Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Canım killer buns thigs daha çok basen popo küçültme için, ripped in 30 30 , day shred'ın devamı gibi hangisini istersen onu yap ihtiyacına göre....

Selam kızlar fitness blender'ın 1 haftasını inat edip tamamladım.... gerçi son 2 gün dinlenmeydi ama yine de onu da sayıyorum çünkü 5 gün çok yorucuydu... ilk başta kilom artmış gibi geldi ama dün tartıldığımda 1 kilo vermiş gibiyim. tam 61 kiloydum..bugün devam edicem kaldığım yerden...ağır sporlardan sonra herhalde vücutta bir şişlik olunca kilo artışı gibi oluyor ama sonra dinlenince aniden kilo verilmiş oluyor... o yüzden benim gibi moral bozup yemeğe vermemek lazım....

Son düzenleme:

Noseecim fitness blender cok güzel gercekten ama arka arkaya yapinca yoruyor. Dün bir yazi okudum bu ay yaptigimiz calismalarin sonuclarini öbür ay aynada görürüz diye. Sen moralini bozma. Devamlilik basariyi sagliyor.

Killer buns & thighs her level kaç gün yapılıyor bilen var mı?
Bir de üst üste değil de haftanın 4-5 günü yapılsa sıkıntı yaratır mı acaba?
Son olarak kaç kalori yaktırır, ben 400 civarı okudum ama fazla geldi
:44:

selam kizlar
evimdeyim daha rahat yazabiliyorum bilgisayarimdan
maalesef 2 haftami bos gecirdim sporsuz cünkü uygun ortami yaratamadim ama bugün programimi yaptim yarin gercekten kesmeden baslangic yapiyorum aklimdakileri uygulayacagim yeni programim tracy malletin 2 farkli dvd sini mix yaptim 2 haftalik $u an icin
2 haftayi tamamladiktan sonra baska videolarindan mix yapacagim elimde gercekten güzel videolari var
cardiosuda var pilates halide gercekten hos
programlarin adlarini da vereyim
Tracey Mallett - Quick Blast Series ile Boot Camp serilerinden bir program olusturdum
Dahada elimde videolari var ama kendimi alistirdiktan sonra gecmek istiyorum :)
plan programimi bile hazirladim yarin gelsin yorgunluk bitsin

Hosgeldin thalixcim 2 hafta cok uzun bir ara gercekten. Simdi gaz vermen lazim kendine ama yavas yavas basla. Kolay gelsin canim.

Merhaba hanımlar thalix cnm hoşgeldin derya cım teşekkür ederim cnm.Biliyorum içinizden kimbilir neler söylüyosunuz bu lion bi görünüyo bi kayboluyo diye.Çok mahçup oluyorum aslında ama yapacak bişey yok.1 haftadır kaynanamlar bizdeydi pazar günü gittiler nihayet.Bide üstüne bi arkadaşım yeni eleman alınana kadar işyerinde bana yardım edermisin dedi çok yoğunmuş ona yardıma gidiyorum.Sabah 08.00 de ordayım akşam 19.00 u buluyo bazen geçiyo.Eve gelince yemek bulaşık faslı bide çocukların ertesi günkü yemekleri okula ayrı küçük oğlumun beslenme hazırlaması vs bilgisayardan bile uzak kaldım.Spora gelince 1 haftadır yeterince koşturdum koşturmayada devam ediyorum bu kadar yoğun olduğunu tahmin etmemiştim.Eve geldiğimde yine sporuma da zaman ayırmak istiyorum.Şimdlik bu kadar kızlar yine görüşürüz inşallah.

Hosbulduk kizlar
Hosgeldin sende Lioncum
Ayni mahcubiyet bendede var bisi yapmadan bu topice bisi yazmak olmuyor... Bugün baslangicimi yaptim hayirlisi diyorum bu sefer kararli bir sekilde ilerlemek istiyorum..Boot Camp serisinin ilk videosunu yapmaya basladim ki cok agir geldigini farkettim su an icin.O yüzden onun yerine Leslieyi yapmaya karar verdim Yai haftada ortalama 3-4 gün leslieden yapacagim simdilik 2 mil yaptim zamanla arttirabilirim.Tracydende haftada 3 gün quick blast serisindeki dancers body ve rock hard abs videolarini yapacagim böyle bir programi uygun buldum hemde cizelgemi düzenledim.Cizelgeyi cok önemli görüyorum tam bir gurur kaynagi oluyor bitirdikce carpi atiyosun ve baska bir zaman bakinca vay be bu kdr calismisim birakamam daha fazlasini yapmaliyim diye motive olabiliyorsun :)
Motivasyon ugruna instagrama üye oldum ve ordaki fit kizlarin resimlerinede bakiyorum
sabir + zaman + calimayi yapmak + azim
ve sonuclar mükemmel ötesi olacak ins :)

selam kızlar,uzunca bir aradan sonra dün esneme çalışması yaptım sevgili noseeciğin gönderdiği fitnessblenderın programına başlıyorum bugün

Kızlar killer buns'ı bilen yok mu biraz acil de :/
10 gün mü yapılıyor o da?

Kizlar birakmayin basligi cok bos kaliyo. Ben de siz yokken leslie basliginda takiliyorum orda patir patir veriyoruz kilolari valla.

Kızlar killer buns'ı bilen yok mu biraz acil de :/
10 gün mü yapılıyor o da?

Puffittcim jillian diger programi 10 gün sonra lvl atlama durumu vardi ama bu programi birlmiyorum 2 videosu vardi sanirsam 15 gün olarakta ayarlayabilirsin kendine göre...

bende leslieciyim kızlarrr. bugun yapamıcam herhalde full 5 e kadar okuldaym (( ama sabah 15 squat yaptm. bugun 1.5km yurucem dısarda .. bugunluk böle

Puffittcim jillian diger programi 10 gün sonra lvl atlama durumu vardi ama bu programi birlmiyorum 2 videosu vardi sanirsam 15 gün olarakta ayarlayabilirsin kendine göre...

3 level var. 10 gün olarak yapayım diye düşündüm ben. Teşekkürler :)

Günaydin kizlar mutlu bir gün olsun
Leslie yapmaya devam bugünde 2 mil yapiyorum 1 hafta ali$ma dönemi gibi gecicek

Kızlar merhaba telden giriyorum.dun aksam tracey mallett ballet booty barre yaptim.bir saat yirmidokuz dk.suruyo.40 dk ya kadar yapabildim cok yorucuydu.ancak hafta sonu yapabilirim.calisirken olmuyo zaten yorgun geliyorum eve.ama harika program güzel çalıştırıyor.kisa video lardan yapmak lazım.

Günaydin kizlar
Biraz ba$ agrim var sanki 3 mil planliyodum gene 2 mil yapicam olsun yarin gecerim artik

hastalıktan ölüyorum hiçbişey yapamıyorum son zamanlarda aşk olsun size kimse girmemiş 4 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…