boyunuz,kilonuz ve protez büyüklüğü

her nefes alış gögüs kafesini şişiriyor diye ağrı yapıyordu. ben çözümü kısa ama sık nefesle çözmeye çalıştım. kendimce ağrıyı hafifletecek yöntemler bulmaya çalıştım. ama bunların hepsi 2 hafta sonra geçiyor. onra görsellik ön plana çıkıyor. ağrı geçi sıra şişliklerde diye. Yine herşeyin ilacı zaman. Resimlerime bakarsan 18. gün ile 1. ay arasındaki farkı görebilirsin. içini rahat tut. hepsi geçici :) ilk haftayı atlatmışsın şimdi son düzlük böyle düşün. bu haftayıda bitirince ağrı kalmayacak. :KK66:

canımm cok sagol:) su mesaj hakkım dolsun o zaman fotograflarnza bakıcam zaten eminim cok güzellerdir nazar değmesin:) bende bıraz kendıme gelıyım kardesıme foto cektırıp koydurucam sızde bakar bı fıkır verırsınız olur mu?

benim boyum 1.63 kilom 43 baya zayıfım yani.ameliyat olmayı planlıyorm yakın zamanda.
doktor 220-240 damla high profil önerdi ne dersiniz kızlar büyük olmasından korkuyorum sadece doğal ve normal görünsünler yeter

Bence o ccler gayet doğal durur ondan asagisida silikoin taktirdgina değmez canım sonra moralin bozulur. Meme dokun nasıl bilmiorum ama daha da küçük bisi düşünme forum da küçük olupta ikinci ameliyatı yaptrp tekrar büyütenler var canım

benim boyum 1.63 kilom 43 baya zayıfım yani.ameliyat olmayı planlıyorm yakın zamanda.
doktor 220-240 damla high profil önerdi ne dersiniz kızlar büyük olmasından korkuyorum sadece doğal ve normal görünsünler yeter

canım ölçülerimiz aynıymış ben persembe gunu doktora gıdecegım.bana kac cc soyleyecekbakalım doktor burdan yazarım sana.sen bır tek doktorlamı gorustun? bır kac ayrı doktora sorsaydın ben öyle yapıcam

mesaj kota dolunca sana özelden yazarımm

baya zayıfmışsın gerçekten canım benim..doktoruna güven :KK66:

baya zayıfmışsın canım bencede kesinlikle doktoruna bırak ve ona güven sadece ne beklediğini ve neistediiğini güzelce anlat onlar cc yi ona göre ayarlıyorlar.bende senin gibi istiyordum büyük olmasından çok korkuyordum hep küçük olsun küçük olsun dogal olsun dedim doktorumu korkuttum biraz :KK70: sonrada son anda ameliyattan önce çizim yaparken yaptırdığıma değsin o yüzden tamamen size bırakıyorum dedim. benim kas üstü oldu. ameliyattan önce 200 gibi konuşmuştuk ama ben çizim yaparken gerekirse 250 bile koyabilirsiniz dedim.doktorumda sağolsun bana 225 cc uygun görmüş.tam ideal tam kararında tam istediğin arzu ettiğim gibi oldu. 36 beden bikinilerim ve gömlekrim kıyafetlerim çok güzel oluyor.75 a dolgulu giyerken 75b dolgusuz giyiyorum. fotoğraf albümüme bakabilirsin fikrin olsun çünkü cc ler yakın. :KK34: bence kilona göre eger kas altı olacaksa 240 falan ideal olabilir 240ın altına inme derimben yaptırmışken dolgun olsun sonra biraz daha olsamıydı diye dert yanarsın insanın gözü alıştıkça doyumsuz oluyor çünkü... bide ben şuna karar verdim dik ve dolgun olduktan sonra büyük olsada hiç rahatsız edici olmaz aşırısı olmadıkça tabi :)) benim şuandaki sütyensiz halim eskiden dolgulu sütyenliykenki hali gibi oldu doktoruma tamda bunu söylemiştim zaten :KK34: benim boyum 1,60 kilom 52 .... doktorum sargıları ilk açtığı gün aynaya baktım ve doktorumla sarıldık iyiki bana bıraktın bak çok sevindim bana bırkamana dedi bende aynı şekilde düşündüğümü söyledim iyiki son anda fikrimi değiştirmişim. :)) hele şimdiki aklım olsa o zaman ilk kontrole gittiğimde hiç ordaki protezleri falandenemez cc muhabbetine girmezdim ben o işten anlamam ona artık siz bakın karar verin benim istediğim gibi olsunda kaz ccc olursa olsun derdim. çünkü doktorlarımız bu işi gerçekten çok iyi biliyor ve tecrübelerine güvenmek lazım :)))

evet birkaç doktorla daha görüşmeye karar verdim.hepsi kas üstünü uygun görücekmi yada hangi ölçüleri önericekler merak ediyorum..sonra üzülmek istemiyorum ocak sonuna kadar olmak istiyorum ameliyatı..bakalım umarım içime siner.haber veririm size doktorların önerdiklerini=)

merhaba aşkın, ben de şubat ayında ameliyat olmayı düşünüyorum, arkadaşların içinde ölçüleri bana en yakın olan sensin ve ameliyatını 2 ay önce olduğunu tahmin ediyorum. çok geçmiş olsun, umarım her şey umduğun gibi gitmiştir. benim de boyum 170 ve 53 kiloyum. yalnız omuzlarım ve göğüs çevrem geniş. 36 beden etek/pantolon, 38-40 bluz/ceket giyiyorum. göğüs altı 77 üstten 88cm. meme dokum var ancak üst kısmı tamamen boşaldı ve doktorum 260cc kas zarı altı önerdi. sana kaç takıldı, büyüklüğünden memnun musun? bana biraz bilgi verirsen çok sevinirim :)

arkadaslar 9gun sonra bende amelıyata gırıyorum henüz protezin büyüklüğü ile ilgili kafamda birşey belirmedi. Fotograflara bakamıyorum yenı uye oldu boyum 1,70 kılom 54 300cc nasıl oluyor boy olarak kac beden iç çamaşırına eşit oluyor amelıyatıma az zaman kaldı ve hala kararsızım bana yardım edın

ben karar verdim, şubat ortası oluyorum ameliyat :)

canım ben ameliyat olalı 2 ay oldu... Benim boyum 1,68 kilom da 53... doktorum 260 cc kas altı koydu,, ben suanda cok memenunum,, daha büyük olsaydı doğal olmazlardı,, bence doktoruna güven,, gerisini düşünme...

teşekkür ederim.

canım ben ameliyat olalı 2 ay oldu... Benim boyum 1,68 kilom da 53... doktorum 260 cc kas altı koydu,, ben suanda cok memenunum,, daha büyük olsaydı doğal olmazlardı,, bence doktoruna güven,, gerisini düşünme...

günlerdir resim bakmaktan gözlerimin önünde memeler uçuşuyor artık :))
bir de en beğendiğim 2 resimden biri 265 cc biri 450cc, ikisi de aynı büyüklükte görünüyor. ne dicem ben doktora şimdi??? 265 mi 450 mi? ortalama mı alayım???

canım ölçülerimiz aynıymış ben persembe gunu doktora gıdecegım.bana kac cc soyleyecekbakalım doktor burdan yazarım sana.sen bır tek doktorlamı gorustun? bır kac ayrı doktora sorsaydın ben öyle yapıcam

evet canm bikaç doktorla görüşmeyi planlıyorum bende çünkü kocaman görünmelerinden korkuyorum

baya zayıfmışsın canım bencede kesinlikle doktoruna bırak ve ona güven sadece ne beklediğini ve neistediiğini güzelce anlat onlar cc yi ona göre ayarlıyorlar.bende senin gibi istiyordum büyük olmasından çok korkuyordum hep küçük olsun küçük olsun dogal olsun dedim doktorumu korkuttum biraz :KK70: sonrada son anda ameliyattan önce çizim yaparken yaptırdığıma değsin o yüzden tamamen size bırakıyorum dedim. benim kas üstü oldu. ameliyattan önce 200 gibi konuşmuştuk ama ben çizim yaparken gerekirse 250 bile koyabilirsiniz dedim.doktorumda sağolsun bana 225 cc uygun görmüş.tam ideal tam kararında tam istediğin arzu ettiğim gibi oldu. 36 beden bikinilerim ve gömlekrim kıyafetlerim çok güzel oluyor.75 a dolgulu giyerken 75b dolgusuz giyiyorum. fotoğraf albümüme bakabilirsin fikrin olsun çünkü cc ler yakın. :KK34: bence kilona göre eger kas altı olacaksa 240 falan ideal olabilir 240ın altına inme derimben yaptırmışken dolgun olsun sonra biraz daha olsamıydı diye dert yanarsın insanın gözü alıştıkça doyumsuz oluyor çünkü... bide ben şuna karar verdim dik ve dolgun olduktan sonra büyük olsada hiç rahatsız edici olmaz aşırısı olmadıkça tabi :)) benim şuandaki sütyensiz halim eskiden dolgulu sütyenliykenki hali gibi oldu doktoruma tamda bunu söylemiştim zaten :KK34: benim boyum 1,60 kilom 52 .... doktorum sargıları ilk açtığı gün aynaya baktım ve doktorumla sarıldık iyiki bana bıraktın bak çok sevindim bana bırkamana dedi bende aynı şekilde düşündüğümü söyledim iyiki son anda fikrimi değiştirmişim. :)) hele şimdiki aklım olsa o zaman ilk kontrole gittiğimde hiç ordaki protezleri falandenemez cc muhabbetine girmezdim ben o işten anlamam ona artık siz bakın karar verin benim istediğim gibi olsunda kaz ccc olursa olsun derdim. çünkü doktorlarımız bu işi gerçekten çok iyi biliyor ve tecrübelerine güvenmek lazım :)))

inşallah bende memnun kalırım canm ya kasüstü olurmuş bana yeterince dokum varmış.şaşırdım öyle söylemesine çünkü B bedeni doldurmuyorum bende en azından C olsa çok güzel olur ameliyattan sonra..bende aynen senin dediğin gibi istiyorum şuan destekli sütyende nasıl görünüyosa ameliyattan sonra desteksiz sütyen giydğimde de öyle görünsün.göze batmasın yani.yoksa kürdana zeytin takmış gibi olabilir=)

Son düzenleme:

canım ben uzun zaman giremedim de ne yaptın sen doktor kaç cc önerdi sana?

kızlar doktorlarla ılk gorusmeler ucretlımı oluyor?

Benimki yuvarlak protez ama öyle çıkıntılı değil
Evet resimler erken çekildiği için öyledir
Doktorum tam olarak şeklini 6. ayda alacağını söylemişti
Şu an 7. ayımdayım ve görüntü olarak damla kadar doğal duruyor

cnm bnde tugrul turana onmzdekı hafta amlyat olucam ve damla olmakta ısrarlı olucam dogallıgı acısından ama sen damla kadar doğal durdgnu sylemıssn resım yollayablrmısın benm maıl adresme hande_ergezen@hotmail.com bı yıl once amlyat olms brnın resmı cok onemlı nasıl durdgu asıl ozaman bellı oluyordr cnku cnm

cnm bnde tugrul turana onmzdekı hafta amlyat olucam ve damla olmakta ısrarlı olucam dogallıgı acısından ama sen damla kadar doğal durdgnu sylemıssn resım yollayablrmısın benm maıl adresme hande_ergezen@hotmail.com bı yıl once amlyat olms brnın resmı cok onemlı nasıl durdgu asıl ozaman bellı oluyordr cnku cnm

Canım bende geçen sene 14 Şubatta ameliyat oldum..Kas zarı altına 400cc lik yuvarlak protez taktırdım.Görüntüden,duruşundan,dogallıgından çok memnunum.Ameliyatımın üzerinden bir yıl geçtigi için sana foto göndermek istedim,fikir olur..Mail adresini kontrol et :KK34:

Tuğrul beyin çok çok başarılı olduğunu duydum hep canım daha önce memorial de çalışırken bir tanıdığım meme küçültme olmuştu ve alanındaki en iyi doktorlardan bir tanesidir şimdiden geçmiş olsun diyorum :)

X