Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Ebru salli karin harici kalca konusunda basarisiz gördügüm bir bayan her ne kadar o iddiali olsada vücut bicimi onun asiri derecede ac yasadigini hissettiriyor bana Umarim söylediklerimin tersi olur elbette :)
Ayni seyi dusunuyorum cnm.kalca kalmamis kadinda kadin dedigin dolgun olacak birazda.ne gerek var o kadar zayifliga bir dirhem et bin ayip ortermis diye bosuna dememisler kuruyacak kadin nerdeyse haberi yok.

Canim sagol yanitin icin kizimla yürüyüse cikmistim yeni geldik. Yok agri gibi degil canim kas gerilmesi gibi. Ben de istemiyorum sis kasli bir karin düz olsun bana yeter. Yoksa karin egzersizleri kaslari daha mi cok sisiriyor emelcim? Kas yapayim derken göz cikarmayayim. Ama her gün yapmiyorum haftada 2-3 gün filan yapiyorum karin hareketleri. Bir de bugün squat hareketi üst karini sisirebiliyor diye bir sey okudum dogru mu ? Ben bacaklara popoya iyi geliyor diye hep yapiyorum.

canım snein karın kaslarının şişmesi ve bunu hissetmen biraz zor çünkü biz kadınların erkeklere nazaran daha yağlıdır vücudu. aslında hepimizin karın kasları var belli bi potansiyelde ama yağ altında kaldığı için bunları çalıştırıpta şişirmemiz mümkün değil. öncelikle yağ tabakasını parçalyıp eritip karnı düzleştirmeliyizki sonra karın kaslarının şişmesi mümkün hale gelir. ayrıca bende snien gibi kassız düz karın olmasından yanayım. ben yıllardır spor yaparım ama asla karın ve bacak kası oluşmaması için press çalışmalarına çok yüklenmem. lion arkadaşımızında sölediği gibi bu topiktekilerin önceliği kardiyo çalışmaları olmalı. mutlaka yağlar yakılmalıki daha sonra squat, press ve pilates çalışmaları ile kas ve sıkılaşma hareketlerine geçilmeli.

Ebru salli karin harici kalca konusunda basarisiz gördügüm bir bayan her ne kadar o iddiali olsada vücut bicimi onun asiri derecede ac yasadigini hissettiriyor bana Umarim söylediklerimin tersi olur elbette :)

Canım görüşüne elbette saygı duyuyorum ama bilmiyorum inşallah sonuç alırım ben yabancı videolardan çok sıkılıyorum Leslie haricinde.
Geçtiğimiz yıllarda 21 gün Ebru Şallı ile pilates yapmıştım vücudum inanılmaz güzel olmuştu.
Öyle bi tecrübem oldugu için inanmak istiyorum canım inşallah sonuç alırım he 15 günde olur mu bilmiyorum ama 1 hafta fazla olsun ama olsun birde hergün yapmak gerek .. Bugün yaptım biraz daha sonrada gün içerisinde Leslie yapacağım.
Mayıs 24 akrabanın düğünü var incelmem gerek sevdiğim bi elbisem var onu giycem şuanda sıkıyor biraz :KK9:

Çok önemli bişi sorucam kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Tam 36 gün sonra nişanım var. Acil olarak basenden ve koldan en en en hızlı incelten programa ihtiyacım var. Sizce hangisi ?
:26:

canım merhaba, acil olarak derken ne kadar fazlan veya hedeflediğinde ne kadar incelmek var bilmiyorum ama 36 gün kala ciddi bi dğeişmi ancak press ve ağırlık antrenmanları ile verebilrisin. bunlar öyle günde 20 dakikalık eğlence egzersizleri değil yalnız. günde 2 defa 1 saat 15 dakikalık ciddi bi programla. bu programı uygularken kalori dengesini kurmak için başlı başına bir diyete girmen gerekiyor ve moral motivasyonunu sağlaman gerekiyor. zor ama imkansız değil. umarım istediğin formu yakaladığın güzel bi nişanın olur, bol şans

canım merhaba, acil olarak derken ne kadar fazlan veya hedeflediğinde ne kadar incelmek var bilmiyorum ama 36 gün kala ciddi bi dğeişmi ancak press ve ağırlık antrenmanları ile verebilrisin. bunlar öyle günde 20 dakikalık eğlence egzersizleri değil yalnız. günde 2 defa 1 saat 15 dakikalık ciddi bi programla. bu programı uygularken kalori dengesini kurmak için başlı başına bir diyete girmen gerekiyor ve moral motivasyonunu sağlaman gerekiyor. zor ama imkansız değil. umarım istediğin formu yakaladığın güzel bi nişanın olur, bol şans

Tatlım press antrenmanları nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin ?

Önemli olan yazmamısım 11 Mayıs evlilik yıldönümümüz incelmek istiyorum o zamana :)

Günaydın :KK3::KK3::KK3:hepimiz için güzel bi gün olsun:KK76::KK8::KK24::21:

günaydın lion, daha doğrusu tünaydın :)

güzel bi haftasonun ardından tekrar işe başladım hızlı geçirdiğim sabah egzersizlerinin ardında şimdi baya rahatm. snein için güzel bi program hazırladım cumartesi akşamı ama bana kızacağın bişey oldu :) özelden yazarım sana :)

canım snein karın kaslarının şişmesi ve bunu hissetmen biraz zor çünkü biz kadınların erkeklere nazaran daha yağlıdır vücudu. aslında hepimizin karın kasları var belli bi potansiyelde ama yağ altında kaldığı için bunları çalıştırıpta şişirmemiz mümkün değil. öncelikle yağ tabakasını parçalyıp eritip karnı düzleştirmeliyizki sonra karın kaslarının şişmesi mümkün hale gelir. ayrıca bende snien gibi kassız düz karın olmasından yanayım. ben yıllardır spor yaparım ama asla karın ve bacak kası oluşmaması için press çalışmalarına çok yüklenmem. lion arkadaşımızında sölediği gibi bu topiktekilerin önceliği kardiyo çalışmaları olmalı. mutlaka yağlar yakılmalıki daha sonra squat, press ve pilates çalışmaları ile kas ve sıkılaşma hareketlerine geçilmeli.

Emelim cok tesekur ederim kafamdaki dusuncelere paralel seyler soyledin. Demek ki kardioya agirlik veerince sislerimin azalmasi bosuna degilmis. Dogru tabii unluler ya da zaten zayif olanlar korumak icin ikisini bir arada goturuyorlar. Biz daha ilk asamadayiz.

Çok önemli bişi sorucam kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Tam 36 gün sonra nişanım var. Acil olarak basenden ve koldan en en en hızlı incelten programa ihtiyacım var. Sizce hangisi ?
:26:

Ebru Şallı ile 21 günde yağlarınızdan Kurtulun + Callanetics derim ben.
Dişini sıkarsan çok fena incelirsin. gün atlamadan 21 gün boyunca 2 egzersizi de yapman gerek. ikisini de internette bulabilirsin. yarından itibaren bu programa başlarsan, nişan gününde 10 günden fazla kala biter. o 10 gün boyunca da sadece callanetics yaparsın, hareketler ezberleniyor bir süre sonra, çok kolaylaşıyor, kaslarını korur hatta daha da incelirsin.
Hırs yaptıysan vaktin yeterli ama hiç bırakmaman lazım, tabi diyetle beraber.

Günaydın hanımlar:KK3: napıyosunuz kimler tembellik ediyo bakiyim(ben dermişim). Spor spor hareketlenelim yürüyelim hadi bakalım güne hareketli başlayalım:KK76::KK8::KK66::124:

Günaydin kizlar herkese mutlu bir gün olsun :) umarim herkes sporunu aksatmamistir (ben haric malum durumlar sinav :KK43:((( )
:KK16::KK16::KK16:

Sanırım bu resimler bizi kendimize getirir illede onlar gibi olmak zorunda değiliz ama her gün çalışmak disiplin sabır irade azim işte bizi bu resimlere götürebilir.İllede kaslı olmak zorunda değiliz hiçkimseye kendimizi beğendirmek zorunda da değiliz biz aynada mutlu olalım yeter.

$10003380_679537755442577_8902610169988530664_n.jpg $1900136_658016047594748_1738555422_n.jpg $1796571_650323381697348_672436819_n.jpg
$1660313_651309784932041_799316596_n.jpg $1653934_655540767842276_598576752_n.jpg $1549341_645529638843389_1041157054_n.jpg
$1505306_636822013047485_1543848007_n.jpg $1474637_615322741864079_576271010_n.jpg $1381762_587512701311750_1076530723_n.jpg
$1376377_588066367923050_160931137_n.jpg $65640_596756360387384_362142460_n.jpg $1450209_600875256642161_119180368_n.jpg
$1455957_604764852919868_658269537_n.jpg

üçüncü resim gerçekten çok motive edici.
bence herkes böyle ince bir bel ve şekilli kalçalara sahip olma ister.
squat bu kadar faydalı mı gerçekten?

Tatlım press antrenmanları nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin ?

merhaba myzt, biraz geç oldu foruma bakamıyorum çünkü 3-4 gündür kusura bakma cevaplayamadığım için canım.
ben o arakadaşa ağırlık ve press antrenmanları önermemin sebebi daha kısa zamanda ciddi sonuç alabilmesi içindi. çünkü sadece kardiyo ile bu kadar kısa zamanda istediği forma kavuşamaz. tabi ne kadarlık fazlallığı olduğu, fiziksel avantajları ve deazavantajları neler bunları bilmiyorum ama 36 günde radikal bir çalışma planı ile çok şeyi değiştirebilir.
press çalışmalarını sormuşsun, press çalışmaları (leg press, bench press gibi daha çok çeşidi var) ile kalça bacak ve göğüsü çalıştırırken önerdiğim ağırlık antrenmanları ile de vücutta artış gösterecek testosteron hormonları sayesinde sinirlere ve direkt kas hücresine bağlanarak kasların hacminde artmaya ve yağ dokusunda azalmasına vesile olacaktır. bu şekilde süreci daha hızlandırmış olur. fakat bu programı uygularken yapılan diyetin kcalori cinsinden değeri, iyi dinlenme, moralin iyi olması ve irade gibi etkenlere dikkat etmek gerekir.
Mesela birde Growth Hormone dediğmiz büyüme hormonları var, bunlarda ağırlık antrenmanları ile artış gösterir ve bu hormonlar sayesinde karbonhidratların enerji kaynağı olarak kullanılmasını azaltırken, yağ kullanımını arttırmaktadır.
biraz karıştırdım ama umarım yardımcı olmuştur bu cevap :KK9:

1. sayfada bacak basen için verilen videoyu inceledim yapan var mı sonuç alan var mı inceltiyor mu acaba

Selam kizlar size iyi haberlerim var. Az önce radio remix yaptim 348 kalori ardindan da yellow mile. Su an rekor radio remix de.

1. sayfada bacak basen için verilen videoyu inceledim yapan var mı sonuç alan var mı inceltiyor mu acaba
Cnm ilk sayfada verdiğim videolar tek başına yeterli değil.Dengeyi ayarlamak önemli sadece bölgesel çalışmak da iyi değil sadece kardiyo yapmak ta yeterli değil.Vücudunun değişimini istiyorsan hepsini uyumlu planlı bi şekilde devam ettirmen önemli.Evet ilk sayfadaki videolar çok çok etkili ama bu videolar beni istediğim hale getirecek diyede bekleme.Doğru dengeli beslenme,haftalık belirlediğin günlerde koşu,bisiklet,yürüyüş vs gibi kardiyo egzersizleri yağ yakımını sağlayan egzersizlerde gerekir.Eğer kilon varsa.

Brazil videoları yaparken bu kadar bilinçli değildim ben sadece aynı gün bum bum ve high&thigh videolarını yaptım.Beslenmeme dikkat etmediğim ve kardiyo yapmadığım için kilo da vermedim.Vücudumun şeklini ortaya koydu güzel toparladı ve sıkılaştırdı.İstediğim vücut formuna soktu ama dolgun bi vücut olarak.Yağ yakmadan bölgesel yaptığımızda yağlar dururken kas yapıyoruz buda vücudumuzun ince değil kalın görünmesine sebep oluyo.Kas artışı olduğu için kas şişmeside olabiliyo.Mesela o günkü brazil videosunu yapmadan önce giydiğim kotuma videoları yaptıktan sonra giremediğim oldu.Yani Brazil etkisiz demiyorum beklentini karşılaması için beslenme ve yağ yakımınında olması gerek diye düşünüyorum. Zayıf ideal kilosuna ulaşmış bi kimse yaptığında vücudu daha dolgun ve dikkat çekici olur.Her iki vücut içinde etkili sadece kilo vererek desteklemek çok önemli.Umarım anlatabilmişimdir.

Cnm ilk sayfada verdiğim videolar tek başına yeterli değil.Dengeyi ayarlamak önemli sadece bölgesel çalışmak da iyi değil sadece kardiyo yapmak ta yeterli değil.Vücudunun değişimini istiyorsan hepsini uyumlu planlı bi şekilde devam ettirmen önemli.Evet ilk sayfadaki videolar çok çok etkili ama bu videolar beni istediğim hale getirecek diyede bekleme.Doğru dengeli beslenme,haftalık belirlediğin günlerde koşu,bisiklet,yürüyüş vs gibi kardiyo egzersizleri yağ yakımını sağlayan egzersizlerde gerekir.Eğer kilon varsa.

Brazil videoları yaparken bu kadar bilinçli değildim ben sadece aynı gün bum bum ve high&thigh videolarını yaptım.Beslenmeme dikkat etmediğim ve kardiyo yapmadığım için kilo da vermedim.Vücudumun şeklini ortaya koydu güzel toparladı ve sıkılaştırdı.İstediğim vücut formuna soktu ama dolgun bi vücut olarak.Yağ yakmadan bölgesel yaptığımızda yağlar dururken kas yapıyoruz buda vücudumuzun ince değil kalın görünmesine sebep oluyo.Kas artışı olduğu için kas şişmeside olabiliyo.Mesela o günkü brazil videosunu yapmadan önce giydiğim kotuma videoları yaptıktan sonra giremediğim oldu.Yani Brazil etkisiz demiyorum beklentini karşılaması için beslenme ve yağ yakımınında olması gerek diye düşünüyorum. Zayıf ideal kilosuna ulaşmış bi kimse yaptığında vücudu daha dolgun ve dikkat çekici olur.Her iki vücut içinde etkili sadece kilo vererek desteklemek çok önemli.Umarım anlatabilmişimdir.

Lioncum cok haklisin. Ben bir ara bölgesele ve agirliklarla calismaya taktim biliyorsun kardioyu bosladim sistim. Simdi yine kardioya agirlik veriyorum biraz daha yag yakayim da öyle yapacagim.

X