- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
Canim bu ay 1 yil olucak ameliyat olali.ilk 15 gun agliriliydi sonrasinda bir sikinti cekmedim.cok gecmis olsun sana dadün ameliyat oldun peki ağrıların nasıl ben işgence çekiyoruuuuuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bu ay 1 yil olucak ameliyat olali.ilk 15 gun agliriliydi sonrasinda bir sikinti cekmedim.cok gecmis olsun sana dadün ameliyat oldun peki ağrıların nasıl ben işgence çekiyoruuuuuum
Masallah kiz, masallah sanabn 4.günmde çay demledim .gün işe basladım saçlarımı flnda toplayabiliorum ilk 3 gün feci tabiki ama yinede dayanlmayacak bsy değil hızlı iyileşiosunuz 4.gün kendm yatıp kalkmaya bile başladım konuya istinaden 1,65 48 kiloyum 325 high profl takıldı ama sanki kçk gibi geliyor gögüs kafesmn dar oldugunu ve dokumunda az oldugunu sölemişti doktorum 350yi denemiş ama taştıgı içinde takmamıs
Kesinlikle 300 ustu oneririm ben canim ama buyukluk tamamen zevk meselesi diye dusunuyrm. Benimki 345 cc alti olsaymis kucuk oldu diye uzurdum heralde.Boy 176 kilom 61 meme altı ölçüsü 80 cm.300 üstünün bana olacağını hissediyorum.
Mesela seninkinin büyüklüğü çok güzel.Kesinlikle 300 ustu oneririm ben canim ama buyukluk tamamen zevk meselesi diye dusunuyrm. Benimki 345 cc alti olsaymis kucuk oldu diye uzurdum heralde.
Mesela seninkinin büyüklüğü çok güzel.
Inecekler canim, merak etme. Benim biri sismisti ilk hafta ama bir kac gune kalmadi gecti. Agrilarin dinmesine cok sevindim. Gece uykun nasil?Arkadaslar agrilarim gercekten dindi kollarimi rahatca hareket ettirmeye basladim fakat inanilmaz şişler kocaman oldular zamanla inecek dedi doktorum tabi hala korse takiyorum. Bugun 6. Günüm. İnicek di mi bunlar
alla alla senn kaslarmı kuvvetliydi acaba :) yaa banada 350yi takmıs ama olmamıs bana kck gelio su anMasallah kiz, masallah sana
Ben hala kendim kalkmakta zorlaniyorum sabah, arkamda 4 yastik nerdeyse oturarak uyuyorum.
Bende buyuk olmasin diyordum ama 325 ustu olsun , 345 takmis bana da doktorum ilk gorusmede 300 onermisti. Iyi ki de 345 takmis,daha kucugu beni tatmin edemezmis
sen 400 bile kaldırırsınZaten sizleri okuyup GÖRÜP aldım bu kararı
Canim benimde boyum 176 yanlis hatirlamiyosam gogua alti olcum de sana benzerdi. 400cc yuvarlak takildi suan 1 yilim dolmak uzere hic buyuk degil cok normal durdu keske daha buyuk olsaymis diyorum.Boy 176 kilom 61 meme altı ölçüsü 80 cm.300 üstünün bana olacağını hissediyorum.
benim boyum 180 kilom 62 en büyük 410cc denemiş doktorum ama derim ince gelmiş.385cc takmış. bide cidden zayıfım sende kesinlikle 350 üzeri olsun zaten doktorun bir kaç örnek getiricek ve ameliyat sırasında deniycek. ama sınır olarak 350 ve üzeri belirlemelisin senin boyun ve kilon bunu kaldırırkızlar benim de boyum 1,76 kilom 58. fiziğim düzgün omuzlarım geniş sayılır. fakat bacak boyum uzun gövdem kısa. bana kaç cc olur acaba? yuvarlak yüksek profil koyucak doktorum.