- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
Tuyleri kesmiyor kokunden cekiyor.benim bakış açım bu aletlere şu erkeklerin sakallarını kesemeyen traş aletleri gibi .kes çıksın kes çıksın.
belki ne bileyim acil makyaj lazım ama kuaföre gitmeye vakit yok kaç bıyık felaket ancak saçını yapmışsın o zaman bir kurtarıcı olabilir de uzun vadede kılları daha çok azdırmayacağı ne malum.
kökten alıyor canım dik dik çıkma olmadı.
aah ürünü pazarlıyor gibi hissettim
gercek anlamda Kalici cozum henuz uretilmis degil. Lazer de hem pahali hem riskli basi sonu belli olmayan bir yontem. Sikayetci olan memnun olandan fazla. Yuzde leke yapmasi da bonusu. Daha iyisi cikana kadar en iyisi braun gibi duruyor.cımbızda çekiyor epilasyon aleti de ben kalıcı çözüm açısından diyorum.
Alacak misin sen de?Ya ben de asiri beyazim almak istiyordum daha internette kimseden yorum bulamadim o yüzden heyecan oldum:) tesekkur ederim
Alacak misin sen de?
Diger yontemler de illa aci veriyor. Aci olayina cok takilmamak lazim. Biz kadinlarin kaderinde aci varŞuan arada kaldim ya tek düşündüren şey acisi beni ve sivilce vs tetikler mi
onu kimse bilemez tabibenim bakış açım bu aletlere şu erkeklerin sakallarını kesemeyen traş aletleri gibi .kes çıksın kes çıksın.
belki ne bileyim acil makyaj lazım ama kuaföre gitmeye vakit yok kaç bıyık felaket ancak saçını yapmışsın o zaman bir kurtarıcı olabilir de uzun vadede kılları daha çok azdırmayacağı ne malum.
bende akne sorunu var normalde sir hep akne yapardı bu yapmadı sastımŞuan arada kaldim ya tek düşündüren şey acisi beni ve sivilce vs tetikler mi
netten aldım ben canımmarmara bölgesinde bir ilçedeyim buraya gelmesi uzun sürer o aletin ve ilk elden getirdiklerinde kazık atarlar ileriki zamanlarda alabilirim.çünkü çoluk çocuk olacak kuaföre bi kaş bıyık için gitmek bile zaman lüksü olabilir.
Yapmiyormus norwegian öyle dedi:)Sivilce filan yapıyormu ağda sağolsun sürekli sivilcelenme yapıyor kıl kökleri kıl dönmesi bile oluyor ufak ufak siyah noktamsı bunları engelliyorsa azcık acısın razıyız :)
bana yapmadı oysaki akneli cildim vardır yani baya.ben sadece fuallerimi alıyorum cunku o kulak onu ve sac ardındaki kılları hıc sevmıyorum
onuda ayda 1 agdayla aldırıyorum
bu makına sırf bunun ıcınmı yanı yuzumu alıyor sayılmam
valla bende satıcı gibi pazarladım gibi oldu ama arkadaş fikir istemiş bende olunca yazayım dedimBu konu iyi oldu bende alacağım
Çoğalma falan olmadı mı, sertleşme, kalınlaşma falan? Başım dertte yüzümdeki tüylerle. Çözüm arıyorum da. Lazer riskli. İğnelide de çok yara oluyor. Böyle bir alet harika olur işe yarıyorsa.
bir arkadaşım jilet gibi dik dik sert çıkartıyor dedi :/Yapmiyormus norwegian öyle dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?