Merhaba cnm nasılsın nasıl gidiyo hayat.Rica ederim cnm kitapları almana sevindim gerçekten ben bi çırpıda bitirdim ve hayatımda sorguladığım bi çok şeyin cevabını aldım.Artık herşeye farklı bi bakış açısıyla bakıyorum her yaşadığımın veya hayattaki gördüğüm bi çok şeyin ardındaki sırrı Rabbimin mesajlarını idrak ediyorum ve algılıyorum.Şimdi daha da geliştirdim kendimi her sıkıntının arkasından daha büyük güzelliklerin geleceğini biliyor ve sabrederek dua ederek bekliyorum ve gerçektende o güzellikleri yaşıyorum iyiki o sıkıntıları yaşamışım diyorum çünkü istediklerimizin gerçekleşmesi için o sıkıntıları yaşamamız gerekti en önemlisi ondaki hayat dersini öğrenmemiz gereken dersi almamız gerekti.Bazı olayları sorgularken asla lanet etmemeli şikayet isyan etmemeliyiz çünkü ondaki hayrı ancak Allah bilir.En güzel derste kendi benliğimizi ortaya çıkarmak kendimizi tanımak kendi gücümüzün farkına varmak ve kendimizi sevmek.Bunları idrak ettiğinde daha güzel daha mutlu ve huzurlu sevgi dolu yaşamıda kendine çekmiş oluyosun.Bunu yaşıyorum ben aştım artık kendimi Rabbim hepimizin isteğini en hayırlı şekilde versin.lioncum merhaba
o önerdiğin kitapları aldım ve ruhsal zekayı okumaya başladım dün akşam teşekkür etmek istedim bana hitap eden bir kitap olduğunu düşünüyorummm Allah razı olsun
Cnm çok teşekkür ederim vallahi çok işime yaradı bende youtube dan video indirmek istiyodum sağol cnm ya istediğim kısa videoları indiriyorum şimdi.
Merhaba cnm nasılsın nasıl gidiyo hayat.Rica ederim cnm kitapları almana sevindim gerçekten ben bi çırpıda bitirdim ve hayatımda sorguladığım bi çok şeyin cevabını aldım.Artık herşeye farklı bi bakış açısıyla bakıyorum her yaşadığımın veya hayattaki gördüğüm bi çok şeyin ardındaki sırrı Rabbimin mesajlarını idrak ediyorum ve algılıyorum.Şimdi daha da geliştirdim kendimi her sıkıntının arkasından daha büyük güzelliklerin geleceğini biliyor ve sabrederek dua ederek bekliyorum ve gerçektende o güzellikleri yaşıyorum iyiki o sıkıntıları yaşamışım diyorum çünkü istediklerimizin gerçekleşmesi için o sıkıntıları yaşamamız gerekti en önemlisi ondaki hayat dersini öğrenmemiz gereken dersi almamız gerekti.Bazı olayları sorgularken asla lanet etmemeli şikayet isyan etmemeliyiz çünkü ondaki hayrı ancak Allah bilir.En güzel derste kendi benliğimizi ortaya çıkarmak kendimizi tanımak kendi gücümüzün farkına varmak ve kendimizi sevmek.Bunları idrak ettiğinde daha güzel daha mutlu ve huzurlu sevgi dolu yaşamıda kendine çekmiş oluyosun.Bunu yaşıyorum ben aştım artık kendimi Rabbim hepimizin isteğini en hayırlı şekilde versin.
Bütün gün evde kargonun gelmesini bekledim. Adamlar zile bile basmadan "Geldik,bulamadık." diye not bırakmış. Çok sinirlendim ya. Carnitine'imi alır öyle yaparım sporumu diyordum. Yarın sabah gidip şubeden almam gerekecek. :/
Aslinda ben de yag yakici etkisi var diye aliyorum sevgili dizzy ama enerji konusunda cok büyük bir fark gördügümü söyleyemem. Enerji icecekleri daha fazla enerji veriyor. Yag yakici etkisini de daha bilemiyorum cünkü henüz 4. tableti kullandim. Ishal yaptigi icin her gün kullanamiyorum. Spor icin en iyi motivasyon kendi beynimiz aslinda. Koltuktan bir kez kalkip harekete basladik mi gerisi geliyor.
Sevgili dizzy ben Avusturyadayim Türkiye ile ayni markalar var mi bilemiyorum. Alisveris yaptigim drogerinin kendi markasi var l carnitin ve magnezyum karisik hap olarak. Enerji icecegi de power fly in sekersiz olanlarindan iciyorum.Çok haklısın tabii ama işte bir heves var içimde, bir an önce kullanmaya başlayayım da etkisini göreyim diye. Sabah erkenden kalktım gittim kargo şubesine, bu seferde dağıtıma çıktı dediler.. Sonunda aldım ama. Şimdi bir sorum olacak, ben hardline aldım, ağızda eritilenlerden falan bahsediliyor, bu onlardan değil heralde değil mi?
Bir de enerji içeceği olarak ne kullanıyorsun? :)
Sevgili dizzy ben Avusturyadayim Türkiye ile ayni markalar var mi bilemiyorum. Alisveris yaptigim drogerinin kendi markasi var l carnitin ve magnezyum karisik hap olarak. Enerji icecegi de power fly in sekersiz olanlarindan iciyorum.
Günaydın herkese bi kaç gündür pek aktif olamıyorum burada kusura bakmayın.Ev arıyoruz sürekli eşim yeterince stresli zaten bana da kızıyo tabi bilgisayarda keyif yapacağına ev iş ara diye.Bi taraftanda iş arıyorum tabi.Burayı aksatabilirim bi müddet hayırlısıyla yeni düzene geçebilseydik bende rahatlardım bu koşuşturmalardan.Ama sizleri takip ediyorum okuyorum yorumlarınızı.
Derya'cım bende plates yaparak günümü tamamlıyorum artık yapacak bişey yok fazla vaktim yok.Dün yeterince yürüyüş yaptım ev aramaktan bacaklarımın yağlarıda erimiştir heralde gündüzde Ebru Şallı selülitsavar egzersizlerini yaptım.Cuma günüde Kathy Smith ve Denise Austin'nin ne kadar kısa 10 dklık plates videoları varsa hepsinide yaptım.Bacaklarımdaki etlere ellediğimde sertlik belli oluyo artık.Bi müddet böyle devam edicem şu ev iş taşınma merasimleri bitene kadar yapabileceğim başka bişey yok.Plates rahatlatıyo tüm sinir ve stresimide alıyo sıkılmadan devamını getirebilsem.
[video]http://vdownload.eu/watch/113920-brazil-butt-lift-bum-bum-workout.html[/video]
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1...D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%87-brazil-butt-lift.html
brazil butt lift---BUM BUM Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift -5- Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift Deluxe - Abs Rapido Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil butt lift in tüm linkleri burada tekrar güncelliyorum link isteyen arkadaşlar için.Açtığınız videonun yanındaki sol tarafındaki downland Mp4 video yazan yerin altındaki 240p/360p/480p rakamlarından birine tıklayın 240p ye tıklarsanız daha iyi olur (resimlerin videonun megapiksel boyutu sanırım)Videolar inmeye başlar sol alt köşede görürsünüz indiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?