- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
- Konu Sahibi afra tafra
-
Evet bunu ben de merak ediyorum.Bende bu ürünün diğer başlığını merak ediyorum yüz yıkama fırçasını yani peeling etkisi varmış kullananlar memnunlar mı avaba
aslinda hemen siparis etmeyi dusunuyordum ama yaklask iki aylik weet yuz agda banti zulam oldugunu hatirladm. Onlari bitirdikten sonra siparisi verip sonucu yazarimAyy benimde bu yüzdeki tüylerle başım çok fena dertte. Rica ediyorum alacak arkadaş alıp kullandıktan sonrada detaylı paylaşıp yapsın. İnanın çok makbule geçer. Norwegian bilgilendirme için çok teşekkürler. Benim çene bölgesinde çok tüylenme oluyor hemde siyah siyah çok üzülüyorum neyle aldıysam baş edemedim
Hepsiburadada 180 tlkızlar net ısrarla acmıyor
fıyatı kac lıra
tabiki herkese etkisi farklı ama cımbızdan farkı ne kibir arkadaşım jilet gibi dik dik sert çıkartıyor dedi :/
Bende bu ürünün diğer başlığını merak ediyorum yüz yıkama fırçasını yani peeling etkisi varmış kullananlar memnunlar mı avaba
canım bende o kısmı alıyorum saç altında hiç hol durmuyor favori kısmı bencedeben sadece fuallerimi alıyorum cunku o kulak onu ve sac ardındaki kılları hıc sevmıyorum
onuda ayda 1 agdayla aldırıyorum
bu makına sırf bunun ıcınmı yanı yuzumu alıyor sayılmam
rica ederim canım bence hızı bile yetr cımbızla yada iple saatlerimi alırdıAyy benimde bu yüzdeki tüylerle başım çok fena dertte. Rica ediyorum alacak arkadaş alıp kullandıktan sonrada detaylı paylaşıp yapsın. İnanın çok makbule geçer. Norwegian bilgilendirme için çok teşekkürler. Benim çene bölgesinde çok tüylenme oluyor hemde siyah siyah çok üzülüyorum neyle aldıysam baş edemedim
kızarık olmuyor çok fazla sirde berbat oluyordu mesela. ama çıkma süresi kısa gibi geldi
olmadı canım ama bıtyıklarım kalın ve siyah değildir öyle bazıları gibiBiyiklari cogaltmaz dimidudak ustunu aldigimz yerde artim olur mu
olmadı canım ama bıtyıklarım kalın ve siyah değildir öyle bazıları gibi
canım iple almak nasıl sence..ben bacakta braun kullandım bir ara çok batık yaptı..yüz için olan ürününü kullanmadım..sir aağda sarkmaya neden oluyorkızarık olmuyor çok fazla sirde berbat oluyordu mesela. ama çıkma süresi kısa gibi geldi
canım iple almak nasıl sence..ben bacakta braun kullandım bir ara çok batık yaptı..yüz için olan ürününü kullanmadım..sir aağda sarkmaya neden oluyor
saol canım..deniycem..kese yap haftada bir bacaklarına, hem batığı önlüyor hem de peeling gibi oluyor..
fiyatı 180 tl idi ben aldığımda hepsi burada dan almıştım zaten bir mail gelmişti o siteden öyle öğrendim reklamı falan yoktu o zaman .kökten alıyor canım hissediyorsun alırkenBenimde ince ince siyah bende aliyim diyorum ağda mahvediyor çoğalırsa kalinlasirsa cok kötü olur bide canim kokten aliyor dimi :) kisa kisa kalmasin bidr fiyati nekadar :)
cok sagolasin canim
canım iple almak da sorun olmuyorsa iyidir ama ben beceremediğimden o işleri bu pratik temiz geldi yapışkan falan da değil.canım iple almak nasıl sence..ben bacakta braun kullandım bir ara çok batık yaptı..yüz için olan ürününü kullanmadım..sir aağda sarkmaya neden oluyor
Bende aliyimm ozmn bilglilrin icim teşekkür ederimnorwegian .!.:fiyatı 180 tl idi ben aldığımda hepsi burada dan almıştım zaten bir mail gelmişti o siteden öyle öğrendim reklamı falan yoktu o zaman .kökten alıyor canım hissediyorsun alırken
rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?