Yok cnm benimki genetik incelmesini istiyorsan yediklerine dikkat et.Ben gençkızlığa adım attığım andan itibaren uğraşıyorum kendimi bildim bileli bacaklarım kalın.O zamanlar da dergilerden gördüğüm bölgesel hareketleri yapardım,sabahları erken saatlerde koşuya çıkardım,5 katlı apartmanımızın üst katına kadar inip çıkardım,tanıdık marangoz komşumuza yaptırdığım step tahtasına inip çıkardım çeşitli kombinasyonlar yapardım kendi kendime,açlıktan yerlerde süründüğüm bile oldu ama sonuç 1 hafta 15 gün ancak dayanıyodum devamını getiremiyodum.Liseye gittiğim yıllarda ben Mecidiyeköy'de oturuyordum okulum Nişantaşı'ndaydı oraya kadar otobüse binmeden yürüyodum.Sonuç gözle görülür oluyodu hızlıda kilo veriyodum işte dediğim gibi pes ediyodum yemeklere dayanamıyodum artık çok iştahlı olduğumdan.İştahımı kesmesi için mide bulandırıcı çaylar bile içtim vsssssssss böyle liste uzayıp gidiyo.sadece 2 kez bacaklarımın inceldiğini gördüm evlenmeden önce 15 kilo vererek 50 kiloya düştüğümde,birde bundan 3-4 sene önce 70 kilodan 56 kiloya düştüğümde.Fakat geçen sene 3 ameliyat geçirdiğim için böyle kilo aldım ve diyet yapamadığım içinde böyle uğraşıp duruyorum işte.
Cnm senin boyun var biraz büyük kalabilir sadece.Benim boy 1,55 75 cmlik toplar aldım hep bana öyle büyükte gelmedi zaten havası iniyo bi müddet sonra bana uygundu 85 cmlik nasıl olur bilemiyorum.