Aramiza yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz aramiza.Tek tek alinti yapmadan yazayim dedim cok sık giremiyorum.Ben cok video denedim hepside ayri goruntu ve etki ediyo.Bazilari kuculturken bazilari kalinlastiriyo bunuda yasamadan goremiyoruz.İclerinde en etkilisi brazil oldu her zaman soyluyorum.Cok guzel seksi hatlara kavusturuyo ona garanti verebilirim.Ama dogru programlamak gerekiyo kilonuz var bi ysndan brazil yapip bi yandan yemeye devam ederseniz daha kalinlasabilirsiniz.bi yandan yag var bi yandan kas yapiyosunuz hos bi sonuc cikmiyo ortaya kardiyo yapin pilates yapin dogru beslenmeyle muhakkak destekleyin.
Bu arada bende dun basladim brazilime ama bugun yapamayacam yolculuga cikiyorum amcamin kizinin dugunu var memlekette pazartesi donerim allah izin verirse o zamanda devam ederim insallah.Soylemeyecektim ama soyliyim 73 74 kilodaydim ramazanda bi istahim kesildi hala devam ediyo simdi 66 ya dusmusum 7 kilo gitti cok sukur.insallah devami gelir.Brazile devam edin sonuclarina degecek gorursunuz.
yazdıklarınızı okuyunca çok heves ettim, ben de indirmeye başladım ama Brazil Butt Lift Deluxe Upgrade & Secret Weapon isimli dosya denk geldi, onu indiriyorum ben. içindeki videolar 01 - Rio Extreme 02 - Abs Rapido Upper Cut 04 - Secret Weapon. bunlar da aynı etkide mi, bir level üstü mü? bunlarla başlasam aynı verimi alır mıyım, biliyor musunuz? bir de, hangisini hangi sıklıkla yapacağımıza kendimiz mi karar veriyoruz?