• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

braun face hakkinda..

aslinda hemen siparis etmeyi dusunuyordum ama yaklask iki aylik weet yuz agda banti zulam oldugunu hatirladm. Onlari bitirdikten sonra siparisi verip sonucu yazarim
A

tamam canımmm :KK68:

rica ederim canım bence hızı bile yetr cımbızla yada iple saatlerimi alırdı

cımbızla uğraşmak zaten işgence ip desen onu beceremiyorum bile ağda da yapış yapış oluyor tüyleri alırken resmen bunalıma giriyorum :KK42:

Bende aliyimm ozmn bilglilrin icim teşekkür ederim :KK66:
Arkadaşım alıp kullandığında sende deneyimlerini bizimle paylaşır mısın?:KK75:

Ürünü bu aksam aldım hemen denedim.tereddutlerim vardı ama boşunaymis. Cook sevdim iyiki almışım çok mutlu oldum.okadar kokaylikmiski 5 dk yüzü tertemiz yapıyo kökten alıyor çünkü biraz acıyor. Yumuşacık yaptı. Pille çalışıyor ve cok ışığa gerek yok bir ayna ve el yordamı bile yeter.tatillerde büyük rahatlik olur.ben kuaföre vakit bulamıyorum 2.bebek geliyor bu tarz bakim işleri vaktimi alıyordu artık 5 dk temizim oh valla

Ürünü bu aksam aldım hemen denedim.tereddutlerim vardı ama boşunaymis. Cook sevdim iyiki almışım çok mutlu oldum.okadar kokaylikmiski 5 dk yüzü tertemiz yapıyo kökten alıyor çünkü biraz acıyor. Yumuşacık yaptı. Pille çalışıyor ve cok ışığa gerek yok bir ayna ve el yordamı bile yeter.tatillerde büyük rahatlik olur.ben kuaföre vakit bulamıyorum 2.bebek geliyor bu tarz bakim işleri vaktimi alıyordu artık 5 dk temizim oh valla

canım kaşlarda da işe yarıyor mu?

deneyince bana bilgi verir misin ? :KK45:
Denedim ana beceremedim sanırım kasa çünkü sorunlu kaşlarım var zaten degdirip çektim ama çok dibinde olduğu için kaciririm diye korktum.kaslarima şimdilik kullanmam alışinca belki

Begenmene cok sevindim. Sen boyle yazinca benim de tereddutlerim azaldi. En kisa zamanda alicam ins..

Bende geçen gün bir mağazada inceleme fırsatı buldum bana basit bir alet gibi geldi ve almadım

Begenmene cok sevindim. Sen boyle yazinca benim de tereddutlerim azaldi. En kisa zamanda alicam ins..
Hatta normalde tuylerim 2 güne çıkmaya başlardı yüzümde batardı minik minik.bugun 5 gün oldu yapalı epilasyonu hala pürüzsüz yumuşak cildim. Benim cildim bu konuda hep problemliydi ağda ip farketmez hemen hoop çıkardı. Çıkmadı .çene altını cimbizla bozmustum biraz onlar bile çıkmadı yumuşacık. Ben beğendim

Ben aldım arkadaşlar, gayet iyi bir ürün.

Zamanı kısıtlı olanlar için ideal. :KK66:

Ayrıca yüz temizleme fırçası da var. :)

yalnız benim arka kapak bozuldu . arka kapak kısmını çok dandik yapmışlar çıkıp pil takılan yer yani .. servise verdim

Kızlar bende bu ürünü çok merak ediyorum. Birçok kişi temizleme başlığı için alıyor ama ben epilatör için istiyorum. Yüz yanak tüylerim var ince ama siyah . sarartınca cildimi tahriş ediyor ,Ağda ile almak istemiyorum sarkamsından korkuyorum, ip kalınlaştırıyor, lazer görmüyor, cımbız içinde o kadar zaman da yok sabır da :))) yüzüm pürüzsüz bebek gibi olsun istiyorum. Epilatörü kullananlar özellikle yanak vb sivilcelenme yaptı mı? kalınlaştırma söz konusu oldu mu? En önemliside sertleştirmesi. Şimdi ince tüylerimi sertleştirmek istemiyorum. Birde kökünden aldıktan sonra limon tuz kullanarak azaltmayı düşünüyorum da çok tereddütlüyüm yaa. Kullananlar bu konuda paylaşırsa çok sevinirim. Özellikle ilk kullanım değilde çıkmaya başladıktan sonra tekrar alma seviyesine gelenlerin yorumunu çok merak ediyorum. Ne kadar süre geçti neler oldu :)

Merhaba, bu braun un yüz epilatörünü çıkarandan Allah razı olsun.. Bi kaç sene içinde bunun şarj edilebilir olanını da çıkartılar onu da kesin alırım.. o yüzdeki tüylerden usanmıştım.. Bazı eksiklikleri var ama işini iyi çıkartıyor.. Çokk teşekkür ederim..

Merhaba, bu braun un yüz epilatörünü çıkarandan Allah razı olsun.. Bi kaç sene içinde bunun şarj edilebilir olanını da çıkartılar onu da kesin alırım.. o yüzdeki tüylerden usanmıştım.. Bazı eksiklikleri var ama işini iyi çıkartıyor.. Çokk teşekkür ederim..

Merhaba mb1
Tüyler tekrar çıkarken sivilcelenme yaptı mı ve daha fazla sertleşme söz konusu oldu mu siz de ?

Ben de kullanıyorum iki aydır iki ayda iki kez kullandım bıyıklarım için hamile olduğumdan tüylerimde azalma var baya normalde çok çıkardı.

Ürün hakkında söyleyeceğim tekmşey daha pratik ve kullanışlı aynı zamanda bu kadar az can yakan bir şeyin daha olmayışıdır. Bu yalıma kadar yüzümdeki tüyleri hiç slmadım üşengeç olduüumdan kuaföre sürekli gitmediğimden. Ama artık kesinlikle yüzümü almaya başlıycam :))

BEN BÖYLE YÜZLERİN TÜY SORUNU OLANLARA İĞNELİ EPİLASYON ÖNERİRİM BEN YAPTIRDIM NE İZ NE NE BİŞEY KESİN ÇÖZÜM AYRICA KAŞLARIMI BİLE ALDIRDIM TAVSİYE EDERİM ÖNCE YARA OLUYOR ALINAN YERLER KABUK BAĞLAYIP DÜŞÜYOR SNRA HİÇBİ SORUN YOK 4 YIL OLDU YAPTIRALI ÇOK MEMNUNUM ÇOK ŞÜKÜR
nerde yaptırdınız?

Back