braun face hakkinda..

Tuyleri kesmiyor kokunden cekiyor.

cımbızda çekiyor epilasyon aleti de ben kalıcı çözüm açısından diyorum.

cımbızda çekiyor epilasyon aleti de ben kalıcı çözüm açısından diyorum.
gercek anlamda Kalici cozum henuz uretilmis degil. Lazer de hem pahali hem riskli basi sonu belli olmayan bir yontem. Sikayetci olan memnun olandan fazla. Yuzde leke yapmasi da bonusu. Daha iyisi cikana kadar en iyisi braun gibi duruyor.

marmara bölgesinde bir ilçedeyim buraya gelmesi uzun sürer o aletin ve ilk elden getirdiklerinde kazık atarlar ileriki zamanlarda alabilirim.çünkü çoluk çocuk olacak kuaföre bi kaş bıyık için gitmek bile zaman lüksü olabilir.

onu kimse bilemez tabi

netten aldım ben canım

Sivilce filan yapıyormu ağda sağolsun sürekli sivilcelenme yapıyor kıl kökleri kıl dönmesi bile oluyor ufak ufak siyah noktamsı bunları engelliyorsa azcık acısın razıyız :)

ben sadece fuallerimi alıyorum cunku o kulak onu ve sac ardındaki kılları hıc sevmıyorum
onuda ayda 1 agdayla aldırıyorum
bu makına sırf bunun ıcınmı yanı yuzumu alıyor sayılmam

ben sadece fuallerimi alıyorum cunku o kulak onu ve sac ardındaki kılları hıc sevmıyorum
onuda ayda 1 agdayla aldırıyorum
bu makına sırf bunun ıcınmı yanı yuzumu alıyor sayılmam
bana yapmadı oysaki akneli cildim vardır yani baya.
ben memnunm kaldım ama tabi denemek lazım pille çalışıyor . çok pahalı olmadığından almakta tereddüt etmedim :)

BEN BÖYLE YÜZLERİN TÜY SORUNU OLANLARA İĞNELİ EPİLASYON ÖNERİRİM BEN YAPTIRDIM NE İZ NE NE BİŞEY KESİN ÇÖZÜM AYRICA KAŞLARIMI BİLE ALDIRDIM TAVSİYE EDERİM ÖNCE YARA OLUYOR ALINAN YERLER KABUK BAĞLAYIP DÜŞÜYOR SNRA HİÇBİ SORUN YOK 4 YIL OLDU YAPTIRALI ÇOK MEMNUNUM ÇOK ŞÜKÜR

Bende bu ürünün diğer başlığını merak ediyorum yüz yıkama fırçasını yani peeling etkisi varmış kullananlar memnunlar mı avaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…