Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begen tusunun olmamasina cok sinir oluyorum. Cok calismis bacilarimiz belli. Yilmadan devam etmeliyiz mutlaka sonuc veriyor biraz uzun da sürse...
Bunlarda motive resimlerimiz olsun bende gaza geleyim başlayayım bir an önce
Eki Görüntüle 1024063 Eki Görüntüle 1024064 Eki Görüntüle 1024066
Eki Görüntüle 1024069 Eki Görüntüle 1024071
Beğen tuşu var tatlım Yorumun sol alt kısmında yıldız işartei var,tıkla..Yoruma katılıyorum ve katılmıyorum seçeneği var.Katılıyorumu işaretleyip tamam yaparsan beğeniyorsun.Katılmıyorum diyip işaretlersen beğenmiyorsun ve eksi puan gönderiyorsun üyeye
Şimdi bak,bu yorumu okuduktan sonra alttaki yıldızı tıklayıp dene,beğen yorumumu..Anlayıp anlamadığını,yapıp yapamadığını anlamak için
Çok güzel dimi benimde içim gidiyo.Ya sende çok seksi bi kadınsın göğüsler burun dudaklar derken bence sporla hatlarını daha seksi hale getirebilirsin cnm.Resimlerindeki her kıyafetin sana çok yakışmış ayrı bi çekicilik katmış.Düşünsene kalkık kalçalar dümdüz sert bi karın yani.İlk günler öyle oluyo cnm biraz sabret tatlım.İnşallah yaza kadar ne ki 4 haftada bile sonuçları görebiliyosun yavaş yavaş.OFFFFFF OFFFF.... İşte bunu seviyorum ve istiyorum Dün sporumu yaptım ve buğün üst bacak bölgem,karın ve kalçam yanıyor resmen..Merdiven inemiyorum,oturamıyorum İnşallah yaza kadar birkaç değişim olacak olacak
Karın kısmına bayıldım yaaa... offff...
Deryacım harikasın işte buna çok sevindim bende şeytanın bacağını kırıp yapmak istiyorum.Bol sporlu günler hepimizeLioncum seytanin bacagini kirdim. High tight yapildi. Ustune bi de bahcede calisildi.
Deryacım harikasın işte buna çok sevindim bende şeytanın bacağını kırıp yapmak istiyorum.Bol sporlu günler hepimize
thalix cnm Brazil'in master seriesinin iki linkini buldum ama çok uzun normal indirme yavaş hızda 7 saat sürüyo.Ben yinede linkini veriyorum sana.Sadece bikini body ve cardio carnavale var.
http://www.yandex.com.tr/clck/jsred...ee2f2886c310e237468229aa645c9&keyno=0&l10n=tr belki bu site sahibinden tekrar istenir.
Linkler http://turbobit.net/un3wcitzlult.html diğeri http://turbobit.net/g5y6cwc7a281.html
Cnm ilk sayfada verdiğim linklerden indirebilirsin.Bende Brazil'e başlamak için yanıma arkadaş arıyodum.Brazil videoları ile gerçekten çok güzel vücut hatlarına kavuşuyosun.Sadece yap ve devam et kalçanın nasıl yükseldiğine şahit ol bacaklarınında nasıl şekillendiğini gör hepsi bu kadar.Zor diye vazgeçme sakın.Sonuç dikkatler senin üzerinde yoldan geçen arabaların bile sana dönüp bakmasıSanki Brazil kadınları gibi seksi hatlar işte bu kadar.
Evett...Maalesef o sorun oluyor Eski beğen tuşumuz çok daha güzeldi,kim neyi beğenmiş,kaç beğeni yapılmış hepsini görebiliyorduk yorum altında..Ama o sistem yapılamadı tekrar..Begen tusunun yildiz oldugunu biliyorum ancak her seferinde kabul etmiyor begeniyi. Benim sinir oldugum o. Bu yorumu begenmek icin baska mesajlari da begenmeniz lazim gibi bir sey cikiyor.
İnşallah canım Burun ameliyatımdan sonra spora başlayınca daha aktif olacağım spor yorumlarında.. Yağ ölçümü yaptıracağım,kilo değişikliklerini,vücut ölçülerini hepsini fotoğraflarla paylaşacağım Hayırlısı ile iyileşiyimdeÇok güzel dimi benimde içim gidiyo.Ya sende çok seksi bi kadınsın göğüsler burun dudaklar derken bence sporla hatlarını daha seksi hale getirebilirsin cnm.Resimlerindeki her kıyafetin sana çok yakışmış ayrı bi çekicilik katmış.Düşünsene kalkık kalçalar dümdüz sert bi karın yani.İlk günler öyle oluyo cnm biraz sabret tatlım.İnşallah yaza kadar ne ki 4 haftada bile sonuçları görebiliyosun yavaş yavaş.
Cnm bende dun indirebildim. Çok uzun sürdü açılmadı cd ye yazdırın çıkıyo. Biraz uğraşayım bakalım açabilecekmiyim.indirebilen var mi acaba aranizda kizlar 3-4 defa denedim halada deniyorum hep yarim kaliyor
Tamam o zaman derya da başlamışken bende başlıyorum. Cnm indirirken bi sorun olmuyodu.4 dk olmaması lazım o zaman torrenten indir linkini kolaylıkla bulabilirsin. Cepten yazdığım için linki ekleyemedim. Bilgisardan eklerim. High&tigh videosu sadece bacaklara yönelik istersen onu yaparsın sadece.ayy o zaman o arkadaş ben olabilirim bugün başlıcam hareketlere.. :) aslında bnm şimdi bile bakıyorlar popoma ben çok rahatsız oluyorum pantolondan taş gibi duruyor ama çığlakken öyle değil işte küçük olsaymış diyorum bazen
canım ben o videoları indirdim ama 4 dk indi gerisi yok seninkilerde öyle mi anlamadım ben uzun versionu olan başka bir video yok mu
Cnm inşallah hayırlısıyla atlatta. Ondan sonra bol hareketli günler bizi bekliyo. Bende seninle gün sayıyorum unutma arkadaşım az kaldı ameliyata takipteyim.İnşallah canım Burun ameliyatımdan sonra spora başlayınca daha aktif olacağım spor yorumlarında.. Yağ ölçümü yaptıracağım,kilo değişikliklerini,vücut ölçülerini hepsini fotoğraflarla paylaşacağım Hayırlısı ile iyileşiyimde
Cnm sen artık sporun ustası olmuşsun ne güzel işte. Aynen cnm katılıyorum tek başına spor bile fayda etmiyo. Dengeyi sağlamak lazım bi şekilde. Biz elimizden geleni yapalımda önemli olanda bu.Lioncum yaptim yapmasina ama düsündügüm ve korktugum kadar öldürücü olmadi benim icin. Sanirim bacaklarim daha zor hareketlere alisti artik. Ancak bunda da benim yaptigim videolardan degisik hareketler var. Degisik degisik yapip her kasi calistirmak yine en iyisi galiba. Bir kez de bum bumu yapacagim onu daha hic yapmadim. Onda da bacaklar icin bi seyler var galiba. Ama yarin karin günüm. Gecen hafta cenemi tuttugum icin karnim dümdüzdü bu hafta simarip biraz yedim hemen sisti. Düz karin = dengeli beslenme= spor bunlarin ücü birbirine cok bagli. Biri eksik kalirsa düz karin hayal.
Cnm sen artık sporun ustası olmuşsun ne güzel işte. Aynen cnm katılıyorum tek başına spor bile fayda etmiyo. Dengeyi sağlamak lazım bi şekilde. Biz elimizden geleni yapalımda önemli olanda bu.
Secret Weaponu denedim cnm biraz bacaklarım acıdı tabi ama kısa olduğu için kesmedi açıkçası.Bum bum rapidosu da zorlayıcı farklı bölgeleri çalıştırdığı acıyan yerlerden belliydi.Yan kaslar var direk kaslar var her kası çalıştırıyo bu bi gerçek.Cassey ayrı bi çalışma zaten bi kaç gündür onada pilatesede zaman ayıramıyorum bisikletle geçiştirdim bu haftayı bakalım.Ya kafama koyuyorum tamam yapıcam diyorum sonra odak ve konsantrasyon sorunum var galiba kafam dağılıyo.Sonrada bi bakıyorum akşam olmuş eyvah spor yapamadım napıyorum eliptik bisiklet kurtarıcım oluyo.Çok faydasını görüyorum kardiyo olarak gerçekten sonuçlar güzel.Bende de düzen yok benimde sıkı bi disiplin olmam lazım.Bugün programimda tummy tuck ve gögüs calismasi var ama daha motive olamadim. Lioncum sen brazili yapmis biri olarak secret weapon u denedin mi hic. Ben onu yaptigimda bir de cassey in inner thigh insanity videosunu bacaklarim daha cok yaniyor. Gecen yil da biliyorsun secret weapon ve bum bum rapido yapmistim tek bacaklarim icin cok da faydasini görmüstüm. Yine bi düzene oturtmam lazim.
ben torrent kullanmayı bilmiyorum hiç kullanmadım anasayfadaki videoların linkini verebilir misin canım nette araştırdım ama aynı adamın videosunu bulamadım :44:Tamam o zaman derya da başlamışken bende başlıyorum. Cnm indirirken bi sorun olmuyodu.4 dk olmaması lazım o zaman torrenten indir linkini kolaylıkla bulabilirsin. Cepten yazdığım için linki ekleyemedim. Bilgisardan eklerim. High&tigh videosu sadece bacaklara yönelik istersen onu yaparsın sadece.