Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

yardım eder misiniz ben pilates seti sipariş verdim ancak ellerinde 75cmlik topun olmadığını onun yerine 85cm lik top yollayabileceklerini söylediler boyum 1,75 büyük olmaz mı bana?

canım bende kas yapmıyım ya sertleşcem diye.neden kas oldu senin okadar.aslında bizim pilates yapmamız gerek,inceltici olan o çünkü
ama sıkıyor beni oda.ben popo kaldırma,squat,lunge gibi çeşitli hareketler yapıyorum fakat içbacak için hala birşey bulamadım.birde dizin çevresindeki yağlanma beni delirtiyor.yeni resim ekledim kuzum,popom iyi durumda fakat selülitler hala geçmedi tamamen:44:
Yok cnm benimki genetik incelmesini istiyorsan yediklerine dikkat et.Ben gençkızlığa adım attığım andan itibaren uğraşıyorum kendimi bildim bileli bacaklarım kalın.O zamanlar da dergilerden gördüğüm bölgesel hareketleri yapardım,sabahları erken saatlerde koşuya çıkardım,5 katlı apartmanımızın üst katına kadar inip çıkardım,tanıdık marangoz komşumuza yaptırdığım step tahtasına inip çıkardım çeşitli kombinasyonlar yapardım kendi kendime,açlıktan yerlerde süründüğüm bile oldu ama sonuç 1 hafta 15 gün ancak dayanıyodum devamını getiremiyodum.Liseye gittiğim yıllarda ben Mecidiyeköy'de oturuyordum okulum Nişantaşı'ndaydı oraya kadar otobüse binmeden yürüyodum.Sonuç gözle görülür oluyodu hızlıda kilo veriyodum işte dediğim gibi pes ediyodum yemeklere dayanamıyodum artık çok iştahlı olduğumdan.İştahımı kesmesi için mide bulandırıcı çaylar bile içtim vsssssssss böyle liste uzayıp gidiyo.sadece 2 kez bacaklarımın inceldiğini gördüm evlenmeden önce 15 kilo vererek 50 kiloya düştüğümde,birde bundan 3-4 sene önce 70 kilodan 56 kiloya düştüğümde.Fakat geçen sene 3 ameliyat geçirdiğim için böyle kilo aldım ve diyet yapamadığım içinde böyle uğraşıp duruyorum işte.

asbelove
yardım eder misiniz ben pilates seti sipariş verdim ancak ellerinde 75cmlik topun olmadığını onun yerine 85cm lik top yollayabileceklerini söylediler boyum 1,75 büyük olmaz mı bana?
Cnm senin boyun var biraz büyük kalabilir sadece.Benim boy 1,55 75 cmlik toplar aldım hep bana öyle büyükte gelmedi zaten havası iniyo bi müddet sonra bana uygundu 85 cmlik nasıl olur bilemiyorum.

Bugün l carnitin aldim, icinde magnezyum da var. Bakalim nasil etkisi olacak. Kac gündür karnim sisti kilo aldim sandim megerse adet günlerim gelmis farkinda degilim.
Ben de bugünlük spor hakkimi ögleden sonra büyük oglum ve kizimla alisveris yapmakla kullandim. 3 saate yakin yürüdük.

Bugün l carnitin aldim, icinde magnezyum da var. Bakalim nasil etkisi olacak. Kac gündür karnim sisti kilo aldim sandim megerse adet günlerim gelmis farkinda degilim.
Ben de bugünlük spor hakkimi ögleden sonra büyük oglum ve kizimla alisveris yapmakla kullandim. 3 saate yakin yürüdük.

bende regl bıtsın ufaktan ufaktan yuruyüşlere baslıcam lionummmm gazlaaa bızızzzzzzzzzıııııııııı

Bugüüüüüün secret weapon günü ve bitirdim sandalye desteksizde yapiyorum ama onsuzda olmuyor bum bum da da tavsiye ederim.Yrin bum bum yapicam ama sabah yapicam hep öglene almak iyi olmuyor artik.. secret weapon da cok zor yaaaa:KK43: o marissa nasi yapiyor hizlaniyor offff deliriyorum

Mazeretim var karnim agriyor... Kizcagizimi zar zor yürüttüm sabah ama o kadarcik bir yürüyüste bile 120 kalori gidiyor. Biraz da bahcedeki islerimi hallettim. Brazil i özledim ama kac gündür.

Yok cnm benimki genetik incelmesini istiyorsan yediklerine dikkat et.Ben gençkızlığa adım attığım andan itibaren uğraşıyorum kendimi bildim bileli bacaklarım kalın.O zamanlar da dergilerden gördüğüm bölgesel hareketleri yapardım,sabahları erken saatlerde koşuya çıkardım,5 katlı apartmanımızın üst katına kadar inip çıkardım,tanıdık marangoz komşumuza yaptırdığım step tahtasına inip çıkardım çeşitli kombinasyonlar yapardım kendi kendime,açlıktan yerlerde süründüğüm bile oldu ama sonuç 1 hafta 15 gün ancak dayanıyodum devamını getiremiyodum.Liseye gittiğim yıllarda ben Mecidiyeköy'de oturuyordum okulum Nişantaşı'ndaydı oraya kadar otobüse binmeden yürüyodum.Sonuç gözle görülür oluyodu hızlıda kilo veriyodum işte dediğim gibi pes ediyodum yemeklere dayanamıyodum artık çok iştahlı olduğumdan.İştahımı kesmesi için mide bulandırıcı çaylar bile içtim vsssssssss böyle liste uzayıp gidiyo.sadece 2 kez bacaklarımın inceldiğini gördüm evlenmeden önce 15 kilo vererek 50 kiloya düştüğümde,birde bundan 3-4 sene önce 70 kilodan 56 kiloya düştüğümde.Fakat geçen sene 3 ameliyat geçirdiğim için böyle kilo aldım ve diyet yapamadığım içinde böyle uğraşıp duruyorum işte.

Cnm senin boyun var biraz büyük kalabilir sadece.Benim boy 1,55 75 cmlik toplar aldım hep bana öyle büyükte gelmedi zaten havası iniyo bi müddet sonra bana uygundu 85 cmlik nasıl olur bilemiyorum.

tşk ederim canım verdim siparişi başka boyutta top yokmuş ellerinde bir deneyeyim de olmazsa küçük boy alırım topu:KK34:

Hafta sonu tembellik yapilmis anlasilan ben ari gibiydim. Dün aksamüstü de kizimla yürüyüse ciktim. Bu gün de sabah yürüyüsü, ardindan alt karin hareketleri, ögleden sonra cocuklarla orman turu ve aksamüstü ailece spor alaninda bisiklet, yürüyüs v.s bütün günüm hareket halinde gecti. Haa bir de bir saat bahcede calistim. Canim cikti ama hem cok güzel bir gün gecirdim hem de bol bol hareket etmis oldum. Sizlerden ne haberler var?

Merhaba cnm hatırladım seni ama önerdiğim site hangisiydi onu hatırlayamadım işte.Evet o program takvim benim masaüsütmde de duruyo ama yarıda kalıyo hep devamını getiremedim zaten yaptığım sporlarda da squatlar var.Gerçekten bravo 250 ye kadar çıkmışsın.Ağırlıkla yaparsan kalçan daha çok kaslanır ve biraz daha büyüyebilir.Çünkü Fitnes modelleride fazla ağırlıklarla yapıyolar kalçaları maşallah yani cerrahi ameliyata bile gerek yok.Bazıları doğru ameliyat oluyo ama bu resimleri squatçıların sitesinden ekledim.Squat yaparak kazanmışlar before after resimleri olanlarda vardı.Bazıları spor hocası eşliğinde yapıyolar onlar da işini biliyo tabi.Çok örnek var böyle Jennifer Nicole Lee kadın iki çocuk sonrası bayağı kilolu ve yağlı bi vücudu var bi before resimlerine bak bide şimdiki haline.Hiç sporunu aksatmadan devam ede ede bu hale gelmiş resimlere bak.Tabi bunun yanısıra beslenme programları bile var ona göre besleniyolar yanında ek besin takviyeleride alıyolar.Yağ ykımı için L-Carnitin protein için protein tozları vs kaslanmalarına etken oluyo tabi.

Sana önerebileceğim biraz kaslarını dinlendir.Squata devam edebilirsin ama azaltarak git bu seferde.Başka kalça egzersizlerine ağırlık ver ki kalçanda dinç kalsın çünkü ara verirsen eski haline dönebiliyo.Bi gün kalça egzersizlerine ertesi gün kalçayı dinlendir bacak egzersizine ertesi gün kardiyo olabilir karın olabilir.Bu arada bi gününüde strech egzersizlerine ayırabilirsin strech ile vücudun hem esneyecek hem uzayacak kasların da fayda görecek bundan.Her videoda her sporda muhakkak strech egzersizleride var.
Deadlift var öne doğru eğiliyosun sonra kalçanı sıkarak kalkıyorsun buda hem arka bacak hemde kalça için çok iyi bi hareket.başka hareketlerde var bunları programına ekleyebilirsin.Bi bakiyim resim bulup buraya eklerim kalça egzersizlerinden.

Sağol canım hafızan kuvvetli maşallah:) Ağırlıkla denedim ama çok zorlandım nedense halbuki yarım litrelik su şişesiydi. kollarım zayıf sanırım..Bu L-Carnitin nasıl bi protein yani bi zararı var mı. Ben de whey duymuştum ama arkadaşım kullanıyor gerek yok bunlar ağır spor yapanlar için dedi ve kilo aldırdığını iddaa etti. senin bahsettiğinin bundan farkı var mı acaba?
Bir de kaslarımı dinlendir demişsin ama onu tam anlayamadım. yani devam edersem daha mı kötü olur azaltarak gitmenin bi faydası olur mu ki. bırakırsam da eski haline döner. Çözemedim:KK37:

Bugüüüüüün secret weapon günü ve bitirdim sandalye desteksizde yapiyorum ama onsuzda olmuyor bum bum da da tavsiye ederim.Yrin bum bum yapicam ama sabah yapicam hep öglene almak iyi olmuyor artik.. secret weapon da cok zor yaaaa:KK43: o marissa nasi yapiyor hizlaniyor offff deliriyorum

Sandalye iyi fikir thalix cim ben de öyle yapayim cünkü kolumu mu bacagimi mi kontrol edeyim derken dengemi kaybediyorum. Dikkat ettiysen marissa da o kadar aliskin olmasina ragmen can verecekmis gibi pofur pofur nefes alarak yapiyor. Demek ki cok da kolay degil.

Sağol canım hafızan kuvvetli maşallah:) Ağırlıkla denedim ama çok zorlandım nedense halbuki yarım litrelik su şişesiydi. kollarım zayıf sanırım..Bu L-Carnitin nasıl bi protein yani bi zararı var mı. Ben de whey duymuştum ama arkadaşım kullanıyor gerek yok bunlar ağır spor yapanlar için dedi ve kilo aldırdığını iddaa etti. senin bahsettiğinin bundan farkı var mı acaba?
Bir de kaslarımı dinlendir demişsin ama onu tam anlayamadım. yani devam edersem daha mı kötü olur azaltarak gitmenin bi faydası olur mu ki. bırakırsam da eski haline döner. Çözemedim:KK37:
Hayır cnm L.carnitinin hiç bi zararı yok bütün spor salonlarında özellikle yağ yakmak için önerilen bi sporcu besini.L-carnitin ile daha hızlı sonuç alırsın daha önce kullandım spor öncesi bi tablet alıyodum hem yağ yakıyo hemde kaslara enerji sağlıyo sporundan fazla verim almış oluyorsun tabi bunu alırken bir yandan da yağ alma tekrar o zamanda bi anlamı kalmaz bazı şeyleride azaltman lazım.Spor salonuna gittim 1 ay sürmedi bile spor hocam özellikle onu kullanmamda ısrar etti.Benim yağ fazla olduğu için %40 larda.Diyet+spor+L.carnitin üçlüsüyle hedefime daha kolay ulaşabileceğimi söyledi.

Hayır cnm kötü olmaz squatına devam et tabiki onu bırakma ya sabit bi sayı belirle yada azaltarak yapmaya devam et dedim.Yani başka kalça egzersizlerinede ağırlık ver dedim kalçanın dinç kalması için.Şimdi spor hocalarının ve diğer spor videolarının programlarında genellikle bugün bacak egzersizlerine ağırlık verirlerse ertesi gün bacağı dinlendirip kalçaya ertesi gün karın derken öyle bi program uyguladıkları için kaslarını dinlendir dedim.Yani hergün squatını yap ama squatla sabit kalma vücut alıştı çünkü ona arada şaşırtmak lazım.Diğer kalça hareketleriyle çeşitlilik kat programına.

Hafta sonu tembellik yapilmis anlasilan ben ari gibiydim. Dün aksamüstü de kizimla yürüyüse ciktim. Bu gün de sabah yürüyüsü, ardindan alt karin hareketleri, ögleden sonra cocuklarla orman turu ve aksamüstü ailece spor alaninda bisiklet, yürüyüs v.s bütün günüm hareket halinde gecti. Haa bir de bir saat bahcede calistim. Canim cikti ama hem cok güzel bir gün gecirdim hem de bol bol hareket etmis oldum. Sizlerden ne haberler var?
Evet evet ben:KK3::KK3:Hafta sonu hiçbişey yapmadım ama yürüyüş yaptım.Niye yapamadım cumartesi günü benim işim vardı dışardaydım benim küçük oğlana abisi bakıyo yanlız kaldıklarında büyüdüler artık neyse dışarı çıkmış oynamaya 10.30 da çıkmış saatler olmuş gelmemiş babası işten gelmiş oda beklemiş aramış heryeri ortalarda yok.Ben eve gittim hemen işimi bırakıp bende aradım sınıf arkadaşlarını aradım onların evinemi gitti diye yine yok.Saat 16.30 oldu nerdeyse kayboldu zannettim.Neyseki çok şükür bulduk bi arkadaşının evinin bahçesinde oyuna dalmışlar.Pazar günüde gezme fazlı yürüyüşle geçti.

Sen arı gibisin maşallah çok çalışkansın ya bende senin gibi olabilsem keşke tembel vede üşengeçin tekiyim:KK50::KK50:

Oooo bizim kizlar güzellik uykusunda daha. Hafta acilisini ben yapayim bari. Sabah yürüyüs, eve dönünce bum bum rapido ve shaun t karin hareketleri. 12 de yine cikacagim oglumu yuvadan almak icin yarim saat de öyle yürürüm, aksama kadar da cocuklarla bi bahce bi orman günü tamamlarim. Henüz kilomda bi fark yok ama karnimdan 1 cm daha gitmis. Toplamda 6 cm gitti simdiye kadar. Aslinda baskalariyla kiyasladigimda yavas ama buna da sükür tabii.

Bende kendime top siparişi vermek istiyorum hepsi burada dan.Ama 65 cm lik alacam iki top eskittim 75 cmlik çocuklar sağolsun benim yerime bol bol tepindiler üstünde patladı havası indi.Kocam da kızıyo nedir bu zayıflama uğraşın ben seni bildim bileli uğraşıyosun ama tık yok hala aynısın benim harcadığım parayı bi duysa neler almadım ki zayıflama hapları zayıflama malzemeleri ohoooo ama ne yazıkki :KK50::KK50::KK50:yine uğraşmaya devam ediyorum sinir oldum artık ne pes ediyorum vazgeçiyorum nede bi sonuç alıyorum ne olacak bu halim bende bilmiyorum.:KK31::KK31::KK31:

Oooo bizim kizlar güzellik uykusunda daha. Hafta acilisini ben yapayim bari. Sabah yürüyüs, eve dönünce bum bum rapido ve shaun t karin hareketleri. 12 de yine cikacagim oglumu yuvadan almak icin yarim saat de öyle yürürüm, aksama kadar da cocuklarla bi bahce bi orman günü tamamlarim. Henüz kilomda bi fark yok ama karnimdan 1 cm daha gitmis. Toplamda 6 cm gitti simdiye kadar. Aslinda baskalariyla kiyasladigimda yavas ama buna da sükür tabii.
Cnm sen bu kadar enerjiyi nerden alıyosun nazar değmesin:nazar:pes doğrusu ben hala ayılamadım şimdi bi türk kahvesi içmeyi düşünüyorum ayılmak için.Vallahi bu azimle ne 6 cm i geçersin sen.Bayılıyorum bu istikrarına cnm inşallah bizlerde bu istikrarı koruyabiliriz.

Günaydin kizlar gerci öglen olduu

bugün bum bum yaaptim ama son 10 dk kala biraktim biraz sIkmaya basladi sanki hep ayni hareketler yaparken hala yoruyor ama... acaba jillian mi eklesem programa zaten 6 haftada six packs programini yapicam ama killer olanida neden olamsin...

derya gercekten cok azimli hic birakmadi masallah onca isten bahsediyosun bide gercekten mükemmel..:nazar:

Hadi bakalim pazartesiye tembel baslamayin bu hafta güzel basliycaksa sporla baslasinn sporsuz gün gecmesin :KK34:

Cnm sen bu kadar enerjiyi nerden alıyosun nazar değmesin:nazar:pes doğrusu ben hala ayılamadım şimdi bi türk kahvesi içmeyi düşünüyorum ayılmak için.Vallahi bu azimle ne 6 cm i geçersin sen.Bayılıyorum bu istikrarına cnm inşallah bizlerde bu istikrarı koruyabiliriz.

Lioncum bizim burda doganin icinde yasadigimiz icin Nisan`dan Kasim sonuna kadar böyle hareket halindeyiz. Iste ne aliyosam her yil o hareketsiz eve kapandigim 3-4 ayda aliyodum bu yil almadim üstüne kilo verdim cok rahatim simdi. Ancak rötuslar üzerinde calisiyorum iste. Benim yapim da cok hareketli duramam hic sabah 6 da uyanirim, yazin 5 te bile kalktigim oluyor cocuklar uyanmadan bahcede calisayim diye. Yalniz ögleden önceleri kolay kendime gelemiyorum ama spor yaptigimdan beri o da düzene girdi. Her yil baharda kisin aldigim kilolari vermenin telasina girerdim. Düsün yani o kadar hareketli hayata ragmen ekstra hareket gerekiyor. Tabii vücut alisiyor zamanla günlük hayattaki harekete. Sen de cok azimlisin canim verirsin bazen biraz akisina birakmak lazim senin de pek bir fazlan kalmamis ki en son gördügüm resimlerde. Tek derdin bacaklarinin üst kismi o da oldugu kadar, vücut yapini yüzde yüz degistiremiyorsun ne yazik ki. Bak dün aklima ne geldi. Burada bisiklet spor cok yaygin, her yerde ciddi anlamda bisiklet sporu yapanlari görürsün. Baktim kadinlarin da erkeklerin de bacaklari o kadar sekilli ki, hic denedin mi bisikleti?

Lioncum bizim burda doganin icinde yasadigimiz icin Nisan`dan Kasim sonuna kadar böyle hareket halindeyiz. Iste ne aliyosam her yil o hareketsiz eve kapandigim 3-4 ayda aliyodum bu yil almadim üstüne kilo verdim cok rahatim simdi. Ancak rötuslar üzerinde calisiyorum iste. Benim yapim da cok hareketli duramam hic sabah 6 da uyanirim, yazin 5 te bile kalktigim oluyor cocuklar uyanmadan bahcede calisayim diye. Yalniz ögleden önceleri kolay kendime gelemiyorum ama spor yaptigimdan beri o da düzene girdi. Her yil baharda kisin aldigim kilolari vermenin telasina girerdim. Düsün yani o kadar hareketli hayata ragmen ekstra hareket gerekiyor. Tabii vücut alisiyor zamanla günlük hayattaki harekete. Sen de cok azimlisin canim verirsin bazen biraz akisina birakmak lazim senin de pek bir fazlan kalmamis ki en son gördügüm resimlerde. Tek derdin bacaklarinin üst kismi o da oldugu kadar, vücut yapini yüzde yüz degistiremiyorsun ne yazik ki. Bak dün aklima ne geldi. Burada bisiklet spor cok yaygin, her yerde ciddi anlamda bisiklet sporu yapanlari görürsün. Baktim kadinlarin da erkeklerin de bacaklari o kadar sekilli ki, hic denedin mi bisikleti?
Keşke bende senin gibi olabilsem nerde bu sabah 09.00 da kalktım hala yarı uykuluyum neskafeler bile ayıltamıyo artık çok uykucuyum ben çok uykudan vazgeçemiyorum.

Bisiklet hiç denemedim eliptik bisikletle çalıştım şimdi kenarda paslanmaya yüz tutacak nerdeyse.Her spor sonrası leg magıcle çalışıyorum şimdi ne kadar yapabilirsem 100 kez 200 kez bacakları zorladığı için fazlasını yapmaya henüz başlayamadım alıştıkça sayıyı artıracam.Dediğin gibi akışına bırakmak lazım kendiliğinden gider.

Tahilix cnm kendine arada değişiklik yap benide sıkıyodu aynı hareketler arada başka videolara yönelip tekrar brazille devam ediyodum yoksa mümkün değildi 12 hafta aynı programa sabit kalabileceğim.Zuzana Light'ın hareketlerini yapıyodum o şekilde kendime değişiklik kattım.

X