• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

çok çok çok çok memnunum şiddetle tavsiye ederm arkadaşlar.gerçekten elektriklenmeden dümdüz yapıo.ben çok memnunum ES2 olanından kullanıorum

arkadaşlar ben de araştırma safhasındaım..sanırım remington alıcam..en son çıkan modeli...ıslak ve kuru saça uygulanabiliyormuş bu..fiyatı 175 ytl.. tasarımı da çok güzel..135 dereceye kadar ısı veriyormuş..bi de hangi marka olursa olsun çok sık kullanmamamk gerekiyor..haftada en fazla 3 kez kullanılmalıymış...sonuçta saça işlem yapılıyor hem de sıcak bir işlem..dolayısıyla fazla abartmamak gerek ve arada bir de saça doğal bakımlar yapmak gerek..herşey şekil demek değil çünkü;bakımlı olması da şart..

bi marka daha var kafamda ama ben galiba remington alıcam genede..diğer marka babyliss.onun da son çıkan modeli..onunda su koya haznesi varmış..içine su koyuyormuşsunuz ve buhar veriyormuş o da..fakat o sadece kuru saça uygulanıyormuş..sanırım hem ıslak hem de kuru saça uygulanan tek model remingtondan çıkmış..o yüzden de onda takıldı ben de.. bi de kaplamalar konusunda kafam biraz karışık..kimisi teflon ,kimisi iyon,kimisi seramik kaplama..hangisi makbul acaba..bütün bu soru iaretlerine rağmen gnlüm remingtonun son çıkan modelinden yana..bakalm..aliyim sonucu bildiririm sizlere..

bende braun es2yi ilk kullananlardanim vee son derecede memnunum sırnaşık şey elektriklenmede yapmiyo bir cok duzlstirici kullandim bugune ne kdr ama en iyisi bu
duzlestirici almayi dusunenlere kesinlikle tavsiye ederimma.s

canım bende pihilips i kullanıyorum çok memnunum,iiki almışım saçı süper yapıyo ayrıca yıkayana kadar kullanabiliyosun kesinlikle saç bozulmuyo,ayrıca 2 yıl garantisi var dereceside 205 e kadar çıkıyo kesnilikle tavsiye ediyorum canım

braun ES2 yi bütün kullananlar tavsiye ediyor ama ES1 den farkı ne bilen var mı? çünkü arada bayağı bir fiyat farkı var, sonra yazık olmasın, yani fark yoksa ES1 alalım

:sm_confused:

bende braun es2yi ilk kullananlardanim vee son derecede memnunum sırnaşık şey elektriklenmede yapmiyo bir cok duzlstirici kullandim bugune ne kdr ama en iyisi bu
duzlestirici almayi dusunenlere kesinlikle tavsiye ederimma.s

senin bu sözünle çarşamba günü es2 sipariş ettim. inş. pişman olmam. ama es1den farkını anlamış değilim.

bende braun e2 kullanıyorum harika bi alet saçlarım ince telli we kıwırcık kendi çektiim fön mutlaka 1 saat sona sizlere ömür olurdu naniknanik braun es2 saçımı dümdüz yapmıyo ama kabartmıoda we en önemlisi bence saçlarım yumuşacık elimi atıyorum hiç takılmadan çıkıo üstelik bugün 3.günü fönümün 3 günden beri yumuşacık arkadaşıma philips son çıkanından almıştım saçlarım kazık gibi oldu daa onun gecesi yıkadım saçımı ama ona çok ii geldi çok memnun kısmet artık birasda :dance::dance:ama ben tawsiye ederim yumuşacık kızlar yaa :sm_cool::hooray:

ya kızlar bu braun es2 çok güzel ve pratik
ama ben sadece düzleştirme yaptım. bi de bununla bukle yapılabiliyormuş biriniz bana ayrıntılı anlatabilirmi acaba nasıl yapıldığını

Kızlar ben es2 alıcam ama eğer 2. eL satan varsa ondan alabilirim yoksa sıfır alıcam aranızda ES2 2. el satan varmı acaba? ?? ?

ben braunun es2 deil ama seramik kaplamalı düzleştiricisini kullanıorum ondan da çok memnunum :)))

Kızlar ben birsey sormak istiyorum cnlarım acaba bu braun es2 kalın telli kuru ve asi saçlara ısısı yetermi en fazla 200 derece diilmi acaba saçları kalın telli kuru olanlar varmı veya bilen varmı ısısı yetiyor ve kalın telli saçı düm düz yapıyormu uçlarını bile ?

Arkadaşlar ben bu düzleştiriciyi yaklaşık 4 ay önce aldım. İlk başta çok hoşuma gitti.
Çünkü saçım kıvırcık değil ama çok hafif dalgalı, istediğim gibi düzleştiriyordum.
Ancak iki konuda hata etmişim ben gibi saçlarınız zayıf, ince telli ise bence sakın
150-160 dereceyi geçmeyin, birde kontrol paneli hemen elinizin altında olduğundan
yanlışlıkla maksimum düğmesine basmamaya dikkat edin derim.
Malesef benim kendi hatalarım yüzünden saçım yandı. Hele ıslakken resmen uzuyordu.
Gözüm gibi bakıp uzasın diye o kadar şeyler sürdüğüm saçlarımı iki hafta önce bu yüzden
kestirmek zorunda kaldım. Aynı şeyleri yaşamamak için dikkatli kullanmanızı öneririm.

Arkadaşlar ben bu düzleştiriciyi yaklaşık 4 ay önce aldım. İlk başta çok hoşuma gitti.
Çünkü saçım kıvırcık değil ama çok hafif dalgalı, istediğim gibi düzleştiriyordum.
Ancak iki konuda hata etmişim ben gibi saçlarınız zayıf, ince telli ise bence sakın
150-160 dereceyi geçmeyin, birde kontrol paneli hemen elinizin altında olduğundan
yanlışlıkla maksimum düğmesine basmamaya dikkat edin derim.
Malesef benim kendi hatalarım yüzünden saçım yandı. Hele ıslakken resmen uzuyordu.
Gözüm gibi bakıp uzasın diye o kadar şeyler sürdüğüm saçlarımı iki hafta önce bu yüzden
kestirmek zorunda kaldım. Aynı şeyleri yaşamamak için dikkatli kullanmanızı öneririm.

aynı şeyleri bende yaşadım braunu ilk aldığımda en son derece ısıyla saçımı yaktım uçları kırıldı mahvoldu ama önemli olan çok ısıda yapmak deil düzleştirirken saçı az az alcaksınız ve normal sıcaklıkta olacak yoksa son derece ısı güçlü saçları bile yakıo mahvedio bilinçli kullanmak gerek bende bu yüzden saçımı kestirdim :çok üzgünüm:

fakir etna nasıl sizce?....................

Sakın alma diorum benm fakir etna setim vardı 3 yada 4 ay anca kullandım hem düzleştiricisi hem fön makinesi bozuldu maşasını saclarım kıvırcık oludugu için kullanmadım o hala saglam ama hiç tavsiye etmem alacaksan braun al muhteşem

Back