illet
Bugünlerde üstümde çok halsizlik var sürüne sürüne yapıyorum sporumu, bir bıraksam gerisi gelmicek. Ama bırakmak yok, azda olsa gelişme var diye bırakıyorum. Bu arada sevgili lion buraya eklediğim bacak egzersizi benim bacaklara baya iyi geldi. Çok güzel çalışıyor ve arka bacak müthiş yanıyor. Sanki bacaklarım daha da sıkılaştı. Birde parmak ucunda bacakları açık inip kalma hareketi iç bacakları güzel çalıştırıyor, cayır cayır yandı :)) Ben egzersizlere bu kadınıda ekledim bacak sorunu olanlara denemelerini tavsiye ederim
Doğru cnm ınsanıtydeki karın hareketlerini ben yaptım çok etkili denemelisin.
İnşaat daha bitmedimi cnm uzun sürdü bir an önce biter inşallah.L-carnitin'i spora başlayacağın zaman almıyo musun spor öncesi al sadece.
İndirmene sevindim hoşgeldin aramıza cnm.Beslenmene de dikkat edersen memnun olacağın bi sonuç alırsın muhakkak.L-carnitin bir çok markanın var benim kullandığım Hardline'nın ürünleriydi.GNC'ninde l-carnitini var.Solgar'ında var bi araştır istersen bu markaları.
Sevgili lion bugün ben denedim bu videoyu , arka bacak,yanlar falan güzel çalıştı. Ama diğeri daha etkili geldi bana. Sanki hangisi daha çok yakarsa bacakları o daha etkiliymiş gibi hissediyorum. Herkesin vücut yapısı ve hareketlerden etkilenmesi, şekil alması farklı.Deneye deneye bulucaz inşallah. Seninde işine yaramasına sevindim :) kolaylıklar dilerim canımYarında alttaki videoyuda ekleyecem inşallah.
[video=youtube;rYVi68QyMG8]http://www.youtube.com/watch?v=rYVi68QyMG8[/video]
Cnm böyle ağır sporlar yaparken çok dikkat edilmeli allah korusun kalbine bile zarar verebilir o videoları yapmak için kesinlikle alt yapının olması lazım.Ben ve ınsanıty topiğindeki diğer arkadaşlar dizlerimiz yüzünden yarıda bırakmak zorunda kaldık ben 60 günü tamamlamama 1 hafta kala dizimin fazla zorlanmasından dolayı bıraktım.Nefesimin bile kesildiğini biliyorum.Çok teşekkür ederim canım bir araştırayım. Peki ne şekilde kullanıyoruz bunu? Bir kutu ne kadar gidiyor mesela, bir de kiloları geri alma gibi bir durum var mı? Dikkat edilmezse tabiki geri gelir ama demek istediğimi anladın sanırım. :)
İnsanity başlığında konuşmuştuk galiba seninle, ağır gelir demiştin. Haklıymışsın, daha önce de spor yaptım, yaparım diyordum ama nefes nefese kaldım ve başım dönmeye başladığı için bıraktım. Dün bu programı bayağı araştırdım ve değişimler çok cezbedici. Umarım sonuç alabilirim. :)
Cnm böyle ağır sporlar yaparken çok dikkat edilmeli allah korusun kalbine bile zarar verebilir o videoları yapmak için kesinlikle alt yapının olması lazım.Ben ve ınsanıty topiğindeki diğer arkadaşlar dizlerimiz yüzünden yarıda bırakmak zorunda kaldık ben 60 günü tamamlamama 1 hafta kala dizimin fazla zorlanmasından dolayı bıraktım.Nefesimin bile kesildiğini biliyorum.
Tablet olarak alırsan günde 1 tablet spor öncesi yeterli sanırım 100 kapsül olanlarda var 100 gün 3 ay eder.50 tablet alırsanda günlük bir taneden 2 aya yakın olur.Spor hocalarına sormak lazım aslında ben hardline 50 kapsül spor öncesi 1 tane alıyodum cnm.
Kilolar geri alınıyo eğer dikkat etmezsen.Diyelim kalçanı dikleştirdin sporla sonra uzun bi süre yapmadın bıraktın diyelim kalçan tekrar eski haline dönüyo.Çünkü yaptığın bu hareketlerle kalça kaslarını çalıştırıp daha belirgin hale gelmesini ve böylece daha güzel olmasını sağlıyo.Beslenmenide sporunuda yaşam biçimi haline getirmelisin ki vücudun hep fit ve güzel olsun.
Evet anlatmak istediğimde buydu kaslar gidiyo yani yapmadıkça kaslarda eriyomuş.Uygunmuş hepsi burada da.Burne kullandım cnm benim kullanmadığım bişey kalmadıki zaten.Katılıyorum kesinlikle. Devamı getirilmezse kaslar sönecektir bir süre sonra haklısın. Şimdi hepsiburada'dan baktım hardline 100 kapsül olan 56 tl diğerlerine göre çok çok uygunmuş fiyatı.İstediğim kiloya indikten sonra da spora devam etmek istiyorum o yüzden 100 kapsül alabilirim belki. Bir de burner diye bir şey var aynı markanın, onu hiç duydun mu? Diyet ve sporla yapıldığında kilo vermeye yardımcıymış yorumlara göre. Kararsız kaldım. Teşekkür ederim bu arada ilgin için. :)
Evet cnm deneye deneye elbet bi sonuca varacaz.Ben bu 3 videoyu da peş peşe zamanım kalırsa yapmak istiyorum aslında zaten call da da var bi kaç hareketi onda bile bi kaç günde etkisini görüyodum ki burdaki hareketler daha çeşitli daha da yakıcı devam etmek lazım.Sevgili lion bugün ben denedim bu videoyu , arka bacak,yanlar falan güzel çalıştı. Ama diğeri daha etkili geldi bana. Sanki hangisi daha çok yakarsa bacakları o daha etkiliymiş gibi hissediyorum. Herkesin vücut yapısı ve hareketlerden etkilenmesi, şekil alması farklı.Deneye deneye bulucaz inşallah. Seninde işine yaramasına sevindim :) kolaylıklar dilerim canım
Evet anlatmak istediğimde buydu kaslar gidiyo yani yapmadıkça kaslarda eriyomuş.Uygunmuş hepsi burada da.Burne kullandım cnm benim kullanmadığım bişey kalmadıki zaten.
Hardline'nın Burne,L-carnitin,Krom pikolinat,CLA,D.Ribose,creatin vs ürünlerini kullandım.Burne hem enerji sağlıyo hemde termojenik bi yağ yakıcı oda.
Amino enerji de aldım yanlış almışım kas büyümesi yapıyomuş ınsanıty yaptığım zaman almıştım kaslara enerji sağlasın diye kas büyümesi yapıyormuş yani bacaklarımı kalınlaştırdı bende bıraktım müşteri temsilcileri önermişti başka markanın Power 7 firmasından almıştım onuda.Şimdi creatin kullanıyorum arada kaslara enerji takviyesi sağlıyo yani yorucu spor yaptığımda bile enerjim devam ediyo fazlasını yapmamı sağlıyo.Zararı olmasın vücuda aşırı creatin yüklemeyeyim diye arada kullanıyorum.
Thalix cim insaat bitemedi bir türlü 3 haftadir, esim de uygun firmayi buldum diye is cikardikca cikardi artik bunaldim. Cok zür haftalardir disarda ustalar calisirken günlük hayatini sürdürmeye calismak. Evdeki pislik de cabasi. Birkac günlük bir isleri kaldi. L carnitin spor öncesi aliyorum, yürüyüse cikmadan da aliyordum ama artik almayacagim cünkü sokaklarda tuvalete kosturmak hic cazip gelmiyor. Evde spor yaparken alacagim artik.
Gecen yaz bir kot bermuda almistim tam oluyordu üstüme bugün sicak diye giydim kalcamdan pirt diye dizime kadar kaydi. Bu kadar fark beklemiyordum dogrusu. Yarin diger yazliklarimi da deneyecegim. Bir beden kücüldüm mecburen. Alisveris sart oldu artik. Sagolasin leandro.
Günaydinlarrrrrr hepimizee
Deryacim L carnitini bende aliyorum hatta proteinde kullaniyorum bi sorunum olmadi benim kullandigim marka well active akrabalarim yurtdisindan getirmisti.Sadece spor yapmadan yarim saat önce alman yeterli olur bence.Zaten onu ictiginde spor yapmalisin bu tarz seyler enerji verdiginden vucuda yapisip kiloda yapabilir o gün hareket etmek sart :) Disard kullnmazsin.Zayiflamis olmana sevindim ölcülerin ne durumda?
Ooooo harikasın derya'cım ne güzel yeni elbiseler seni daha fazla motive edecek daha çok heveslendirecek.Yaptığın zorlu çalışmaların en büyük ödülüde bu zaten işte o zaman bütün zahmetler unutuluyo dimi.Çok sevindim senin adınaThalix cim insaat bitemedi bir türlü 3 haftadir, esim de uygun firmayi buldum diye is cikardikca cikardi artik bunaldim. Cok zür haftalardir disarda ustalar calisirken günlük hayatini sürdürmeye calismak. Evdeki pislik de cabasi. Birkac günlük bir isleri kaldi. L carnitin spor öncesi aliyorum, yürüyüse cikmadan da aliyordum ama artik almayacagim cünkü sokaklarda tuvalete kosturmak hic cazip gelmiyor. Evde spor yaparken alacagim artik.
Gecen yaz bir kot bermuda almistim tam oluyordu üstüme bugün sicak diye giydim kalcamdan pirt diye dizime kadar kaydi. Bu kadar fark beklemiyordum dogrusu. Yarin diger yazliklarimi da deneyecegim. Bir beden kücüldüm mecburen. Alisveris sart oldu artik. Sagolasin leandro.
Aslında spor ayakkabıyla yapmak lazım ama evde de pek olmuyo işte bende çıplak ayakla yapıyorum.Ani bi hareket mi yaptın cnm bi kaç gün dinlendir ayağını masaj yap fazla zorlama geçince devam edersin sporuna.Merhabalarrrr
Ya ben dün bileğimi burktum çalışırkennnnn
benim ayak bileklerimle alakalı mı bilmiyorum ama shred yaparken bileğim acıyordu 2gündür eşim normaldir dedi ama dün spordan sonra üzerine basamamaya başladım ben çıplak ayakla yapıyorum ayakkabı giymiyorum yanlış mı yapıyorum kiiii
Aslında spor ayakkabıyla yapmak lazım ama evde de pek olmuyo işte bende çıplak ayakla yapıyorum.Ani bi hareket mi yaptın cnm bi kaç gün dinlendir ayağını masaj yap fazla zorlama geçince devam edersin sporuna.
Merhaba arkadaşlar, kaç gündür cardio yapmıyordum bugün yapayım dedim. 25 dk lık zıplamalı hoplamalı çalışmanın 15. dk sı pertim çıktı. ara vermek hiç iyi değilmişSonra hazır ısınmışken bacak, karın pilates çalıştım vücut esnedi baya. Toplamda 1 saati geçti tüm çalışmalar.