• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

braun face hakkinda..

bende var hatta alalı 3 ay dan fazla oldu reklamları çıkmamıştı yani o zaman.
benim ihtiyacım vardı yüz tüylerini sir vs almak cilde zarar veriyordu.
hoş bir ürün aslında azcık karınca hissi veriyor çok acıtmıyor ama bıyıklarda acı hissi oluyor
ben memnunum hepsi burada.com dan almıştım.

Braun FG 1100 Silkepil Bikini Styler Tüy Alıcı ve Şekillendirici
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sgbraunfg1100&categoryId=26012145
şu üründen tam olarak farkı nedir acaba,bilginiz varmı?

bende aldım 4gün önce kullandım çok fazla acıtmıyor tahriş de etmedi cildimi dokunduğumda pürüzsüz geliyor kızarıklık oldu ama o da 5-10 dk içinde geçti memnun kaldım tavsiye ederim ihtiyacı olanlara.

Merhaba mb1
Tüyler tekrar çıkarken sivilcelenme yaptı mı ve daha fazla sertleşme söz konusu oldu mu siz de ?

eglog, aldığım günden beri onu kullanıyorum 1 ay olmuştur. Ne bir sertleşme ne bir sivilcelenme oldu. Hatta bariz şekilde azaldı ardından yağ kullanma olmadığı için. Bende sivilcelenme sorunu normalde de yok. Bu üründen çok memnunum. Başta acıtır bu diye endişelenmiştim ama bu çok alınan bölgelerden bıkmıştım.. Aniden dışarı çıkmam gerektiğinde heme alıveriyorum.. Pille çalışıyor bir pili de hemen bitiriyor.. O yüzden şarj edilebilir pil ve şarj cihazı aldım.. Bu yüy işlerinden kurtuldum.. Ayda bir de komple sir ağdayla alırım..

eglog, aldığım günden beri onu kullanıyorum 1 ay olmuştur. Ne bir sertleşme ne bir sivilcelenme oldu. Hatta bariz şekilde azaldı ardından yağ kullanma olmadığı için. Bende sivilcelenme sorunu normalde de yok. Bu üründen çok memnunum. Başta acıtır bu diye endişelenmiştim ama bu çok alınan bölgelerden bıkmıştım.. Aniden dışarı çıkmam gerektiğinde heme alıveriyorum.. Pille çalışıyor bir pili de hemen bitiriyor.. O yüzden şarj edilebilir pil ve şarj cihazı aldım.. Bu yüy işlerinden kurtuldum.. Ayda bir de komple sir ağdayla alırım..
memnunsanız neden ayda bir sir ağda ile alıyorsunuz bunun amacı ağdada kurtulmak ki?

memnunsanız neden ayda bir sir ağda ile alıyorsunuz bunun amacı ağdada kurtulmak ki?

epilatörü tüm yüzde kullanmadım. kaş bıyık gibi sürekli çıkıp duran yerler için aldım ve orada kullandım. komple yüz için sir ağdadan memnunum.

yuzdeki kalin killarida alirmi ya bende almak isdiyorum cenemdeki tuyler artkk tuylukden cikti kil oldu cok uzgunum devamli ugrasamiyirum artik cocukdzn dolayi favorileri falan alirmi

yuzdeki kalin killarida alirmi ya bende almak isdiyorum cenemdeki tuyler artkk tuylukden cikti kil oldu cok uzgunum devamli ugrasamiyirum artik cocukdzn dolayi favorileri falan alirmi

Benim çenedekiler bariz şekilde azaldı.. cımcızla almaktan mıdır nedir çoğalıyodu.

Benim çenedekiler bariz şekilde azaldı.. cımcızla almaktan mıdır nedir çoğalıyodu.
cimbiz cogaltiyor diyorlar agda hepdini zlmiyor bszilri kaliyor ipde bazi yerleri tam alsmiyorum buda cimbizliya bi farki yoktur diye dusunuyordum ssdece ben tek tek ugrasmsdan makine bi sefeede birkac kili alacak diye disunuyorum

cimbiz cogaltiyor diyorlar agda hepdini zlmiyor bszilri keri aliyor ipde bazi yerleri tam alsmiyorum buda cimbizliya bi farki yoktur diye dusunuyordum ssdece ben tek tek ugrasmsdan makine bi sefeede birkac kili alacak diye disunuyorum

Evt, sir ağdayla bazıları kalıyor.. ben sir ağdayı evde kendim yapıyorum. kalanları da cımbızla alıyodum. sir ağdayla işim bir saat sürüyor.. bir de sonrasında bikaç saat su değmeyecek.. uzun iş. Aniden dışarı çıkmam gerektiğinde kötü oluyodu. bu epilatörle alıveriyorum..

epilatörü tüm yüzde kullanmadım. kaş bıyık gibi sürekli çıkıp duran yerler için aldım ve orada kullandım. komple yüz için sir ağdadan memnunum.

Bende kuaföre vakıt ayıramıorm yogun calıstıgım zamanlarda ağdadan da çekiniyorum bı de yuzde sarkma felan olur mu kı acaba dıye. Yuz de epılatoru denedınız mı hıc? MEmnun kalmayıpda mı sir e devam ettiniz yoksa hiç şans vermediniz mi yüzünüze uygulamk içimn?

Bende kuaföre vakıt ayıramıorm yogun calıstıgım zamanlarda ağdadan da çekiniyorum bı de yuzde sarkma felan olur mu kı acaba dıye. Yuz de epılatoru denedınız mı hıc? MEmnun kalmayıpda mı sir e devam ettiniz yoksa hiç şans vermediniz mi yüzünüze uygulamk içimn?

Ay yanlış okumusum yorgunluktan, zaten uygulamadım demıssınız yuzunuze:) Teşekkür ederim cevabınız için ;)

• Beğen
Reactions: mb1
Kizlar ben de aldim. Ve cok begendim. Simdiye kadar agda, ip kullanan biri olarak yuzumu hic bu kadar puruzsuz gormemistim. İlla kalan, kirilan tuyler oluyordu. Uzerinden cimbizla gecmek gerekiyordu. Ama braun face gorunurde hic tuy birakmiyor. Kullanisli, her zaman el altinda, acaip hizli. Siddetle tavsiye ediyorum:)

tatlım bunun bikini bölgesi için tasarlandığı hakkında bilgim var baska yok bizim dediğimiz sadece yüz için kökten alan birşey
belki bunla yüz alan da vardır sonucçta yapısı benziyor
braun face te ne kadar sürede çıkıyor tüyler acaba?

Kizlar ben de aldim. Ve cok begendim. Simdiye kadar agda, ip kullanan biri olarak yuzumu hic bu kadar puruzsuz gormemistim. İlla kalan, kirilan tuyler oluyordu. Uzerinden cimbizla gecmek gerekiyordu. Ama braun face gorunurde hic tuy birakmiyor. Kullanisli, her zaman el altinda, acaip hizli. Siddetle tavsiye ediyorum:)
birşey soracağım kuzum benim bu alet duruyor arada sende de oluyor mu anlamadım pilden mi nedendir ya garantye de göndermiştim arka pil kapağı aşındı diye

braun face te ne kadar sürede çıkıyor tüyler acaba?
canım valla çıkıyor çok aşırı uzun sürüyor diyemem tüy durumuna değişir açıkcası sonuçta hepsini bir anda alamıyoruz ki yarısı çıkmış oluyor yarısı çıkmamış oluyor
çıkanlar alınmayanlar mı alınanlar mı acep
ama temizliği kolay yani, tüm yüzüme uyguluyorum cımbızla yapsam 2 saat sürer bunla 5-10 dk birde tatlım bioder serum kullanıyorum azalsın diye bakalım

canım valla çıkıyor çok aşırı uzun sürüyor diyemem tüy durumuna değişir açıkcası sonuçta hepsini bir anda alamıyoruz ki yarısı çıkmış oluyor yarısı çıkmamış oluyor
çıkanlar alınmayanlar mı alınanlar mı acep
ama temizliği kolay yani, tüm yüzüme uyguluyorum cımbızla yapsam 2 saat sürer bunla 5-10 dk birde tatlım bioder serum kullanıyorum azalsın diye bakalım
bende gutto diye bi markanın azaltıcı kremleriini araştırıyorum..tabi oda epilasyon sonrası

bende gutto diye bi markanın azaltıcı kremleriini araştırıyorum..tabi oda epilasyon sonrası
hiç duymadım tatlım açıkcası yüz için lazer yapmak istemem tehlikeli geliyor o yüzden krem kullandım bir bakayım guttoya da
karınca yağı kremleri vardı onlara benzettim baktım da
açıkcası o karınca yağından hiç fayda gören duymadım :S

Back