Canım,benimde karın bölgemden yağ alınmıştı biliyorsun..Doktor ilk bir hafta kadar o bölgeyi, sıkı sıkı bendajlamıştı.O bölgenin sıkı olması hem şişmesini önlüyor hemde hareket ederken daha sıkı tuttuğu için daha az ağrı oluyor
Bandajları doktorum çıkarınca korse kullanmamı önerdi.Ben diz üstü ile mide üzeri olan külot şeklinde korselerden kullanmıştım.Çok faydasını gördüm hem yağ alınan yerlerde hemde diğer bölgelerde
Burundan iki sefer ameliyat olmuştum daha önce.Fakat nefes alma sorunun düzelmedi,artık işgence haline dönüştü..Sürekli bagımlı gibi burun spreyli kullanıyordum
Estetik olarakta hoş değildi zaten,istediğim gibi olmamıştı.Zor bir burnum var zaten..Öncelikle sağlık olarak müdahale edilecek,doktorumun önceligi o..Bir miktarda estetik olacakmış,o süpriz olacak işte :)
Dudak dolgusu evet ara ara düşünüyorum ama ne biliyim hiç aklıma bile gelmedi..İkna edebilirsem badem göz estetiğinide yaptırıcam
Benim göz kenarları hafif aşşagıya doğru.Yorgun bir ifade veriyor.Gözkenarlarını hafif yukarıya doğru çektikmi tamamdır
Tabi doktoru ikna edebilirsem,ameliyat öncesi konuşacagım onu artık
Burun için iç kısımda kıkırdak yoksa kulaktan kıkırdak alınacak,belki burun uzunlugunun görünümünü azaltmek için çene kısmına yağ enjekte edilecek
Yani sıkıntılı bir ameliyat ve süreci olacak