• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

braun face hakkinda..

kullananlar yüzede uyguladıklarını yazmışlar.. sadece traşsa kim neden alsınki?
Alakasını kullananlar bilir.
aciklamayi okursan bikini bolgesi icin oldugu yaziyor. epilasyon seceneginin karsisnda yok yaziyor. tras gorevi gordugu de yaziyor. basligina da bakarsan traf bicagi seklinde oldugunu gorursun. yuze kullanmak cok riskli.

Son düzenleme:
birşey soracağım kuzum benim bu alet duruyor arada sende de oluyor mu anlamadım pilden mi nedendir ya garantye de göndermiştim arka pil kapağı aşındı diye
bir kac defadir kullaniyorum daha. oyle bisey olmadi. bence servise bildir. normal degil durmasi. oyle kullan at yapacak kadar da ucuz degil. yuz epilatoru isine yeni girdikleri icn ilk urunler dandik olur. zamanla daha kaliteli ve fonksiyonel urunler cikarirlar. o zamana kadar braun face bizim canimiz cigerimiz:)

bir kac defadir kullaniyorum daha. oyle bisey olmadi. bence servise bildir. normal degil durmasi. oyle kullan at yapacak kadar da ucuz degil. yuz epilatoru isine yeni girdikleri icn ilk urunler dandik olur. zamanla daha kaliteli ve fonksiyonel urunler cikarirlar. o zamana kadar braun face bizim canimiz cigerimiz:)
kesinlikle aradım braun u canım bayan dediki pille ilgili olablir duracell alcam denicem eğer olmazsa servise yollayacağum çok seviyorum bende aşırı kolay ve rahat alet :)

aciklamayi okursan bikini bolgesi icin oldugu yaziyor. epilasyon seceneginin karsisnda yok yaziyor. tras gorevi gordugu de yaziyor. basligina da bakarsan traf bicagi seklinde oldugunu gorursun. yuze kullanmak cok riskli.
benim baktığım sitede açıklamada traş yazmıyordu ve kullanıcı yorumlarında yüze kullandım memnun kaldım diyende olmuş.
Maksadım burda bilgi almak.
Aaaa Ne Alaka?Açıklamayı okumadan buraya yazmıyoruz heralde.Ne tuhaf insanlar var..

kesinlikle aradım braun u canım bayan dediki pille ilgili olablir duracell alcam denicem eğer olmazsa servise yollayacağum çok seviyorum bende aşırı kolay ve rahat alet :)
diger sayfalarda sarjli pil kullandigini yazan sen miydin? eger sarjli.pil kullandiysan ondan olmustur canm.

canım valla çıkıyor çok aşırı uzun sürüyor diyemem tüy durumuna değişir açıkcası sonuçta hepsini bir anda alamıyoruz ki yarısı çıkmış oluyor yarısı çıkmamış oluyor
çıkanlar alınmayanlar mı alınanlar mı acep
ama temizliği kolay yani, tüm yüzüme uyguluyorum cımbızla yapsam 2 saat sürer bunla 5-10 dk birde tatlım bioder serum kullanıyorum azalsın diye bakalım

Bende aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum. Peki yanaklarda tüylerde sertleşme yada çıkarken ağdada olduğu gibi sertleşerek ve sivilceli bir şekilde mi çıkıyor ?

kizlar bende alicam ama 150000 atim skinlazerepilasyon aletimi aliyim yok sa bunumu aliyim bilemedim benim icin onemli olan yuz diger bölgeler gorunmuyor nasilsa bisekilde halleliyor lazer bitirir uyi olur diye dusunuyorum ama ya boynumdakileride cogaltirsa diye dusunuyorum bude benim cenemdekiler kalin ve siyah alir demi bu alet biran once karar vermem lazim fikir verirmisiniz

Bence yüze lazer yapmayin. Hic tavsiye etmem. Ablam yaptirdi resmen erkek gibi sakallari cikiyor.
Ben de bu braun faceden almayi dusunuyorum ama emin de degilim. Acaba alsam mi almasam mi hic bilmiyorum. ???
ablan berde yaptırdı lazer fiyatı neydi önemli ucuza kaçmamak lazım aleksandır die bi lazer var soğuk hava felan üfleyen hani biz içinde diiliz aleksandır diyolar başka bi şey oluyo 1 sene çıkmyo sona yine ckıyo fln onun için ii bi yer de aleksandır ile paraya kyıp ki en fazla 8 seans 800 tl fln olur yaptırmak lazım yıllarca agdaya bile o para vermişsinizdir yüz bu makine uzun vadede güvenli olmaz gibi yaş 28 yıllarca ugraştım son lazer e gittim %90 azaldı ki çok setti cımbız agda degdirdim polikistik over fln dediydi dr vesaire testesteron hormonu fln normal ama çok kalın dı erkek gibi oyna oyna mahvettim iğneli yaşlanınca delik delik oluyo yüz gördüm yaptıran ama lazer kesinlikle yüz vücut için inanılmaz rahatlık heleki tüyleriniz kalın ve çoksa

Bende müthiş bir sivilce yaptı ama benim cildimle de alakalı olabilir tabi. Yüzümde denedim 2 gün önce şu an sivilc bastı yüzümü. İple bıyıklarımı aldığımda bile sivilce olur ama bende. Ağda epilatör hepsi sivilce yapıyor. Umarım yüzüm alışır da sivilce yapmaz. Kıllı dolaşmak istemiyorum artık :(

Bende müthiş bir sivilce yaptı ama benim cildimle de alakalı olabilir tabi. Yüzümde denedim 2 gün önce şu an sivilc bastı yüzümü. İple bıyıklarımı aldığımda bile sivilce olur ama bende. Ağda epilatör hepsi sivilce yapıyor. Umarım yüzüm alışır da sivilce yapmaz. Kıllı dolaşmak istemiyorum artık :(
benim de ilk kullanimda dedigin gibi bir sivilcelenme oldu. ama ben de killi dolasmaktan ya da diger yontemlerdense sivilceli dolasmayi tercih ettim. neyseki yuzum alisti. sivilcelenme cok azaldi. zamanla yok olur diye umuyorum.

benim de ilk kullanimda dedigin gibi bir sivilcelenme oldu. ama ben de killi dolasmaktan ya da diger yontemlerdense sivilceli dolasmayi tercih ettim. neyseki yuzum alisti. sivilcelenme cok azaldi. zamanla yok olur diye umuyorum.

Ay inşallah dediğin gibi olur. Alıştıkça daha az çıkar diye umut ediyorum. Sivilceli dolaşmayı kıla tercih ederim tabi ben de. Baya söndüler şu anda zaten. Geçiyor

Bende Braun Face aldım çok rahat ilk basta çok sivilce yaptı ama simdi yok o kadar biktim ki yüzdeki killardan her hafta kuaföre gitsem gidilirdi o kadar 3 ay olmadı alalı hic abartmiyorum hormon kılları inceldi geç çıkıyor artik kimseyi öperken çıkan tüyler millete batar mi diye dert etmiyorum sir agdayla dönüşümlü kullanıyorum tavsiye ederim

Bende Braun Face aldım önce çok sivilce yaptı ama şimdi sivilce yapmıyor Alalı 3 ay oldu hormon kılları inceldi.Daha geç çıkıyor her hafta kuaföre gitsem gidilirdi o kadar yani artik rahatim siragdayla beraber kullanıyorum herkese tavsiye ederim.

Bende Braun Face aldım çok rahat ilk basta çok sivilce yaptı ama simdi yok o kadar biktim ki yüzdeki killardan her hafta kuaföre gitsem gidilirdi o kadar 3 ay olmadı alalı hic abartmiyorum hormon kılları inceldi geç çıkıyor artik kimseyi öperken çıkan tüyler millete batar mi diye dert etmiyorum sir agdayla dönüşümlü kullanıyorum tavsiye ederim
ne güzel:KK73::KK25::KK9::KK9::KK9:darısı başımıza ben daha alamadım fakat inşallah en kısa zamanda:KK59::KK59::KK59::KK59:

Bu ürünün cilt temizliği başlığını kullanan yok mu kızlar? O başlık sizce nasıl?

Back