Cnm ilk sayfada verdiğim videolar tek başına yeterli değil.Dengeyi ayarlamak önemli sadece bölgesel çalışmak da iyi değil sadece kardiyo yapmak ta yeterli değil.Vücudunun değişimini istiyorsan hepsini uyumlu planlı bi şekilde devam ettirmen önemli.Evet ilk sayfadaki videolar çok çok etkili ama bu videolar beni istediğim hale getirecek diyede bekleme.Doğru dengeli beslenme,haftalık belirlediğin günlerde koşu,bisiklet,yürüyüş vs gibi kardiyo egzersizleri yağ yakımını sağlayan egzersizlerde gerekir.Eğer kilon varsa.
Brazil videoları yaparken bu kadar bilinçli değildim ben sadece aynı gün bum bum ve high&thigh videolarını yaptım.Beslenmeme dikkat etmediğim ve kardiyo yapmadığım için kilo da vermedim.Vücudumun şeklini ortaya koydu güzel toparladı ve sıkılaştırdı.İstediğim vücut formuna soktu ama dolgun bi vücut olarak.Yağ yakmadan bölgesel yaptığımızda yağlar dururken kas yapıyoruz buda vücudumuzun ince değil kalın görünmesine sebep oluyo.Kas artışı olduğu için kas şişmeside olabiliyo.Mesela o günkü brazil videosunu yapmadan önce giydiğim kotuma videoları yaptıktan sonra giremediğim oldu.Yani Brazil etkisiz demiyorum beklentini karşılaması için beslenme ve yağ yakımınında olması gerek diye düşünüyorum. Zayıf ideal kilosuna ulaşmış bi kimse yaptığında vücudu daha dolgun ve dikkat çekici olur.Her iki vücut içinde etkili sadece kilo vererek desteklemek çok önemli.Umarım anlatabilmişimdir.