Canım ben
canım ben açıkçası ne olacağımı veya ne olmak istediğimi bilmiyorum dahadolgun ve doğal hangisiyse öyle oliiim dicem;(
Bana en buyuk boyut dogal duran ne olursa öyle olsun de daha garanti olur meme altin kac di senin 80 mi demistin benim 75 ve 385 takildi yani sana daha buyuk olur herhalde bide cildin esnekliginede bagli galiba cunku cogu doktorlar bence ameliyat aninda bazi kararlari degistiriyor kesilince bakiyo ediyor deniyor yani aslinda ön konusma biraz pisikolojik bir on tedavi diye dusunuyorum ben minyonum fotograflarima baka bilirsin aslinda buyuk oldu ama bana yetmiyor ne tuhaf bir ac gözlülükse anlamadimCanım ben
canım ben açıkçası ne olacağımı veya ne olmak istediğimi bilmiyorum dahadolgun ve doğal hangisiyse öyle oliiim dicem;(
cunkü silikon deyence akıllarına kocamn memeler yapay duran silikon oldugu belli olan göruntuler akla geliyor burdakiler canlı gercek kişiler ve cogu dogal duruyor ben kocam olmadıgı için anneme göstermiştim aa evet hc belli olmuyormus bunlar silikonmu demiştiİnsan kocasına bir başka kadının memesini niye göstermek ister ki , enteresan :) birde buraya resim yükleyen arkadaşlarda kendi memelerini başka birinin eşinin görmesini de istemez. Bence yapmayın hanımlar, Size güvenip takipleşen insanlara bu saygısızlık olur.
Kızlar vallahi kocam bu siteye üye olduğumu bilmiyor.Onun yanında girmiyorum, yanındayken de napıyorsun dediğinde " hiiççç haberleri okuyorum ya da arkadaşlarla yazışıyorum" diyorum.Çünkü meme konusu özel bi konu, bunu burada konuştuğumuzu bilse çok kızar bana.Hele bi de resim koyduğumuzu bakıp kritik yaptığımızı bilsecunkü silikon deyence akıllarına kocamn memeler yapay duran silikon oldugu belli olan göruntuler akla geliyor burdakiler canlı gercek kişiler ve cogu dogal duruyor ben kocam olmadıgı için anneme göstermiştim aa evet hc belli olmuyormus bunlar silikonmu demişti
o kadar katı yani senn gibi bi eğitimcinin kocası bu kdr maço olmamalı yaaaKızlar vallahi kocam bu siteye üye olduğumu bilmiyor.Onun yanında girmiyorum, yanındayken de napıyorsun dediğinde " hiiççç haberleri okuyorum ya da arkadaşlarla yazışıyorum" diyorum.Çünkü meme konusu özel bi konu, bunu burada konuştuğumuzu bilse çok kızar bana.Hele bi de resim koyduğumuzu bakıp kritik yaptığımızı bilseAyy düşünmek istemiyorum.YANİ BEN ONA" aaa bak kızın memesi ne güzel olmuş " desem vallahi siler beni.
Göğüs genişliğiniz, deri esnekliğiniz ne kadara el verirse o kadar yapılabilir maalesef..Kesinlikle 350 den aşağıya takltırma , küçük oldu diyen ve mutsuz olan arkadaşları çok okudum.. bunun için 2. kez ameliyat olmayı düşünenler bile var.
Canım tabi ki emziren kadınların derisi daha esnek ve daha büyük protezi kaldırabiliyor. Benim göğüs çıkıntım bile yoktu, dümdüzdü. Doktorum 275 ya da zorlarsam 300 olur demişti. Ameliyatta 325 takmış ama resmen patlayacak gibiydi. Daha büyük protez mümkün değil girmezdi oraya..Ben şimdi tahta gibiyim, acaba emzirmek bi avantaj mı? Yani deri daha mı esnek olur? İçine daha mu rahat protez girer ?daha az mı gerginlik olur?
Wallahi haklısıno kadar katı yani senn gibi bi eğitimcinin kocası bu kdr maço olmamalı yaaa
Evet canım bana da 275 deneriz demiştiGöğüs genişliğiniz, deri esnekliğiniz ne kadara el verirse o kadar yapılabilir maalesef..
Canım tabi ki emziren kadınların derisi daha esnek ve daha büyük protezi kaldırabiliyor. Benim göğüs çıkıntım bile yoktu, dümdüzdü. Doktorum 275 ya da zorlarsam 300 olur demişti. Ameliyatta 325 takmış ama resmen patlayacak gibiydi. Daha büyük protez mümkün değil girmezdi oraya..
275 beni asla tatmin etmezdi, 300 bile.. 325 tam ideal oldu, benim istediğim büyüklükte.. Yalnız zaman geçtikçe daha büyük mü olsaydı demeye başlıyor insan, gözü doymuyor :)Evet canım bana da 275 deneriz demişti
aynen onun yannda yapmana gerek yok zaten izin cıkmıs ya o yeter D:Wallahi haklısınmeme olunca konu, adam bir sır küpü olmamı istiyor ama ben hep bu konuda konuşmak istiyorum O onun yanında bu konuyu açmamı bile istemiyor.Neyse izin aldım ya buna şükür.OLSUN ÇOK MUTLUYUM BEN ÇÜNKÜ SIZLERI SEVIYORUM VE DOYA MEME SOHBETI YAPIYORUM
Ben de DümdüzümGöğüs genişliğiniz, deri esnekliğiniz ne kadara el verirse o kadar yapılabilir maalesef..
Canım tabi ki emziren kadınların derisi daha esnek ve daha büyük protezi kaldırabiliyor. Benim göğüs çıkıntım bile yoktu, dümdüzdü. Doktorum 275 ya da zorlarsam 300 olur demişti. Ameliyatta 325 takmış ama resmen patlayacak gibiydi. Daha büyük protez mümkün değil girmezdi oraya..
Senin ameliyat ne zaman canım?Ben de Dümdüzüm
Ben de Dümdüzüm
Sizin yine bayağı varmış. Benim 72ye 76ydı.Ne kadar dümdüzsün ölçülerin ne merak ettim? benim alt 75 , göğüs tam ölçtüğümde 85 çıkıyor o kadar dümdüz durmuyor ama küçük , boyun uzun olduğu için mi acaba ?
Canım meme altı 80 cm, MEMEYLE birlikte 85cmNe kadar dümdüzsün ölçülerin ne merak ettim? benim alt 75 , göğüs tam ölçtüğümde 85 çıkıyor o kadar dümdüz durmuyor ama küçük , boyun uzun olduğu için mi acaba ?
Canım ben Haziran düşünüyorum İnşsllah.Karne günü oliiim diyordum.Ama o günlerde regl olacağım.İşte sıkıntı burada başlıyor : Ranazan başlayacak, ve annemle babam bakcak çocuklara (biri 8 biri 3,5 yaşında).Şimdi onlar oruç olacak, hava sıcak benim ufaklıklar parka gitmek isteyecek.Zaten yaşlılar onları perişan etmek istemiyorum.Acaba ben de senin gibi Temmuz da bayramdan sonra mı olsam diyorum.Eylüle kadar toparlanır mıyım?Senin ameliyat ne zaman canım?
Sizin yine bayağı varmış. Benim 72ye 76ydı.
Sizin yine bayağı varmış. Benim 72ye 76ydı.
Toparlarsın tabi canım, merak etme.Canım ben Haziran düşünüyorum İnşsllah.Karne günü oliiim diyordum.Ama o günlerde regl olacağım.İşte sıkıntı burada başlıyor : Ranazan başlayacak, ve annemle babam bakcak çocuklara (biri 8 biri 3,5 yaşında).Şimdi onlar oruç olacak, hava sıcak benim ufaklıklar parka gitmek isteyecek.Zaten yaşlılar onları perişan etmek istemiyorum.Acaba ben de senin gibi Temmuz da bayramdan sonra mı olsam diyorum.Eylüle kadar toparlanır mıyım?
72-86 oldu.Şimdi kaç oldu peki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?