Ben arada bir tum programi da yapmak istiyorum ama en sik karin hareketlerini yapacagim hazir fayda gormeye baslamisken.
Aaa evet, dediğin gibi hergün değilde arada yapabiliriz. O söylediğin iç bacak hareketini ben de ekledim.
Derya'cim demek sende yaptin hiiiim8gunde 2,5cm bide cok hizli etki etmis.ben simdi 20 tamamladim 1 beden gitti.42 den 40 bedene indim.
Kedi cim bacaklari cok guzel toparliyo kalcaya gelince evet benimli cm olarak kuculdu.simdi bayramdan sonra tam olarak brazile basliyorum call ile inceltirken brazil ile seklini almis olacak yukselmesi lazim.bunuda ancak brazil yapiyo.
Kızlar iyi bayramlar.lütfen banada yardım edebilirmisiniz? Basenlerim çok çıkık olmaya başladı nasl eritebilirim?şimdiden teşekkür ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lioncum seni buralarda bırakıp da gitmişim geri geldiiiimokul olunca ancak yaz dönemi buralara bakabiliyorum. Sporuma ramazan sonrası güzelce başlıyorum bu sefer bayağ da kilo vermişim direkt şekillenmeye başlar diye düşünüyorum. Denemiş ve sonuçlarını almış biri olarak tüm arkadaşlara da yardım için burdayııım bugün gün 1. Göğüs 81 bel 66 kalça 94. Amacım şekillenme, ölçülerden yana bir sorunum yok göğüsün büyümesini istemek dışında bu arada kış boyunca haftada 1 gün de olsa farklı aralıklarda devam ettim spora kesinlikle çok faydası var 😉
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsallah iyi gelir sanada cnm.Yanliz kalca kismini farkli bi sekle sokuyo o hareketleri yapma.onun icin brazile basliyorum bende iyi toparladi bi beden gitti.sguat nasil diklestiriyo dimi yapiyorum arada sureklilik saglayamiyorum iste.belini toparlarsin merak etme cnm.Lioncum basldim bir hevesle bakalim sonu nereye varacak. Spor yapa yapa baska taraflarimi inceltirken belimi kalinlastirmisim bakalim nasil eritecegim yine hic istemedigim bir durumdu. Yazin fazla vaktim.yok diye squat yaptim aklima geldikce popoma cok iyi geldi. Birkac hareket belirledim bolgesel ise yarayanlardan artik sanirim kendi programimi yapacagim. Call iyi gelirse devam ederim ona da.
İnsallah iyi gelir sanada cnm.Yanliz kalca kismini farkli bi sekle sokuyo o hareketleri yapma.onun icin brazile basliyorum bende iyi toparladi bi beden gitti.sguat nasil diklestiriyo dimi yapiyorum arada sureklilik saglayamiyorum iste.belini toparlarsin merak etme cnm.
Cnm benim cok ozledim seni yazini gorur gormez nasil sevindim.Vallahi aklim sende kaldi yoktun buralarda.Hersey yolundadir umarim yaz donemini iyi degerlendir.Bende basliyorum brazile yeniden zaten hep aklimdaydi.Buralardasin o zaman ben calisiyorum firsat buldukca bakiniyorum buralara.
kızlar işe yarıyor mu, nerelerden inceldiniz. ben de başlamak istiyorum. problem alt bölgemde..
Merhaba hanımlar... :80:
Ben de maalesef iflah olamayan bir armut tipim.
Aslında zayıfım ama sıkı değilim.
Ki biliyoruz ki sıkı olmayınca fit ve hoş bir duruşa sahip olamıyor insan.
Gerçi kıyafetlerle bir nebze kurtarıyorum ama şortla vs çok da hoş durmuyor.
Brazil butt`ı bir kez denemiştim ben de ama feci bir temposu var hakikaten.
Yaptıkça alışılıyordur muhakkak ama brazil butt için çok da istikrarlı olmamıştım zamanında.
1 ay sonra düğünüm var ve düğünden sonra işten çıkıp başka şehre yerleşeceğim.
Ve evime geçince spor düzenimi oturtma niyetindeyim.
Çalışırken spor meselesi zor oluyor cidden.
Ya da benim ilk iş tecrübem olunca biraz zorlu geliyor bilemiyorum...
Bu arada Jillian denemişliğim de var, killer buns&tighs, çok zorlanmamıştım ama bunda da istikarı sağlayamamıştım.
Fena kondisyonum yoktur hani...
Şimdi benim bu yumoş bacakları ve kalçayı sımsıkı yapabilmem için hangi videoları hangi sırayla önerirsiniz?
Bencede atla cnm kucultuyo cunku farkli bi sekil aliyo anlatmak zor biliyodum zaten en azindan beden olarak kuculttu biraz daha kibar oluyosun kilonda olsa.Biz de kedicimle bu kalca konusuna takilmistik iyi oldu yazdigin o k8smi atlayayim.
Evet baslayalim ilk zamanlardaki gibi cnm.İyi cnm sevindim yolunda olmasina benimde yolunda cok sukur.Evet canım beniim buralardayım ben de çok mutlu oldum bak şimdi ☺️☺️ başlayalım yine maraton arkadaşı olalım bakalımyolunda çok şükür her şey, senin için de öyledir umarımm ilk günümü yaptım her zamanki gibi her yanım tutuldu bugün yeniden yapmaya çalışıcam yüklenmeden açılmıyor biliyoruz ki
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi