• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

braun face hakkinda..

bende aldım kızlar.ilk başta yüzüm acayip sivilcelendi.zaten hassastır cildim.ama yanaklarım tamamen kıpkırmızı dolu iltihaplı sivilceler oldu.(hayatımda olmamıştı).eczaneye gittim aknilox verdi günde 3 kre sür dedi.özellikle gece yatarken sür dedi.normalde alnımda bir tane sivilce çıkar 2 ay geçmez.o koca koca sivilceler bir haftada geçti.şaşırdım bende.ama daha ikinciye kullanmadım.bakalım nasıl olacak.tekrar yazacağım.yüz temizleme başlığı güzel temizliyor tavsiye ederim ben.

Buradaki yorumlara güvenerek bende aldım. (Yanlış anlamayın kimseyi suçlamıyorum sadece alacakların dikkati olmalarını istedim. ) 15 dakika boyunca uğraşmama rağmen sadece dudak üstünü yapabildim. sürekli olarak duruyordu. o da doğru almadı sonra üstünden tekrar cımbızla geçtim ve 15 dakikada iki tane pil bitirdi. bu arada pillerde kaliteli piller. bende servise verdim. servis bir ay sonra cihazda herhangi bir bozukluk olmadığını söyleyerek bana geri verdi. şu anda hiçbir işime yaramıyor. boşuna 200 liram gitti.

Buradaki yorumlara güvenerek bende aldım. (Yanlış anlamayın kimseyi suçlamıyorum sadece alacakların dikkati olmalarını istedim. ) 15 dakika boyunca uğraşmama rağmen sadece dudak üstünü yapabildim. sürekli olarak duruyordu. o da doğru almadı sonra üstünden tekrar cımbızla geçtim ve 15 dakikada iki tane pil bitirdi. bu arada pillerde kaliteli piller. bende servise verdim. servis bir ay sonra cihazda herhangi bir bozukluk olmadığını söyleyerek bana geri verdi. şu anda hiçbir işime yaramıyor. boşuna 200 liram gitti.
15 dakikada iki pil mi? Benim ki on gün gidiyor ortalama. Yüz temizleme aparatini kullanmiyorum ben. Bir de cımbızla tekrar alıyorum demissiniz. Ben kullandıktan sonra kesinlikle başka bir yönteme gerek kalmıyor. En iyi cimbizin alabileceği en küçük tuye kadar alabiliyor. Bence sizin ürününüz bozuk. Servise tekrar gönderin.

Göndersem ne olacak ki birşey yok deyip yine geri verecek. Dün tekrar denedim bir tane tüy çekip duruyor yeniden çalıştırmak gerekiyor ne yapacağım bilmiyorum

Göndersem ne olacak ki birşey yok deyip yine geri verecek. Dün tekrar denedim bir tane tüy çekip duruyor yeniden çalıştırmak gerekiyor ne yapacağım bilmiyorum
bende bir haftadır aynı pille kullanıyorum hergün yüz temizleme başlığını iki günde bir de epilatör kısmını.hala bitmedi.şaşırdım açıkçası.

ürün kesinlikle çağın buluşu diyebilirim muhteşem ötesi her kuruşunu hak ediyor.Alın bölgemde hasas olduğundan sivilce oluştu kremle çözdük.pil olarak duracell kullanıyorum sorun yok 5 aydır kullanıyorum süper ötesi

ürün kesinlikle çağın buluşu diyebilirim muhteşem ötesi her kuruşunu hak ediyor.Alın bölgemde hasas olduğundan sivilce oluştu kremle çözdük.pil olarak duracell kullanıyorum sorun yok 5 aydır kullanıyorum süper ötesi
Evet bence de her kuruşu hakediyor. Hiçbir zahmete, atraksiyona gerek kalmadan sadece bölgede gezdirerek kolayca kılı tüyü temizliyor.
Kaş üstünde ben de sivilcelenme yaşıyorum. Hangi kremi kullanıyorsun?

Merhaba. Braun face almadan önce kullanıcı yorumlarını ve ürünü araştırdım. Dün internetten sipariş ettim bugün elime ulaştı gayet başarılı.çenem ve bıyıkta tüyler var sürekli aldırmak zorunda kalıyorum. sürekli kuaföre gidecek zaman bulmak çok zor. Yüz içinde kullananlar gayet memnun vakit bulunca bende deneyeceğim.Çantada taşıyıp kolayca kullanılabilir. Acısıda çok çok az. tavsiye ederim.
Hepsiburada.com dan 122 TLye aldım fiyatıda diğer yerlere göre gayet uygun geldi

biz iki kere servise gönderdik gayette ilgilendiler
öyle geri göndermek gibi bir şansları yok bir daha denemelisin farklı bir serviste
ürün garantili

Merhaba arkadaşlar. Ben buğday tenliyim yüzümde kısa olmasına rağmen rahatsız edici tüyler vardı. 4 sene boyunca lazer seansı almama rağmen kurtulamadım. Bu üründen almaya karar kıldım. İlk denememden itibaren cildim ipek gibi oldu. Pürüzsüz bir hal aldı. Ürünün yanında gelen yüz temizleme başlığını henüz kullanmadım. Onu da deneyince yorumumu yazacağım. Tavsiye ediyorum faydalı bir ürün.

Arkadaşlar ben bunu kullandım Amerikadaydım, çıktığı gibi Amazondan aldım. 2 ay kullandım o da sadece epilatör başlığını ve ortalama haftada 2-3 kez. 2 ayın sonunda bir gün duruverdi. Pili değiştirdim (duracelldi) ama baktım hala çalışmıyor. amerikada iki yerde temsilcilikleri var. ben doğu yakasında bostonla irtibat kurdum. sorunu anlattım. bize gönderin dediler. elden vereyim dedim hayır postayla olmak zorunda dediler. gönderdim. bir aya yakın haber yok. aradım. parça değişecek onu bekledik dediler. neyse sonra gönderdiler. iyi de hiçbir değişiklik yok. alet yine çalışmıyor ki. alır almaz aradım. şuan kargodan geldi. bu ne biçim iş bu şey çalışmıyor ki deidm. yani tamir filan etmeden geri verdiler. bu sefer ana temsilcilikleri ile irtibat kurdum. beni biraydan fazla beklettiniz ve tamirden düzelmemiş olarak geri geldi bu dedim. o zaman oraya geri göndereceksiniz. arkadaşlar da hala çalışmadığın rapor ederlerse bize göndereceksiniz. biz de size içinde paranız kadar meblağın yüklü oldu citibank kredi kartı göndereceğiz dedi. nakit olmaz mı deidm hayır dedi. iyi de ben türkiyeye gidiyorum bu süreç çok uzun ben o kadar bekleyemem dedim. prosedür böyle dedi. türkiyede ben o kartı napayım,çek yollayn? olmaz prosedür böyle vs vs vs

sonra amazonu aradım. böyleyken böyle oldu ben de şuan şu durumdayım, ürünü de sizden almıştım. braun firması beni mağdur etti dedim. türkiyeye gelmeme 4 gün var. Adamlar naptı biliyo musunuz? Ben epilatörü dahi onlara yollamadan telefonu kapar kapamaz paramı bankaya havale etti. ben de onlara söz verdiğim gibi ürünü kutusuna koyup amazona postaladım. buradan sonrasında amazon firmanın tepesine binecek...

Yani benim şansım tamamen Amazondu. kalp kalp kalp kalp amazon diyorum.

neyse özetle ürünü hiç tavsiye etmem. ilk iki ay, işte aradığım ürün diye herkese söylüyordum aldırmaya çalışmıştım kardeşime arkadaşlarıma. ama ürün çok kısa ömürlü, onu bilin.

Kizlar bende bu urunu almaya dusunuyorum. Lazer sonrasi cenemde boyun bolgesine kadar sicramis tuylerim var. Yardimci olabilecek kullanici yorumlarina ihtiyacim var

Back