- 25 Aralık 2009
- 119
- 42
Selam kizlar evde yer darligindan bum bum yapamiyorum
Ama 115 squat yaptim bugün hatta o kdr alismisimki bumbumdaki bazi hareketlere bazilarinida ordakilerden yapiyorum degisik squat olsun diye böylede fena olmuyor Daha sonrada kalca kaldirma hareketlerini high tight iicinden yaptim
Yarinda karin calisirim
Hergün calistikca daha iyi hissediyor insan yapmadigin zaman neden bos gecti bugün diyosun bisiyler yapmaliyim diyorsuun bagimlilik oldu :) Off bi türlü kathy smith videolarinada gecemedim ztn 2 tanecik videosunu indirdim bacak ici ile ilgilionlarida yapmayi cok istiyorum
merhaba arkadaslar ben de yeni yebi bakıyorum bu topige ve sızlerden gordugum kadarıyla yararı oluyor calısmalarınızın. ben de sızden yardım ısıteyecektım bu konuda. benım amacım kalca sekıllendırme ve kaldırma yonunde.1.75 boy 53 kıloyum cunku..duzenlı bı program uygulamak ıstıyorum ama kafam bıraz karısık bu konuda .. cunku o kadar cok videoyla karsılasıyorum kı hangı bırını yapacagım dıye dusunuyorumm. sizin bana onerilerınız ne yonde olabılır acaba?? hangı sıklıkta hangı hareketlerden yapmam gerek mesela?? yardımcı olursanız cok sevınecegım.. ınsallah siz de emeklerınızın karsılıgını alırsınız ve fit vücutlara kavusursunuz en kısa zamanda :))
hosbuldum :) cok tesekkur ederım cevabınız ıcın.. bi de bu soyledıgınız vıdeoların linkini atmmanız mumkun mu acaba ?? haftada 2 ya da 4 gun demıssınız bı gun calısıp bı gun dınlenerek mı devam edecek bu surec??Topigimize hosgeldin canim
BBL de zaten kendi icinde bir program mevcut fakat söyle söyleyebilirimki kalca kaldirma kücültme ve sekillendirme icin haftada 3 veya 4 gün calisman gerekli.
Bum Bum ve High Tight videolari tamamen buna yönelik ztn programdada görürsen eger haftada 3 kez fln verir o videolari.
5.hafta sekillenmenin sonuclarini görmeye baslarsin 60.gün net bir sekil ortaya cikar tabi sonrasindada korumaya devam etmen gerekir
Bu iki videoyu izlemeni öneririm yapmadan önce hani kafana yatmiyorsa yapmam dersin ama izlerken bile etkili gelicegine inanacagini düsünüyorum
[video]http://vdownload.eu/watch/113920-brazil-butt-lift-bum-bum-workout.html[/video]
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1...D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%87-brazil-butt-lift.html
brazil butt lift---BUM BUM Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift -5- Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Abs Rapido Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil butt lift in tüm linkleri burada tekrar güncelliyorum link isteyen arkadaşlar için.Açtığınız videonun yanındaki sol tarafındaki downland Mp4 video yazan yerin altındaki 240p/360p/480p rakamlarından birine tıklayın (resimlerin videonun megapiksel boyutu sanırım)Videolar inmeye başlar sol alt köşede görürsünüz indiğini.
xannemx
merhaba arkadaslar ben de yeni yebi bakıyorum bu topige ve sızlerden gordugum kadarıyla yararı oluyor calısmalarınızın. ben de sızden yardım ısıteyecektım bu konuda. benım amacım kalca sekıllendırme ve kaldırma yonunde.1.75 boy 53 kıloyum cunku..duzenlı bı program uygulamak ıstıyorum ama kafam bıraz karısık bu konuda .. cunku o kadar cok videoyla karsılasıyorum kı hangı bırını yapacagım dıye dusunuyorumm. sizin bana onerilerınız ne yonde olabılır acaba?? hangı sıklıkta hangı hareketlerden yapmam gerek mesela?? yardımcı olursanız cok sevınecegım.. ınsallah siz de emeklerınızın karsılıgını alırsınız ve fit vücutlara kavusursunuz en kısa zamanda :)).
Cnm ihmal etmemek lazım için rahatlamıştır temiz çıkmasına sevindim.Benimde gitmem lazım çok dengesiz bi durumdayım regl miyim değilmiyim belli değil halbuki zamanı da değil bi aksilik var durumda da işte yarın randevu almak istiyorum bende bi muayene olayım iltihap olabilir diye düşünüyorum.Selam arkadaşlar, dün doktora gittim, yumurtalık rahim temiz dedi. Hormonlara bakılmak için kan verdim. onuda bugün göstericem.Sporumu çok ihmal ettim, karnım çok güzel sertleşmiş popo hafiften kalkmıştı ve sıkılaşma vardı. Tekrardan 1 aylık sıkı bir program hazırlamak istiyorum. Spor gerçekten faydalı, sakın bırakmayın ömür boyu devam inşallah
Selam günaydın kızlar ! güzel ,mutlu, güneşli haftasonları herkese ( spor dolu )....
Dünkü antremanımı da başarıyla tamamladım.Dün sculpt vardı ilk kez. Bazı hareketlerde zorlandım. Ama olsun ilk kez için iyiydi yine de..
Bir de yatmadan 100 tane squat yaptım..
Ya insan sporunu yapınca daha mutlu oluyor , kendine daha güveni artıyor sanki...Psikolojik etkileri de çok yani..(Gerçi fizyolojik etkileri de çok bacak ağrısı gibi)
selam Derya ya bende daha önce callenatics indirdim ama hiç yapasım yok. o yavaş hareketleri yapmak benim için de çok sıkıcı olabilir.
Birde spor yaparken bu çağın genç, güzel, kaslı bayanlarını görmek insanı daha bir motive ediyor diye düşünüyorum...
ya gerçekten deride gevşeme oluyor mu ? o kadar spor yapıyoruz sağlıklı zayıflayalım vücudumuz sıkı olsun diye halbuki..
Derya canım peki bu programla ne kadar zamanda, ne kadar kilo kaybettin bana ışık olması açısından... şu an forumda bunu uygulayan fazla kişi de yok galiba(
Ben başladığımda 64 kilo civarındaydım.. bakalım ne olacak..