Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Günaydin kizlar... 5 günlük aradan sonra bugün baslayacagim insallah. Inanin 5 gün yil gibi geldi ama kar da bizi mahvetti. Belki haberlerde izlemissinizdir. Tepemize resmen buz yagdi günlerce elektrik, internet kesildi. Neyse bugün durum daha iyi.

kötü olmuş ama buralarda da kuraklık var maalesef keşke kar yağsa diye bekliyoruz

dün akşam fitnessblender 45 dk karın ağırlıklı cardio yaptım enerjim tavan yaptı resmen uykuya dalamadım bi türlü bundan sonra akşam saatlerinde uzun cardio yapmıycam

selam kızlar ;
bende brazil butt liftte yarın 3. haftamın ilk gününe başlıcam :))))
yaptıkça ve değişimi gördükçe mutlu oluyorum daha çok yapmak istiyorum :)))
sağlıklı fit günler :)

Selamm,
3. haftada değişimler nasıl? Basen bölgesinde incelme var mı?
Benim dün ilk günümdü şuan bacaklarımın ağrısından ölüyorum merdiven çıkamıyorum

Bir seans da yoga yaptim, aksami esnemis ve rahatlamis bir sekilde kapatabilirim. Keske üsenmesem de her aksam bir seans yapabilsem.

Selamm,
3. haftada değişimler nasıl? Basen bölgesinde incelme var mı?
Benim dün ilk günümdü şuan bacaklarımın ağrısından ölüyorum merdiven çıkamıyorum

merhaba ;
tabi ki toparlanma ve incelme oldu ama henüz erken durmak yoooooook :))
ben ayrıca çok katı olmasa da beslenmeme de dikkat ediyorum.
asıl şikayetçi olduğum bölgem basen ve kalça olduğu için bu program tam bana göre :))
en geç 1 haftaya alışırsın sende :)
fit günler :)

arkadaşlar ben de buna başlamayı düşünüyorum ama kaç gün sürüyor yani 3 part yükledim mesela ilk partı kaç gün boyunca yapmalıyız, 30 days gibi 10 gün boyunca mı?

Kimse yok buralarda ama bişey sorucam kızlar.
3 gün önce bum bum yaptım. Hala bacaklarımın ağrısından doğru düzgün yüreyemiyorum bile. Bugün programda yine bum bum var. Yapmalı mıyım sizce :26:

3 gün önce bum bum yaptım. Hala bacaklarımın ağrısından doğru düzgün yüreyemiyorum bile. Bugün programda yine bum bum var. Yapmalı mıyım sizce :26:

Ben de 2 gün önce blogilatesten ic bacak videosu yapmistim hala ic bacak kaslarim agriyor. Ben agrinin hafiflemesini bekledim arada yoga filan yaptim. Dayanabilecegini düsünüyorsan yap ama kaslarina biraz dinlenme firsati da verebilirsin alternatif olarak. Istersen bir yoga esneme videosu yap kaslarini rahatlat yarin devam et.

bence yapmak istiyorsan eğer daha az tekrarla yapabilirsin hareketleri..
ama çok ağrım var dersen deryanın dediği gibi daha hafif bi video (leslie gibi) ya da esneme yapabilirsin.
iyi akşamlar:)

En öldürücü ic bacak calismasi secret weapon sanirdim ama bu blogilates beni mahvetti. 3 gün agri cektikten sonra ikinci kez yapmayi göze aldim. Bu kadar ic bacak kaslarinda hissedilen bir calisma da ise yaramazsa ben baska bir sey bilmiyorum. Yapacagiz artik mecbur ne yapalim.

blogilatesten hangisini yaptın derya?

Selam Herkese;
Leslie'den sonra bir azimle şu an fitness blender'ın videolarını yapıyorum kaç gündür. sitesinde görmüşünüzdür onların videolarından programlar oluşturmuşlar 8 week fat loss program var, ondan satın aldım.Kendi videolarını bir düzen içine sokmuşlar hergün yapacağın çalışma belli ... fitness blenderın ekibine güveniyorum bence gayet bu işi biliyorlar...youtube'da -fitness blender before after - deyince zayıflattıkları insanlar da çıkıyor...vücutta çalışmadık kas bırakmıyorlar, 4. günümdeyim , şu an öksürünce karın kasların bile ağrıyor...bakalım 8 hafta yapamam ama ara da versem yapacağım...

Herkese selam nihayet evimdeyim.1 hafta boşluk oldu tabi yine devam.Bu arada yeni videolarda indirdim.Çok istediğim Tracey Mallett'in yeni dvd'si ballet booty barre sini indirdim.Çok güzel bi çalışma tüm vücut özelliklede kalça bacak basen hareketleri var hareketli müzik eşliğinde.Sayfayı bulabilirsem buraya eklerim çok aradım rus sitesinde buldum hatta.

Diğer video gayet de hoşuma gitti.Grace Lazenby Rockin Models içinde yoga bale barre karışımı.Müzik eşliğinde güzel sıkmayacak bi program.2 hafta içinde vücudunuzu dönüştürecek diyede belirtmiş.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...9oDwDQ&usg=AFQjCNGn5L2R1pKJnJCDDSNoXZhgyEb_wQ torrente tıkladığınızda iniyor.

http://www.youtube.com/watch?v=DeQniIIsSAk
http://www.youtube.com/watch?v=O1KFU5MtszI

Lioncum hosgeldin. O ikinciyi youtube da gordum hatta listeme aldim ama daha yapmak kismet olmadi. Deneyecegim.

Fitnes blender programlarını isteyen arkadaşlarla paylaşabilirim.

Özellikle tutku da bayağı seviyordu fitness blenderı , isteyenlere mail atabilirim programı

Fitnes blender programlarını isteyen arkadaşlarla paylaşabilirim.

Özellikle tutku da bayağı seviyordu fitness blenderı , isteyenlere mail atabilirim programı

Evetttt çok seviyorum çünkü vücudumda gelişim görebiliyorum fitnessblender sayesinde ve metabolizmam hızlandı

kızlar merhaba
ben jillian 30 day shred yapıyorum 3/3 ü yapçam bu akşam
bu program bittikten sonra elimde killer buns&thigs ve ripped in 30 programları da var
sıradaki hangisi olmalı sizce yapanlar fikir verebilir mi? killer buns mı ripped mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…