tatlım senin göğüs uçların tam ortada mı duruyodu ilk başlarda yoksa aşşada mı? benim aşşağıda duruyor. masaj verdi inicek protezler yerleşicek diyor doktorum şu anda çok kötü görünüyor dolgun memelerin var ama bi açıyosun göğüs uçları aşşağıdaAyni bendede oyle olmus 400 takmis kötü durmus 385 koymus ki benim boyum 157 kilom 46 kas alti 385 cc yuvarlak high profil takildi
Evet benimde öyleydi ya zaten ilk zamanlar cok cirkin birseye benziyolar yuvarlak namina goruntusu yok meme uclari asaya bakiyor normal yani bide cok yukarda oluyorlar koltuk altina dogru yukarda duruyolar bunlar normalmis zamanla oturuyor yerine benim normaldede zaten meme ucumun biri daha asada protez takilincada degismedi degismesini isteseydim yukari kaldirmasi gerekixordu onuda ben istemedim kalsi boyle aman cok takintili degilimdir ben meme istedim oda oldu cok sukurtatlım senin göğüs uçların tam ortada mı duruyodu ilk başlarda yoksa aşşada mı? benim aşşağıda duruyor. masaj verdi inicek protezler yerleşicek diyor doktorum şu anda çok kötü görünüyor dolgun memelerin var ama bi açıyosun göğüs uçları aşşağıdaumarım düzelirler. sen de durumlar nasıl böyle bir şey yaşadın mı ??
içim rahatladı :) süper ozaman güle güle kullan memişleri :):)Evet benimde öyleydi ya zaten ilk zamanlar cok cirkin birseye benziyolar yuvarlak namina goruntusu yok meme uclari asaya bakiyor normal yani bide cok yukarda oluyorlar koltuk altina dogru yukarda duruyolar bunlar normalmis zamanla oturuyor yerine benim normaldede zaten meme ucumun biri daha asada protez takilincada degismedi degismesini isteseydim yukari kaldirmasi gerekixordu onuda ben istemedim kalsi boyle aman cok takintili degilimdir ben meme istedim oda oldu cok sukur
bnmde silikonlu hali bile 82 cıkıyor yaSizin yine bayağı varmış. Benim 72ye 76ydı.
bnmde silikonlu hali bile 82 cıkıyor ya
325 cc high profilSilikonun kaç cc canım senin ?
Iste benimki de o sebeple foto yuklememe izin vermiyo.burayi biliyo ama foto olmaz diyoooKızlar vallahi kocam bu siteye üye olduğumu bilmiyor.Onun yanında girmiyorum, yanındayken de napıyorsun dediğinde " hiiççç haberleri okuyorum ya da arkadaşlarla yazışıyorum" diyorum.Çünkü meme konusu özel bi konu, bunu burada konuştuğumuzu bilse çok kızar bana.Hele bi de resim koyduğumuzu bakıp kritik yaptığımızı bilseAyy düşünmek istemiyorum.YANİ BEN ONA" aaa bak kızın memesi ne güzel olmuş " desem vallahi siler beni.
Benim eşim biliyor.çok kızdı ama dedimki doktorda zaten fotoğraflarım var,hergün bir çok kişi kim olduğumu bilmeden bakıyor onlara.burada da yüzüm görünmüyor,kimliğim belli değil, koyacağım...ondan gizli yapamam içim rahat etmez ve o zaman tepkisi daha farklı olur.şimdi baş edemeyeceğini anladı,ne yaparsan yap diyor.Iste benimki de o sebeple foto yuklememe izin vermiyo.burayi biliyo ama foto olmaz diyooo
Merhaba bende araştırıyorum bugün doktorla görüştüm boy 1.65 kilom 49 300cc yuvarlak mentor kas altı önerdi yaptırdığım değermi küçük kalırım endişem o bana resminizi atma şansınız varmıbenim boyum 1.64, kilom 50, göğüs kafesim (yani göğüs altı ölçüm) 76 cm
Bana 325cc high profil yuvarlak protez takıldı
Memnunmusunuzbenim boyum 1.64, kilom 50, göğüs kafesim (yani göğüs altı ölçüm) 76 cm
Bana 325cc high profil yuvarlak protez takıldı
Merhaba, Silikonlarınızdan memnunmusunuz1.58, 47 kg, 265cc
Merhaba, aynı özelliklere sahip protez takılacak çok heyecanlıyım foto görme şansım var mıBu arada, konuyla ilgili de yazim.
Boyum 170,
kilom 60 ,
protezlerim damla 345 cc Mentor high profile.