• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

canım bende ıkı aydır kullanıyorum super bısı yaa saclarım kuaforden cıkmıs gıbı oluyo hemde cok kısa bır sured.kesınlıkle tavsıye ederım

ya kızlar iyi güzelde bu saçı çok yakıyomuş benim arkadaşlar öyle diyo sonuç olarak saçına 180 derece ısı uyguluyosun acaip yakıo fön daha iyi diyolar kıslar sizcede öylemi

ya kızlar iyi güzelde bu saçı çok yakıyomuş benim arkadaşlar öyle diyo sonuç olarak saçına 180 derece ısı uyguluyosun acaip yakıo fön daha iyi diyolar kıslar sizcede öylemi

en az 130 derece en yüksek 200 derece seçim senin hem bu ürünlerin hepsi yıpratıyo fönde buna dahil düzenli olarak bakımını yapman lazım...

ayrıca saçına işlem uygulamasan bila saça bakım şart

ya demetsinan ben şimdi saçıma çok iyi baksam hep bakım yapsam ama hergün düzleştirici yapsam bişey olurmu bi bilgin varmı kızlar aynı soruyu sizede soruyorum

bende braun es1 kullanıyorum oda çok güzel..saçlarım biraz uzun ve dalgalı olduğu için yarım saatte oluyo ama sonuç süper oluyor..a.s.

Kızlar bende onca araştırma ve araştırdıkça oluşan kafa karışıklığına rağmen en çok merak ettiğim braun olduğu için aldım ve kullanmaya başladım gerçekten iyon özelliği saçları yumuşacık yapıyo herkese tavsiye ediyorum bende

ya bu aleti bi ben kullanmayı beceremedim galiba..braun un iyon shine son çıkanını aldım, saçlarım ince telli-hafif dalgalı...uğraş uğraş bişi olmuyo, o kadar para vermiş olmasam çöpe atacağım aleti..üstünden bi kere geç yeter diyo klavuzunda ben 4-5 kere debeleniyorum ancak düzleşiyo, ama kuaförden yeni çıkma modunda değil,olmuyooo..eski makinem ve saç fırçamla devam ediyorum..
biri bana anlatsın-bu ''mükemmel''dediği aleti nasıl uyguladığını

ya bu aleti bi ben kullanmayı beceremedim galiba..braun un iyon shine son çıkanını aldım, saçlarım ince telli-hafif dalgalı...uğraş uğraş bişi olmuyo, o kadar para vermiş olmasam çöpe atacağım aleti..üstünden bi kere geç yeter diyo klavuzunda ben 4-5 kere debeleniyorum ancak düzleşiyo, ama kuaförden yeni çıkma modunda değil,olmuyooo..eski makinem ve saç fırçamla devam ediyorum..
biri bana anlatsın-bu ''mükemmel''dediği aleti nasıl uyguladığını

Canım kaç derecede kullanıyosun :uhm: Saçların ince telliyse en yükseğe ayarlama tabi ama ben 170 derecede kullandım iki parmak genişliğinde ayırdığım saç tutamlarına bir kere olmasada 2-3 defa üzerinden geçerek düzleştirdim bide ben sürekli iyon özelliği açık kullanıyorum o zaman uçları daha yumuşak oluyo.Elin alıştıkça daha rahat kullanacağına eminim

Merhabalar,

hazir bu konu acilmis iken bende bi kac soru sormak istiorum.. saclarim kivircik.. hep duz saclar istemistim.. kuafore git gel biktim artik.. bi sac duzlestirici almak istiorum artik.. bana hangisini önerirsiniz.. cogu sac duzlestiricin sonucu mükkemmel diil.. yok mu güzel bi alet saclarmi dümdüz eden :))
eger bi arkadasimizin satacagi bi sac duzlestiricisi varsa.. sevindirir beni ;)

ya arkadaşlar saçınızı düzleştiriiye sarıp lüle yapabiliomusunuz merak ediorumm lütfen aydınlatınn bnei yaw.nolur kıslar.ya hep düz olmasınıda istemem üst kısımlarda buklelerde yapabileyim istiyorumm

ya demetsinan ben şimdi saçıma çok iyi baksam hep bakım yapsam ama hergün düzleştirici yapsam bişey olurmu bi bilgin varmı kızlar aynı soruyu sizede soruyorum

ya simdi sen saçını düzleştirsen hergün elbette saçın mükemmel bakımlı görünmez ama bakım yapmak saçını güçlendirerek saçının en az zarar görmesini sağlar

bu ürünü almam tamamen tesadüf sonucu oldu ama aldığıma değdi açıkcası.bu ürünü almadan önce satışını yapan bayan saçlarında deneyelim sende gör farkı dedi açıkcası inanmadım ve gönüllü olmadan bayana saçımın alt kısımlarından verdim kadın 2 kere geçince saçlarım düzleşti çok şaşırdım daha sonra üstler kıvırcık alt düz kalınca böylemi kalacak saçlarım dedim kadın saçımı sardı ve lüle lüle yaptı bunun üstüne ikna olmamak elde değildi zaten.bence pişman olmayacaksınız üstelik eleklendirme de yapmıyor.ben çevremdeki kıvırcık saçlı herkeste denedim ve onlarda çok memnun kaldılar iyon özelliği gerçekten çok işe yarıyor

merhaba!
ben saçlarımı kontrol edemiyorum..saçlarım ince telli ve seyrek bide baya kısa fön bile doğru düzgün tutmuyo..hemen bozuluyo sinir olmaya başladım,kuzenimn saç düzleştiricisiyle saçlarımı düzleştirdim(phılıps)baya güsel oldu zamanımıda almadı,10 dk.dışarı çıktım eve geldim aynaya bi baktım şok oldum yaa düzleşmiş halinden eser yok sanki hiç bişey yapmamışım gibiydi sinirlerim çok bozuldu..yazın nemden bozluyo kışın rüzgardan ne yapçam kii ben şaşırdm vallakafamçokkarıştı düzleştirici almak istiyorum ama bugün gördüğüm kabustan sonra işe yaramayacağını düşünüyorumm 10 dk.da bozuluyosa almama değmezz..

saçlarımın düz etkisinn uzun süre kalması için fönden yada düzleştirmeden önce kullanabileceğim bişey var mı?benm gibi saçlara sahip olan arkadaşlar vardır memnunlarmı acaba braun'dan ????

annyhall cnm ben 180 derece yapıorum yada zaten benim saçlarım 130 derecedede düz oluyo ama belkide çok kalın tutamlar alıyosundur bide saçından onu 5 saniyede indircekmişsin yani ben öyle yapıyorum beşe kadar sayarak yavaş yavaş indiriyorum bide böyle dene istersen cnm bide nil su benim saçlarım kıvırcık yada dalgalı değil ama yinede o nun ne kadar büyük bi sorun olduğunu anlayabiliyorum ama benim arkadaşlarımda böyle düşünüyodu saçlarını bu düzleştiriciyle yaptığımda çok beğendiler ve çok şaşırdılar çünkü şimdiye kadar bozulduğunu görmedim bence sende bi dene cnm çok güzel bi ürün ben çok memnunum...

FREEE ve Avrill verdiğiniz tüyolar için teşekkür ederim. Anlattıklarınıza göre yaptığım hata;olması gerekenden daha düşük derecede ve daha kalın tutamlar yaparak kullanmak... bi de sanırım kökünden ucuna gelmem 5 sn den çok daha kısa sürüyor

kızlar peki kıvırcık yapmak ıcın ne lazım.vigo kullanıyorm.hangı joleyı onerırsınız.yardımlarınızı beklıyormm.

Back