• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

Arkadaşlar geçende kuaföre gittiğimde dümdüz bir fön istedim o da düzleştirici kullanarak yaptı ve eşim sonucu o kadar çok beğendi ki hiç aklımda olmadığı halde bana bu saçın çok yakıştığını ve o kuaför ne ile yaptıysa ondan almamı söyledi bende oturup her zamanki gibi kk da araştırdım ve forumda okuduklarım çok aklıma yattı. Dün gece netten siparişimi verdim şimdi sabırsızlıkla bekliyorum dileri sonuç değer zaten saçlarım çok kıvırcık dalgalı değil ama düzde değil tek sorunum ince telli ve kabaran bir saçımın olması.. Birde anladığınız üzere benim bu konuda pek bir fikrim yok düzleştirici acaba ıslak saça uygulanıyormu yani hiç kurutmadan bununla düzleştirsem olurmu acaba? yardımcı olursanız sevinirim:teytey:

eğer aldığın modelin ıslak saça uygulanma özelliği varsa kullanabilirsin tabi. ama genelde bunun pek sağlıklı olmadığını, kuru yapmanın saça daha az zarar verdiğini söylüyorlar. bu arada braun es2 aldıysan iyi seçimyerimseniben

Arkadaşlar dün geldi düzleştiricim. Çok beğendim saçımı kendi kendime 10 dk gibi bir zamanda harika yaptım. İyiki bu topiği görmüşüm tavsiye eden herkese teşekkür ederim. Doğru bir kara oldu artık bende gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Bu kadar iyi olacağını işin açıkçası ummuyordum. Hem dümdüz, hem parlak hemde uğraştırmadan sonuç almak için bencede braun.a.s.

ama bence braun daha iyi hem fazla yıpratmıyoda saçı ben çok memnunum düzleştiricimdenn ve bence ıslak saça uygulama gülcancım çünkü ben satın alırken tanıtıcıya sormuştum saçı çok kırarmış öyle ve kabartırmışta saçın tamamen kuruduktan sonra küçük tutamlar çokta küçük değil ama ne kadar küçük olursa o kadar iyi alıyosun ve 5 saniye içinde düzleştiriciyi aşağı indiriyosun kullanımı böyleymiş ben hep böyle yapıyorum çokta memnunumm

Kızlar bende saç düzleştiricisi alıcam hangisini öneririsiniz?? Benim saçlarımda ince telli ve cansız biraz çok sık kullanmıcam zaten ara ara hangisini avsiye edersiniz saçı çok kırmayan ve yıpratmayan sizce hangisi??

bence en iyisi braun es2 üstelik ion özelliği sayesinde parlaklık ve yumuşaklık veriyo ben memnunun şimdilik tavsiye ederim

bencede hem fazlada yıpratmıo saçları ne kadar yıpratsamda ben saçımı 1 haftada geri toparladım bu düzleştiriciyle yani bence nerdeyse hiç yıpratmıyo kesinlikle tavsiye ederim ama ıslak saça uygulayınca çok yıpratıyo ve düzleştirmiyoda kabartıyo ıslak saça yapınca

bencede hem fazlada yıpratmıo saçları ne kadar yıpratsamda ben saçımı 1 haftada geri toparladım bu düzleştiriciyle yani bence nerdeyse hiç yıpratmıyo kesinlikle tavsiye ederim ama ıslak saça uygulayınca çok yıpratıyo ve düzleştirmiyoda kabartıyo ıslak saça yapınca

Hımm peki teşekkürler fiyatı ne kadar biliyomıusunuz arkadaşlar??

kızlar ama yinede yanlış kullanırsanız yada çok sık kullanırsanız özellikle benim gibi ince telli saçlar çok yıpranıyo ben çok sık kullanıyodum diplerdeki saçlar artık tel tel çıkmaya başlamıştı kuaförüm bana yanlış kullandığımdan yada çok sık kullandığımdan olabileceğini söylemişti

bende 1 haftadır braun es2 kullanıyorum saçlarım kalın telli ve dalgalı daha çok bukle yapmak için aldım ama yaptığım bukleler 15 dk sürmüyo ama düzleştirmesine lafım yok çok güzel bu arada ıslak saça kesinlikle değdirmeyiniz diye yazıyodu

Bende braun düzleştirici kullanıyorum ve çok memnunum. Bukleyide egonun bukle maşasıyla yapmıştım ama hemen bozuluyor. Sanırım bukleyi yapmadan önce saç spreyi sıkmalıyız ki kalıcı olsun ama ben lisedeyken çok fazla jole kullandım o yüzden saçlarım çok döküldü şimdi o hasarı gidermeye çalışıyorum bundan dolayıda şuan jole, sprey falan kullanamıyorum:(

CADIARZU:1closedeyes::çok üzgünüm:evvet yaa benimde sorunum bu saç düzleştirici alıcam ama hangisi daha iyi bilemiyorum bide remington vardı onuda burda okumuştum kullanan varsa bana yazabilir mii bide philips var braunda iyiymiş ne yapmalıyım bana bişe söyleyin arkadaşlar

ya arkadaşlar saçınızı düzleştiriiye sarıp lüle yapabiliomusunuz merak ediorumm lütfen aydınlatınn bnei yaw.nolur kıslar.ya hep düz olmasınıda istemem üst kısımlarda buklelerde yapabileyim istiyorumm
hem düz hem de bukle bukle yapiyorum saçımı
tek başına bir dev yani bu alet :dance:

HİÇ TAVSİYE ETMEM,ZATEN SAÇ DÜZLEŞTİRİCİLERİN ÇOĞU SACI KIRIYOR VE YIPRATIYOR.yasakkelime
o zaman saçınıza fön de çektirmeyin :icecream:
doğallıktan yana olanlar kullanmasın ne güzleştirici ne fön ne fırça
hatta saçınızı taramadan falan da gezebilirsiniz sorun yok :icecream:

seyahate çıkmadan valizimi hazırlarken "ilk önce yerleştirilicekler" listemin başında yer alır braun Es2
makyaj malzemelerim ne denli önemliyse bu alet de o denli önemlidir
gözü kapalı alın arkadaşlar
paranızın karşılığını ziyadesiyle alırsınız yerimseniben

hem düz hem de bukle bukle yapiyorum saçımı
tek başına bir dev yani bu alet :dance:

o zaman saçınıza fön de çektirmeyin :icecream:
doğallıktan yana olanlar kullanmasın ne güzleştirici ne fön ne fırça
hatta saçınızı taramadan falan da gezebilirsiniz sorun yok :icecream:

seyahate çıkmadan valizimi hazırlarken "ilk önce yerleştirilicekler" listemin başında yer alır braun Es2
makyaj malzemelerim ne denli önemliyse bu alet de o denli önemlidir
gözü kapalı alın arkadaşlar
paranızın karşılığını ziyadesiyle alırsınız yerimseniben

kurbağaa lemm zorla kanıma girdin bir avuş saçım var çok ince telli yapısı böyle emme dökülüyor ama kel kalmam herhalde :1rolleyes: bunuda alacağım yaşasın dümdüz saçlar....Şeniz

kurbağaa lemm zorla kanıma girdin bir avuş saçım var çok ince telli yapısı böyle emme dökülüyor ama kel kalmam herhalde :1rolleyes: bunuda alacağım yaşasın dümdüz saçlar....Şeniz

denizdenim
saç düzleştiricileri ile ilgili başka bir başlıkta saçlarımla ilgili maceramı anlatmıştım
zayıf, güçsüz üstüne üstlük 10 farklı renkte boya vardı
süpürge gibiydiler yani
mesajlarımı aratıp o konuyu okumanı tavsiye ederim
saçımın resimlerini de koydum
2 tutam saç nasıl o hale geldi git bi bak :icecream:

merhaba,

ben de 1 haftadır saç düzleştirici almak için uğraşıyorum ama bir türlü karar veremedim. özellikle braun alacağım, fakat braunun 2 çeşidi var. Es1 ES2 kullananlar bilirler. sizce hangisi iyi ve ne gibi farkı var. çünkü arada biraz fiyat farkı var. biri 71 ytl diğeri 110 ve 125 ytl arasında. kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun kalacam.
teşekkürler.

merhaba,

ben de 1 haftadır saç düzleştirici almak için uğraşıyorum ama bir türlü karar veremedim. özellikle braun alacağım, fakat braunun 2 çeşidi var. Es1 ES2 kullananlar bilirler. sizce hangisi iyi ve ne gibi farkı var. çünkü arada biraz fiyat farkı var. biri 71 ytl diğeri 110 ve 125 ytl arasında. kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun kalacam.
teşekkürler.

tatlım ES2 almanı öneririm :icecream:

tatlım ben kullanıyorum iyonu harika eger sacların yağlı değilse fönün yaklaşık bir hafta kadar gidiyor.ayrıca sacların yıpranmasın diye haftada sadece 2 defa fön çek yoksa saçı yıpratıyor kuaförüm öyle dedi ;) ayrıca saçları elektriklendirmiyor olaki elektriklenirse eline biraz nemlendirici krem sür ve saçlarına sür işe yarıyor emin ol ;) kendine iyi bak ve saç düzleştiricisini al pişman olmazsın çok işe yarıyor ve en fazla 15_20 dakikanı alır by

canım walla bendede es2 war gayt memnunum hiç yakmıo die bişey hiçbirinde yok bence sonuçta sıcaklık zarar weriyo saça ama iyon özelliği falan çok güzel benimde saçlarım az bide en düşük sewiyede(130) kullanıyorum güzel yapıo saçımada fönden daha as zarar wriyo bence ama yinede öyle çok sık kullanmamak ve bakım yapmak gerek düzleştirici alcaksan kesinlikle braunes2 öneririm:)

Back