Bozulmakta hakli mi?

Siz yanlı düşünüyorsunuz, kız sonuna kadar haklı.
Gittikleri yer 2 saatlik mesafe değil ki kıza öncesinde böyle bir şeyi karşılayabilir misin diye sormadan direk gel diye ısrar etmiş.
50.000 TL öyle ha deyince çıkarılabilecek ya da her kes için tatile ayrılabilecek bir bütçe değil.

Erkek kardeşiniz çok düşüncesiz ve yaptığı çok ayıp.

Kız haklı. Kardeşinin tavrı çok nezaketsiz. Sonradan istersen öderim demesi de samimiyetten uzak. Açıkçası kız açısından evlilik kararını sorgulatacak bir davranış olmuş

Al kardeşinin turşusunu kur başlasının başını da yakmayın baya sıkı bir görümce olacaksın belli kız hem sizden hem kardeşimiz sen çekmesin
Konu sahibine haksızlık ediyorsunuz, yakıninda olunca net görememis ve uzaklaşıp bakmak için konu açmış. Yapılan yorumlarda da canhıraş kardeşini savunmuyor.

Eğer konu bana gelirse uyaririm tabi ki ama kız beni aradı vs demek istemiyorum şahsen. Herhangi bir durumda benimle ilgili değil kendi anlaşmazlıkları ile olsun ayriliklari
Bir hemcinsiniz sizi arayip fikir istemis acik acik kotu hissettigini de soylemis ve sevgilisinin ablasisiniz. Kendi fikrim, kiza deger veriyorsam kardesimin sacmaligini hemen kapatmasini uygun bi dille isterdim en azindan ozur dile kizi mahcup etmissin derdim. Siz ben hic karismiycam kendi kendilerine ayrilsinlar modundasiniz, tum dedikoduyu toplayip yapici hicbir seyde bulunmayacaginiz insanlar degil diye dusunuyorum. Kardesiniz cunku, ister istemez dahil de olmussunuz. Bilemedim. Kizdan pek haz etmeseydim ben de elimi etegimi cekerdim.
Ama tabi sizin durusunuz budur bilemem.

Konu sahibi Lütfen objektif olun. Söz konusu kardeşiniz diye çok taraflı bakıyorsunuz. Zaten kız reddetmiş ısrarla kabul etmiş. Böyle bir şey sorulur mu, maddi durumu ortada. Madem niyeti yok niçin ısrar ediyor ? Daha evlenmeden böyleyse evlendikten sonra düşünemiyorum. Çok nezaketsiz bir davranis olmuş kardesinizinki.

Tek başına bir erkek Maldivler zaten ne alaka Tayland’a gitse daha mantıklı
Eşimle sevgiliyken Tayland’a tatile gitmeyi düşünüyordu sonra bana da teklif etti her şey benden sadece bavul hazırla dedi. Açıkçası erkek yani çokta sallamadım ödesin ha gidemedik araya başka şeyler girdi işle ilgili ama davet varsa zaten erkek bunu düşünmeli kız beni götür dememiş kardeş haksız

Bana kalırsa meblag büyük neden ödesin ki kızın tutarını? D

Kardesinizin en baştan tek başına plan yapması bile gozume batti. Neden ödemesin iki günlük bir kızdan bahsetmiyoruz hesapta seneye nikah düşündüğü bir insanı tatile davet edip para lafı yapmamalı bir insan ya.
Bu kadar paraya kıyamayan biri evlenince de aynısı olur gibi geldi bana, ben olsam çok rahatsız olurdum.

Para amaç değil araçtır. Tamam havadan topluyor gibi herkese dağıtsın değil ama hayatini gecirmeyi planladigi sevdiği insanla geçireceği güzel anılardan daha değerliyse o parasi orada bir durup düşünmek lazım ki bu kız O nunla olduğunda işsiz bir adammış, derdi para yemek olsa yüzüne bakmazdı en başta. Çok kaba kardesiniz

Son düzenleme:
Kardeşimle açıkçası pek samimi değilim yani diğer kardeşlerden ayrı bizim için. O yüzden karışmam çok farklı yerlere gider. Ben kıza bunu onunla paylaşıp neden rahatsız olduğunu söyle ilişki için de kararın senin kararın dedim. Biz aynı evde de değiliz ben ayrı yaşıyorum uniden sonra. Açıkçası bu tarz konulara girmek de istemiyordum genelde kabak benim başıma patlar sonradan. Eğer bana fikrim sorulursa ne demeliyim nasıl davranmaliyim diye sormak için konuyu açtım. Zaten az önce de kardeşim story atmış kızla sarmaş dolaş kahve içerken. Kız da neseli guluyor fotoda. o zaman neden beni aradı bunları söyledi valla hiçbisi anlamadım.

İşte onu da özellikle o yüzden belirttim kızla çıkmaya başladığında issizdi diye. Yani kız bence paraci biri değil. Çünkü farklı yorumlar gelebilirdi en baştan kız parası için mi beraber vs

Aslında tayland:) mesela maldivler olsun vs derken konu açarken deşifre olmasın konu diye öyle dedim. Yorumlara kimse bu kadar bakmaz detaylıca diye yaziyorum

Yok çok haklısınız gerçekten

Zaten bir üye yazmış yukarıda ben gözden kaçırmışım. Tek başına nisanlanacak adamın ne işi var orada o da farklı aslında.

Yok canım story atmış kardeşim beraberler şu an. Kız bisi demedi sanırım

Zaten kardesinizin bu davranisi inanilmaz kaba davet edip sonra paran var mi ki diyor resmen dalga gecer gibi, maasini biliyor sonucta. Bi de ustune evlenmeye karar verilmiş 2 aya nişan düşündüğü birine bunu yapması ayrı kötü. Bazı insanlar parayı sindiremiyor gerçekten. Belki ilerde sindirir ya da böyle devam eder.

Çok net ve güzel bir yorum teşekkür ederim. İşte böyle karşı taraftan empati yapabiliyorum okudukça. Ben alıştım çünkü çocuğa normal geliyor artık hareketleri

70 bin de bu devirde para değil ki aslında kiralar olmuş 20 bin. Yani bu parayı buldum havaları da garip aslında düşününce. Evet 2 aya nisan dusunuyorlardi üstelik bizimki ısrar ediyordu Yani kız pesinden kosmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…