat yapicam
Kalcalarim bacaklarim iyide simdide biraz göbek uzuyor gibi arada abur cubura sarildim(abur cubur dedigim bile diyet bisküvi beyaz leblebi fln)
Bi tarafi düzeltip öbür tarafi bozmak cok kötü (tam bozulmadi ama gidisat o yönde )
Nose yazini yeni gördüm canim basarabilirsin senin elinde olan bisiy biraz arastirmakta gerekiyor beslenme konusunu, yanliz spor baska bisiy hareketsiz bir yasam düsünemiyorum .O kadar cok seviyorumki egzersiz yapmayi yeni bisiy degil bende bu aliskanlik belki 5 yildir var ama istedigim sekle kavusamiyordum lion saolsun bu topic sayesinde dogru programi ve dogru hareketleri ögrenmis oldum .Simdide birakmak istemiyorum haliyle.. Evlenipte esim karsi cikarsa esimle bile aram acilabilir bu konuda biraz takintili oldum belkide bilmiyorum..Gecmiste hep fazlaliklarim olmasindan da kaynaklanabilir.Güzel kiz ama kalcalari var vs laflarida insani olumsuz etkiliyor veya gidip bi pantolon giyiyosun magazada ve olsa bile arkani dönüp baktiginda begenmedigin bi kalca .. Yani naparsan yap begenmiyorsun .Diyet ,pilates vs hicbiri düzeltmiyor.Su andada yillardir basaramadigin bir seyi gerceklestirdiginde bu mutlulugu kaybetmemenin cabasi ve evet cokta iyi hissediyorum cok daha saglikli enerjik cok cok daha hizli bu hislerin tarifi yok ve mükemmel bisey :)
64 kilo verilmicek bi kilo degil bi arkadasim spor salonuna gidiyor oda 3 ay oldu benim gibi 65ten 57 ye düstü ama sanki 50 kilo gibi görünüyor .Cardio calissam bende cok daha fazla kilo vereblirdim ama gögüslerden de kilo veriliyormus o yüzden ayni kiloda sabit kalmayi tercih ediyorum .klasik 3 beyazdan uzak duruyorum ve seker kesinlikle kullanmyorum.(Istinsnai durumlar olur disarda olunca fln ).Dukanla basladim ve beslenme seklimi biraz degistirdim bu bile cok ise yaradi ... Eski bi yazimda hangi besinleri kana izli karistigi hangi besinlerin kana yavas karistigindan da bahsetmistim onu okursan cok faydali olucaktir.Kararli ol vazgecme basaricaksin
Off amma uzun yazmisim
ins okurken sIkIlmazsin