boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

merhaba arkadaşlar, ben de 3 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. 395 cc mentor damla protez takıldı ama profilini bilmiyorum. boyum 175, kilom 80. göğüs altı ölçüm 90. doktorumla görüşmemizde büyük göğüs istediğimi ama abartılı ve yapay durmamasını söyledim. ödemlerin tam olarak geçmemesine rağmen benim de istediğimden daha küçük ama doğal duruyor. omuzlarım, göğüs kafesim geniş ve kiloluyum. 395 cc oldukça büyük olmasına rağmen bende duruşu çok da tatmin edici değil şimdilik. gerçi hala zayıflama sürecindeyim 15 kilo daha vermem gerekiyor belki o zaman istediğim görünüme kavuşurum. sevgiler.

boy 167- kilo 48
göğüs altı 72- göğüs ölçüsü 78 =ameliyat sonrası 85
3oo damla orta boy yuksek profil

Selam kizlar birsey soracagim ama gulmeyinn 20gun once ameliyat oldum 295cc yuvarlak natrelle allergan protez konildu yukseklik olarak bilmiyorum ama kutunun uzerinde 4.5cm gibi birsey yaziyor. Suan olcutugumde 85cm goguslerim daha once dumduzdusuan hic memnun degilim cok dogal duruyorlar fakat cok kucukler ben cok daha buyuk olsun istiyordum ama doktorum daha buyugunu kullanamam gogus yapin buna uygun degil demisyi ama ben bu kafar kucuk olacahini tahmin etmemistim simdi gelelim sorumaaa son gunlerde bayagi bi kilo aldim 8kilo kadar belkide o yuzden gozume kucuk geliyorlar simdi spora baslad tekrar vericem kilolari kilo aldigim zaman goguslerim buyuyordu simdi kilo verirsem goguslerim kuculmez degilmiii:)))

Canım öncelikle geçmiş olsun.8 Temmuz'da ben de göğüs büyütme ameliyatı oldum.Boyum 173,kilom 65.Bana da aynen senin gibi 395 mentor damla takıldı.Meme altı kesisi,dual plan.Göğüs altı 80 cm,göğüs üstü 96 geliyor şu anda.Önceden 80 a,ama genelde içi tam dolmayan 80b giyiyordum,şimdi 80 C bile doluyor.Sen de kilo verirsen sanırım tatmin edici bir sonuç olacak. 395cc bize göre çok büyük bir protez değil çünkü omuz genişliği,üst bedenin uzunluğu,göğüs kafesi genişliği bizde az değil..Doktorum bana 350 ya da 395 cc düşünüyorum dediğinde ve sütyenin içinde denediğimizde kesinlikle çok büyük istemiyorum,350 yeter dedim.Sadece ameliyata girerken size bırakıyorum,en iyisini siz bilirsiniz dedim,395cc takmış.Daha aşağısı sizi memnun etmezdi dedi.İyi ki de öyle yapmış.Ne kadar göğüs dokun vardı bilemiyorum ama İnşallah kilo verirsen çok daha büyük duracağını düşünüyorum.Sonuçta silikonlar sabit büyüklükte duracak ..

yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum. 10 gündür ağır bir bunalımdayım. ikinci ameliyatınızı oldunuz mu acaba

ah be canım sana 375 cc az geliyosa biz ölelim be 255 cc taktı kadın bana.

merhaba! 255cc kasaltı damla protezden pişman mısınız siz de? zamanla küçüldüler mi? şimdi ne durumdasınız sakıncası yoksa öğrenebilir miyim

yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum. 10 gündür ağır bir bunalımdayım. ikinci ameliyatınızı oldunuz mu acaba

ikinci ameliyat kaslarına ne kadar zarar verir şu an biliyo musun, ve aynı parayı yine vereceksin bence memnun olmaya çalış, yaşın da ufakmış boyun kilon kaç bilmiyorum ama 255cc yeter bence

Merhaba kızlar bende dün oldum ameliyatımi.boyum 175 kilom 70 400cc damla protez takıldı. Ameliyat öncesi 350 demistik ama doktorum omuzlarin geniş 450-500 bile aldi ama agir olur diye takmadim dedi.

merhaba kızlar. 3 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. boyum 180 kilom 62. bana 380 cc yuvarlak protez takıldı. yalnız bu kadar zorlu bir süreç olucağını hiç tahmin etmiyordum. ağrılarım çok fazla umarım en kısa zamanda bu işgence biter. korse var şu anda çok sert ve gözüme çok büyük görünüyolar gerçi büyük istiyorum diye tutturmuştum ama. en azından biraz şiş olduğunu düşünüyorum az da olsa bi küçülme olucaktır umarım sizlerde bu kadar ağrı çektiniz mi arkadaşlar bu ağrılar hareket kısıtlılığı ne zaman biticek !!!

Merhaba kızlar bende dün oldum ameliyatımi.boyum 175 kilom 70 400cc damla protez takıldı. Ameliyat öncesi 350 demistik ama doktorum omuzlarin geniş 450-500 bile aldi ama agir olur diye takmadim dedi.
dün ameliyat oldun peki ağrıların nasıl ben işgence çekiyoruuuuuum

ilk zamanlar en ufak manevrayla ağrı oluyo o hassasiyet aylarca kalabiliyor ama sonu güzel

[QUOTEque, post: 39864793, member: 656630"]merhaba kızlar. 3 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. boyum 180 kilom 62. bana 380 cc yuvarlak protez takıldı. yalnız bu kadar zorlu bir süreç olucağını hiç tahmin etmiyordum. ağrılarım çok fazla umarım en kısa zamanda bu işgence biter. korse var şu anda çok sert ve gözüme çok büyük görünüyolar gerçi büyük istiyorum diye tutturmuştum ama. en azından biraz şiş olduğunu düşünüyorum az da olsa bi küçülme olucaktır umarım sizlerde bu kadar ağrı çektiniz mi arkadaşlar bu ağrılar hareket kısıtlılığı ne zaman biticek !!![/QUOTE]
Canim gecmis olsun bende ameliyat oldugum da cok agri cekmistim ve hatta aglamistim pismanlik gozyaslari dokuyordum.herkesin agri duzeyi farklidir ben 4.gunde doktora resmen agladim cikaralim dememk icin kendimi tuttum.ama guclu ol gececek 7.gunde oldukca iyiydim ben.sporcu sutyenine gecince rahat etmistim.zaman agrilarin azalacak gecen zaman lehine yani hersey daha iyi olacak.

Geçmiş olsun arkadaşlar.özellikle ilk 3-4 gün çook zor.bir haftadan sonra zorlamamak koşuluyla normal hayatınıza dönersiniz.

1.ci haftadan sonra rahatlarsın cnm bu arada geçmiş olsun

Benim ikinci hafta gecti, pek te normale donmus sayilmam
Yani normal hayata dönme derken,hafif hafif ev işleri,araba kullanma vs.gibi şeyleri yapabilmekten bahsediyorum.ama sabahları şiş ve ağrılı göğüslerle kalkma,kollarda güçsüzlük,ağrılar,sızılar bir müddet devam ediyor tabi.ama ilk haftanın yanında bunlar bence hiçbirşey:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…