boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

Ayni bendede oyle olmus 400 takmis kötü durmus 385 koymus ki benim boyum 157 kilom 46 kas alti 385 cc yuvarlak high profil takildi
tatlım senin göğüs uçların tam ortada mı duruyodu ilk başlarda yoksa aşşada mı? benim aşşağıda duruyor. masaj verdi inicek protezler yerleşicek diyor doktorum şu anda çok kötü görünüyor dolgun memelerin var ama bi açıyosun göğüs uçları aşşağıda :KK43: umarım düzelirler. sen de durumlar nasıl böyle bir şey yaşadın mı ??

tatlım senin göğüs uçların tam ortada mı duruyodu ilk başlarda yoksa aşşada mı? benim aşşağıda duruyor. masaj verdi inicek protezler yerleşicek diyor doktorum şu anda çok kötü görünüyor dolgun memelerin var ama bi açıyosun göğüs uçları aşşağıda :KK43: umarım düzelirler. sen de durumlar nasıl böyle bir şey yaşadın mı ??
Evet benimde öyleydi ya zaten ilk zamanlar cok cirkin birseye benziyolar yuvarlak namina goruntusu yok meme uclari asaya bakiyor normal yani bide cok yukarda oluyorlar koltuk altina dogru yukarda duruyolar bunlar normalmis zamanla oturuyor yerine benim normaldede zaten meme ucumun biri daha asada protez takilincada degismedi degismesini isteseydim yukari kaldirmasi gerekixordu onuda ben istemedim kalsi boyle aman cok takintili degilimdir ben meme istedim oda oldu cok sukur

Evet benimde öyleydi ya zaten ilk zamanlar cok cirkin birseye benziyolar yuvarlak namina goruntusu yok meme uclari asaya bakiyor normal yani bide cok yukarda oluyorlar koltuk altina dogru yukarda duruyolar bunlar normalmis zamanla oturuyor yerine benim normaldede zaten meme ucumun biri daha asada protez takilincada degismedi degismesini isteseydim yukari kaldirmasi gerekixordu onuda ben istemedim kalsi boyle aman cok takintili degilimdir ben meme istedim oda oldu cok sukur
içim rahatladı :) süper ozaman güle güle kullan memişleri :):)

Kızlar vallahi kocam bu siteye üye olduğumu bilmiyor.Onun yanında girmiyorum, yanındayken de napıyorsun dediğinde " hiiççç haberleri okuyorum ya da arkadaşlarla yazışıyorum" diyorum.Çünkü meme konusu özel bi konu, bunu burada konuştuğumuzu bilse çok kızar bana.Hele bi de resim koyduğumuzu bakıp kritik yaptığımızı bilse:KK43: Ayy düşünmek istemiyorum.YANİ BEN ONA" aaa bak kızın memesi ne güzel olmuş " desem vallahi siler beni.
Iste benimki de o sebeple foto yuklememe izin vermiyo.burayi biliyo ama foto olmaz diyooo

Iste benimki de o sebeple foto yuklememe izin vermiyo.burayi biliyo ama foto olmaz diyooo
Benim eşim biliyor.çok kızdı ama dedimki doktorda zaten fotoğraflarım var,hergün bir çok kişi kim olduğumu bilmeden bakıyor onlara.burada da yüzüm görünmüyor,kimliğim belli değil, koyacağım...ondan gizli yapamam içim rahat etmez ve o zaman tepkisi daha farklı olur.şimdi baş edemeyeceğini anladı,ne yaparsan yap diyor.

benim boyum 1.64, kilom 50, göğüs kafesim (yani göğüs altı ölçüm) 76 cm
Bana 325cc high profil yuvarlak protez takıldı
Merhaba bende araştırıyorum bugün doktorla görüştüm boy 1.65 kilom 49 300cc yuvarlak mentor kas altı önerdi yaptırdığım değermi küçük kalırım endişem o bana resminizi atma şansınız varmı

Ya ben para biriktiriyordum. Buradaki yorumları okuyunca resmen hayata küstüm. Boyum 162 kilom 46-47 Göğüs altı 65 göğüs 75 cm omuzlarım dar. 52 kiloyken bile göğüs altı ve üstü ôlçüm aynıydı. Hayalim C cup. Ama burada yazılanlara göre bana 300 bile konmaz.3-5 cm büyük olsun diye yaptırmak mantıksız geldi

X