Arkadaşlar ben bunu kullandım Amerikadaydım, çıktığı gibi Amazondan aldım. 2 ay kullandım o da sadece epilatör başlığını ve ortalama haftada 2-3 kez. 2 ayın sonunda bir gün duruverdi. Pili değiştirdim (duracelldi) ama baktım hala çalışmıyor. amerikada iki yerde temsilcilikleri var. ben doğu yakasında bostonla irtibat kurdum. sorunu anlattım. bize gönderin dediler. elden vereyim dedim hayır postayla olmak zorunda dediler. gönderdim. bir aya yakın haber yok. aradım. parça değişecek onu bekledik dediler. neyse sonra gönderdiler. iyi de hiçbir değişiklik yok. alet yine çalışmıyor ki. alır almaz aradım. şuan kargodan geldi. bu ne biçim iş bu şey çalışmıyor ki deidm. yani tamir filan etmeden geri verdiler. bu sefer ana temsilcilikleri ile irtibat kurdum. beni biraydan fazla beklettiniz ve tamirden düzelmemiş olarak geri geldi bu dedim. o zaman oraya geri göndereceksiniz. arkadaşlar da hala çalışmadığın rapor ederlerse bize göndereceksiniz. biz de size içinde paranız kadar meblağın yüklü oldu citibank kredi kartı göndereceğiz dedi. nakit olmaz mı deidm hayır dedi. iyi de ben türkiyeye gidiyorum bu süreç çok uzun ben o kadar bekleyemem dedim. prosedür böyle dedi. türkiyede ben o kartı napayım,çek yollayn? olmaz prosedür böyle vs vs vs
sonra amazonu aradım. böyleyken böyle oldu ben de şuan şu durumdayım, ürünü de sizden almıştım. braun firması beni mağdur etti dedim. türkiyeye gelmeme 4 gün var. Adamlar naptı biliyo musunuz? Ben epilatörü dahi onlara yollamadan telefonu kapar kapamaz paramı bankaya havale etti. ben de onlara söz verdiğim gibi ürünü kutusuna koyup amazona postaladım. buradan sonrasında amazon firmanın tepesine binecek...
Yani benim şansım tamamen Amazondu. kalp kalp kalp kalp amazon diyorum.
neyse özetle ürünü hiç tavsiye etmem. ilk iki ay, işte aradığım ürün diye herkese söylüyordum aldırmaya çalışmıştım kardeşime arkadaşlarıma. ama ürün çok kısa ömürlü, onu bilin.