baya zayıfmışsın canım bencede kesinlikle doktoruna bırak ve ona güven sadece ne beklediğini ve neistediiğini güzelce anlat onlar cc yi ona göre ayarlıyorlar.bende senin gibi istiyordum büyük olmasından çok korkuyordum hep küçük olsun küçük olsun dogal olsun dedim doktorumu korkuttum biraz
sonrada son anda ameliyattan önce çizim yaparken yaptırdığıma değsin o yüzden tamamen size bırakıyorum dedim. benim kas üstü oldu. ameliyattan önce 200 gibi konuşmuştuk ama ben çizim yaparken gerekirse 250 bile koyabilirsiniz dedim.doktorumda sağolsun bana 225 cc uygun görmüş.tam ideal tam kararında tam istediğin arzu ettiğim gibi oldu. 36 beden bikinilerim ve gömlekrim kıyafetlerim çok güzel oluyor.75 a dolgulu giyerken 75b dolgusuz giyiyorum. fotoğraf albümüme bakabilirsin fikrin olsun çünkü cc ler yakın.
bence kilona göre eger kas altı olacaksa 240 falan ideal olabilir 240ın altına inme derimben yaptırmışken dolgun olsun sonra biraz daha olsamıydı diye dert yanarsın insanın gözü alıştıkça doyumsuz oluyor çünkü... bide ben şuna karar verdim dik ve dolgun olduktan sonra büyük olsada hiç rahatsız edici olmaz aşırısı olmadıkça tabi :)) benim şuandaki sütyensiz halim eskiden dolgulu sütyenliykenki hali gibi oldu doktoruma tamda bunu söylemiştim zaten
benim boyum 1,60 kilom 52 .... doktorum sargıları ilk açtığı gün aynaya baktım ve doktorumla sarıldık iyiki bana bıraktın bak çok sevindim bana bırkamana dedi bende aynı şekilde düşündüğümü söyledim iyiki son anda fikrimi değiştirmişim. :)) hele şimdiki aklım olsa o zaman ilk kontrole gittiğimde hiç ordaki protezleri falandenemez cc muhabbetine girmezdim ben o işten anlamam ona artık siz bakın karar verin benim istediğim gibi olsunda kaz ccc olursa olsun derdim. çünkü doktorlarımız bu işi gerçekten çok iyi biliyor ve tecrübelerine güvenmek lazım :)))