merhaba arkadaşlar, ben de 3 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. 395 cc mentor damla protez takıldı ama profilini bilmiyorum. boyum 175, kilom 80. göğüs altı ölçüm 90. doktorumla görüşmemizde büyük göğüs istediğimi ama abartılı ve yapay durmamasını söyledim. ödemlerin tam olarak geçmemesine rağmen benim de istediğimden daha küçük ama doğal duruyor. omuzlarım, göğüs kafesim geniş ve kiloluyum. 395 cc oldukça büyük olmasına rağmen bende duruşu çok da tatmin edici değil şimdilik. gerçi hala zayıflama sürecindeyim 15 kilo daha vermem gerekiyor belki o zaman istediğim görünüme kavuşurum. sevgiler.
Mariposa05 merhaba,bende senin dertlerin aynısını çekiyorum. Seni çok iyi anlıyorum yani.Gözüme çok küçük geliyorlar hiç yaptırmış gibi hissetmiyorum kendimi ve o mutluluğu yaşayamadım.tam tersi her sabah büyük bir moral bozukluğuyla uyanıyorum ve rüyalarıma giriyor artık. ne yapacağımı bilmiyorum. benim boyum 160 kilom 55 bana 275 cc koyuldu ama high profilmi bilmiyorum yarın arayıp soracağım.Birde ameliyata girmeden önce doktorum bana minyon sun 250 koyalım bence dedi ben hayır dedim eğer onu dinleyip 250 koydursaydım düşünemiyorum artık. birde çok meşhur bir doktor bana bu teklifi nasıl yaptı bilmiyorum.Benim göğsümde vardı yani böyle sıfır göğüsler gibi değildi. öyle olsa anlayacağım dediğini. Benim doktorum protez seçimi konusunda bana yardımcı olmadı pek kendi başıma kaldım. Zaten dediğini koydursaymışım daha kötü olacakmış.Ayrıca dediği gibi minyon tipli de değilim ilk defa ondan duydum. Birde şehir dışından gidip geldim bir sürü eziyet sıkıntı çektim ve sonucu hüsran oldu. Ben kontrole gittiğimde memnun olmadığım ve bundan kendisinin suçlu olduğunu söyleyeceğim. İnan şu psikolojiden kurtulmak için ya eski halime dönmeye razıyım ki bu mümkün değil yada 2. bir ameliyat. çünkü bu psikolojiyle yaşamak istemiyorum çok kötü birşey. Eğer ikinci bir ameliyata evet derse para konusunda çok cüzzi bir miktar teklif edeceğim. Sende bence önce doktorunla görüş çünkü bu onların hatası bizim değil. Ben ameliyata girerken en çok büyük olmasından korkuyordum tam tersi oldu.Teklif ettiğim ücretle yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim.
Mariposa05 merhaba,bende senin dertlerin aynısını çekiyorum. Seni çok iyi anlıyorum yani.Gözüme çok küçük geliyorlar hiç yaptırmış gibi hissetmiyorum kendimi ve o mutluluğu yaşayamadım.tam tersi her sabah büyük bir moral bozukluğuyla uyanıyorum ve rüyalarıma giriyor artık. ne yapacağımı bilmiyorum. benim boyum 160 kilom 55 bana 275 cc koyuldu ama high profilmi bilmiyorum yarın arayıp soracağım.Birde ameliyata girmeden önce doktorum bana minyon sun 250 koyalım bence dedi ben hayır dedim eğer onu dinleyip 250 koydursaydım düşünemiyorum artık. birde çok meşhur bir doktor bana bu teklifi nasıl yaptı bilmiyorum.Benim göğsümde vardı yani böyle sıfır göğüsler gibi değildi. öyle olsa anlayacağım dediğini. Benim doktorum protez seçimi konusunda bana yardımcı olmadı pek kendi başıma kaldım. Zaten dediğini koydursaymışım daha kötü olacakmış.Ayrıca dediği gibi minyon tipli de değilim ilk defa ondan duydum. Birde şehir dışından gidip geldim bir sürü eziyet sıkıntı çektim ve sonucu hüsran oldu. Ben kontrole gittiğimde memnun olmadığım ve bundan kendisinin suçlu olduğunu söyleyeceğim. İnan şu psikolojiden kurtulmak için ya eski halime dönmeye razıyım ki bu mümkün değil yada 2. bir ameliyat. çünkü bu psikolojiyle yaşamak istemiyorum çok kötü birşey. Eğer ikinci bir ameliyata evet derse para konusunda çok cüzzi bir miktar teklif edeceğim. Sende bence önce doktorunla görüş çünkü bu onların hatası bizim değil. Ben ameliyata girerken en çok büyük olmasından korkuyordum tam tersi oldu.Teklif ettiğim ücretle yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim.
ah be canım sana 375 cc az geliyosa biz ölelim be 255 cc taktı kadın bana.
yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum. 10 gündür ağır bir bunalımdayım. ikinci ameliyatınızı oldunuz mu acaba
dün ameliyat oldun peki ağrıların nasıl ben işgence çekiyoruuuuuumMerhaba kızlar bende dün oldum ameliyatımi.boyum 175 kilom 70 400cc damla protez takıldı. Ameliyat öncesi 350 demistik ama doktorum omuzlarin geniş 450-500 bile aldi ama agir olur diye takmadim dedi.
1.ci haftadan sonra rahatlarsın cnm bu arada geçmiş olsunmerhaba kızlar. 3 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. boyum 180 kilom 62. bana 380 cc yuvarlak protez takıldı. yalnız bu kadar zorlu bir süreç olucağını hiç tahmin etmiyordum. ağrılarım çok fazla umarım en kısa zamanda bu işgence biter. korse var şu anda çok sert ve gözüme çok büyük görünüyolar gerçi büyük istiyorum diye tutturmuştum ama. en azından biraz şiş olduğunu düşünüyorum az da olsa bi küçülme olucaktır umarımsizlerde bu kadar ağrı çektiniz mi arkadaşlar bu ağrılar hareket kısıtlılığı ne zaman biticek !!!
Yani normal hayata dönme derken,hafif hafif ev işleri,araba kullanma vs.gibi şeyleri yapabilmekten bahsediyorum.ama sabahları şiş ve ağrılı göğüslerle kalkma,kollarda güçsüzlük,ağrılar,sızılar bir müddet devam ediyor tabi.ama ilk haftanın yanında bunlar bence hiçbirşey:))Benim ikinci hafta gecti, pek te normale donmus sayilmam