Boyumu uzatmak istiyorum

yani herkes saldırmış konuyu açan kıza..ne var bunda delirdiniz hepiniz..daha 16 yaşında bu..ergenlik döneminde..kendisiyle çatışma halindedir kendisini beğenmeyebilir ne var bunda..bugün boyuna takar yarın saçına takar sonra gözlerinin rengine filan..ne var yani...hepsi gelip geçici bunların..kişiliği karakteri oturana kadar böyler şeyler yaşaması hissetmesi normal değilmi allaasenn..
nekadarda anlayışsızsınız..kızacak çatacaksanız yorum yapmayın ozaman..eleştirmek daha farklı bişey...öyle kendini beğenmişsin bencilsin diye ne hakla saldırıyorsunuz..bunu diyen arkadaş sende baya bi yobazmışsın...

Allah herkesin gönlüne göre versin..........

Topuklu ayakkabılarımı da çok seviyorum.........

ya böyle boyu 1.60 üzeri olupta ay boyum cok kısa die dert yananlara gercekten deli oluyorum..
arkadsım türkiyenin bi boy ortalamasına bak sonra dert yan...,,hatta hatta onca derdin arasında böyle bişeyi dert ettiğin için otur kahkaha at..

ne kadar sukursuz insanlariz bizler, gercekten boyle basliklar gorunce asiri kisa bir boy filan bekliyorum... 168 cikiyor. arkadasim manken mi olmak istiyorsun?

Ben 19 yaşındayım seninle aynı boydayım :18: Napıcaksın o kadar uzun boyu topuklu giyemezsin sonra

yorumların hepsini okuyamadım ama ilk sayfadaki yorumlar bana yetti bile. 16 yaşındasın benle aynı boydasın tabikide kişiden kişiye değişir sen kendine göre kısasındır ama bana göre bende uzunum :) arkadaşların yorumuna baktımda çoğu 1.65 olamayan kişiler. genelde de hep böyle olur. zayıfım diye konu açılır kilo alamıyorum diye konular açılır çoğu kişi altına ay canım ben su içsem yarıyor ay canım bendekileri sana vereyim. işte bu gibi insanlar oldukça zor buralara böyle konular açmak. hatta onlara laf yetiştirmek.

Klasik kk sözleri.
Allah başka dert vermesin-Nereden biliyorsunuz sadece bu derdi olduğunu?
Bu konuyu açtı diye tek derdinin bu olduğunu falan mı sanıyorsunuz.
Şımarık,bencil,kendini beğenmiş...Sadece boyunun kısa olduğunu düşünüyor ve bundan rahatsızlık duyuyor diye mi bu sözler?
Ayrıca boyum uzun mu kısa mı denmemiş.Boy uzatma ile ilgili birkaç soru sorulmuş.
Ama verilen cevapların çoğu boyunun normal olduğuyla ilgili alaycı yorumlardan oluşuyor.
Uzun boy ölçütü herkeste aynı olmak zorunda mı?
Çözüme yönelik olmayıp sadece kendi kıstaslarına göre eleştiri getiren yorumlar silsilesi.

Konu sahibesi,malesef bu yaştan sonra uzamak gerçekten zor.
Fakat platesle veya duruş bozukluklarını düzelten hareketlerle duruş bozukluklarını düzeltebilir birkaç cm daha uzun görünebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...eltmek-isteyenler-gelin-beraber-uzayalim.html
Bu konuda ayrıntılı bilgi mevcut.

Konuyla alakasiz olacak ama boy uzunlugu yada kisaligi aileden gelen birseymis.... Mesela bazi kardesler biri cok uzun biri cok kisa mesela iki dayim 1.85 ustunde diger dayim onlara gore kisa bu sadece bir ornek....bu aileden gelen birseymi yoksa beslenme bakim bunu degistirebiliyormu kimisi kisaysa cocuk yasta aniden uzayabilirmi....

Ekstra hiç birşey yapmasan da bence 1.70 i bulursun.sütte sandığımız kadar kalsiyum yokmuş onun yerine nohut,kuruyemiş ve yeşilliğe ağırlık verebilirsin basketbol olmazsa pilates yaparsın uzanma hareketleri var nihayetinde...her fırsatta uzun uzun gerin,bulduğun her yere asıl :)
bu arada benim boyum 1.65 ve çevremdekiler bana uzun muamelesi yapıyor demek ki çoğunluk kısa.olmazsa sen çevreni değiştir en iyisi :)
neyse canım şaka bi yana aynı takıntı bende de vardı yaşım 26 hala zaman zaman düşünürüm birkaç cm daha uzamanın bir yolu var mıdır acaba diye..uzamaya çalışırken haline şükretmeyi de unutma olur mu kardeşim...

Ben de 16 yaşındayken 1.68 boyundaydım
19 yaşıma giriyorum 170 boyuna geldim. Ki sürekli yüzüyorum.
Ablam 1.59 21 yaşında beni kıskanıyor...
Boyun Türkiye standartarı için normalin 5 cm üstünde bile
Uzarsın ama bir anda 1.80 olamazsın.
Bunun için benim gibi yüzeceksin yada boy uzatacak sporşardan voleybol yada basketbol oynayabilrsin

Merhaba adaşım ve yaşıtım:) 1.68 in sana kısa geldiğini söylemişsin uzamak icinde basketbol oynamayı dusunuyormussun birincisi basketbol boy UZATMAZ uzunlar basket oynayabilir daha verimli olarak. Bende oynadim uzamak icin degil uzun oldugum icin.. bu topigi 1 yıl once actigina gore umarim su an 1.70 olmuşsundur inan boyun kisa degil hatta en cok olmak istedigim boy! Cunku bende 96 lıyım 1.82 boyundayım arnavutuz sulale hep uzun kısa hiç yok. 2010 yazinda adet oldum tam zamaniydi ama yine de boyum 5 cm uzadi 1.77 kalaydım keske. Uzun boyun avantaji dezavantajdan daha cok olabilir evet ama yinede bana guzel gelmiyor 1.65-1.70 en guzeli:) Sevgilerlee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…