• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

yaklasık 1 aydır kullanıorm ben de memnunum saclarım hem cok zayıf hem ince telli hemö de zaten düz istedigim sey ucları dısa dogru dönmesindi.braunu cok begendm ion özellikli olması da bi artı kazandırdı bana zaten seramik plakaları da dierleri gibi sadece yüzeysel kaplı değil yani makine yıpranınca alttan metal yeri gönüo gibi birşey sözkonusu değil kendiliğnden özelliği var ancak 160 dereceyi gecmiorum cnkü saclarım ince saclarımı kuruturken bile kırılabilme özelliği var :)) ama öneririm ben memnunum,bukleyi daha pek becerebilmiş değilim bu arada kızlar 3 saniyede bitirin herbir tutamı daha fazla tutarsanız kırılma olma olasılığı artar byby.......

bugun braun sahıbı oldum gercekten cok ıyı yapıo saclarıyerimseniben saclarımın yarısına denedım hemen bır gecıste duzlestrdı saten saclarım duz parlaklık acısından kabarmamsı acısından aldım ısı 160 cok normal her saca cok normal dıom ben fazlası zarar tavsıye edenlere tesekur ederımŞeniz kararsız olanlara isee cok cok tavsıe ederımmmm:utangac:

Arkadaşlar ben iki güne br banyo yapıorm ve braun'u kullanıorm. Saçım düz olmadan asla dışarıya çıkmam diyenlerdenim. Saçı çok az kırıo. İlk çıktığında almıştım. Harika birşey herkese tavsiye ediorm. İyon özelliği mükemmel açınca tıs die bir ses çıkarıo çok hoşuma gidio. En güzelide saça parlaklık vermesi.

ewt cnm gercekten cok kullanıslı ve parlak yapıo sacları ben cok memnun kaldım hıc teredduz herkese onerıom gercekten fonden cok daha gusell yapıo saclarıı... pekı cnm kullandıgın bakım kremı varmı braunu kullanmadan onceCADIARZU

Ben de çok kararsız kaldım yaa. İki seçenek arasında gidip geliyorum 1. si Philips Salon Geometrics 10 in 1 (HP 4698) diğeri de Braun ES2. Philips'te 10 farklı aparat var, tosttan maşaya; ama braun icin de cok iyi diyorlar fisfisfis Off kararsız kaldım.

arkadaşlar bnde braun es2 almayı düşünüorum.ama saçlarım kıvırcık ve dümdüz olur mu sizce??kıvırcık saçı olanlar ve kullanlar yorum yazarsa sewinirim şimdiden teşekkürler :)fisfisfisa.s

ben de tüm yorumları okudum herkes kendi kullandıgı markayı övmüş.bu yüzden çok kararsızdım ama sonunda es2 de karar kıldım.siparişimi verdim heyecanla beklıyorum:dance:

Yıpratan braun mı canım ? Bende almayı düşünüyorum ama saçlarım çok ince telli , acaba saçları kırar mı ?

Evet Braun hemde son çıkanı...

Çok güzel şekil veriyor. Kuaförden çıktım sanıyor herkes ama felaket yıpratıyor. Arkadaşımın saçı yanık kokuyor benimkiyse sünmeye başladı. Lastik gibi.... :1no2:

Evet Braun hemde son çıkanı...

Çok güzel şekil veriyor. Kuaförden çıktım sanıyor herkes ama felaket yıpratıyor. Arkadaşımın saçı yanık kokuyor benimkiyse sünmeye başladı. Lastik gibi.... :1no2:

Kötüymüş canım ,en iyisi kullanmamak demek ki ....:1hug:Yazık saçlarına sende kullanma :1no2:

bence kullanmadan insanların aklını karıştırma canım

Kızlar şimdi benim aklım karıştı .CADIARZUAlsam mı almasam mı ? Önemli olan saçı kurutuyor mu ?Belki de memnun olmayanlar her gün kullananlardır .Haftada bir kullanım yine de zarar veriyor mu ?a.s.

canım sımdı soyle bişey var eger hergun yaparsan ve derece son derece olarak kullanırsan tabıkıde yıpratır kırar ben bı aydır kullanıyorum ama hergun deıl haftada 2 kez falan bılemedın uc kez ve kırıklara karsı krem vs kullanıom bunada ekstrası dıelım ısın kafan karısmasın kırılıp kırılmaması sana baglı sonucta her sac duzlestırıcısı hergun yapıldıgı taktırde tabıkı sacları kırar yıpratır ama braun gercekten kalıtelı ve hafıf kalıtelı alıp sekle uygun kullanırsan bı sorun olmaz tavsıe ederımyerimseniben

ben 1 yıldır kullanıyorum ve memnumun zaten üzerinde ısı ayarı var düşük ısı tercih edebilirsin zaten aldığında içinde ki katalogtan yardım alabilirsin ısılar hakkında kalın telli ince telli işlem görmüş die kategorilendirmişler ve karşılarında ortalama kullanmanız gereken sıcaklık derecesi yazıo hızlı düzleştirio ve ii sonuç verio ben çok menunum her gün yapıldığında ısıya maruz kalan saç ürün ne marka olursa olsun elbette zarar görür.ama zaten her gün düzleştirmeye gerek kalmıo çünkü bozulmuo ben tavsiye edebilirim kullanıorum uzun zamandır..

bu arada saçı kurutabilir her düzleştirici ve fön makinesi saça hiç bakım yapmadan kullandığında ve sık kullanıldığında kurutur.ben sadece biyerlere giderken yapıorum.onun dışında da sıvı saç kremi uyguluorum her banyodan sonra kuruluk yaşamıyorum.ama eğer alacaksan braun almanı öneririm piyasada onlarca düzleştirici var hepsinde seramik taban yazıo ama hepsi öle olmuomuş ve buda saçı daha çok yakar demek. braunda çalışıomuş gibi oldum :)

arkadaşlar bende almak istiyorum b uhafta sonu alabilirim benim çok ve gür sacım var bide kıvırcık ve kalın telli ben arzumu nalmıştım dantik bişeyi ve ucuzdu hiç memnun kalmamıştım aca bunu alsam düzleştiriridimi ve yatınca düzleştirdiğin gibi kalırmı

saçların kıvırcıksa sanırım yüksek ısıda kullanman gerekecek oda sık kullanımda kurutabilir saçlarını yatıp kalktığımda bende bozulmuo ama zaten saçlarım düz daha ii dursunlar die düzleştiriorum kıvırcık saçta bilmem naıs olur

Back