Boyumu uzatmak istiyorum

hay sizin boyunuza be oofff
yeter bıktık kendini övüp durma hee kısasın napıcan çok kısasın uzamazsın sütle falan basketbolda fayda etmez taa küçük yaslarda baslayacaktın yeter artık bi sükret elim ayagım düzgün diye 150 cm olanlar var ya daha laf sayacagım ama neyse öff bktık be yok oram yamuk boyum kısa boyum uzun yeter egonuzzzaaaa yeter artık öööffffffffffffffffffffff :KK4: bencilsin ve kendini begenmisin tekisin sen :KK4: boyunda kısa uzamazda...sırık gibi ol yani niye uzamak istiyosun ? hem dua et sen ölünce senin boyuna mı bakacaklar? seni boyunu uzunlugu degil dua kurtarır ve bi daha söylüyorum sımarık ve bencil kendini begenmişssin

Pardon siz kk'nın müftüsü müsünüz? Size ne insanların ne kadar dua ettiklerinden ölümden sonraki yaşantılarından vs. Hayır bir de okuyan fizikle ilgili konu açan tek bu kızcağız sanır, giydirmişsiniz kıza uzamak istedi diye şımarık, bencil falan filan da sizin konuların ondan aşağı kalır yanı yok. :KK1:

Boyun Türkiye standartlarına göre normal..Eğer adet olduysan belki 1-2 sene daha uzayabilirsin..Ama daha sonra uzamazsın..Mesela ben 13 yaşımda adet oldum ilk kez ve 15 yaşımdan beri aynı boydayım.1.80 cm....Uzamadım daha sonra...........

Daha uzasaydın Narmik :KK1: :KK1: Çok kısa kalmışın aaaa cık cık cık :KK1:

Valla şahsen ben de 1.68 im. Ama gayet iyi olduğumu düşünüyorum.
Çünkü 5 cm bir topuklu giysem, 1.73 , 10 cm giysem 1.78.
Tamamdır işte. Fazla uzun olmaya gerek yok ya . Eşimden uzun olma ihtimalim artardı şahsen.
Tam aradayım. Oh mis :KK1:

Memnunum Allaha şükür..Daha uzun ya da daha kısa olsaydım da memnun olurdum zaten...Allah başka dert vermesin diyeyim klasik olarak....

Aynen. Boy çok takılmamalı. Bence de ALLAH başka dert vermesin , Güzel ve fıstık anne :)

Boyunuz standartların üstünde. Yani ortalama 1,60 - 1,65 arasıdır. Boyum 1,65 ve birçok kız arkadaşımdan uzunum. Yani sen düşün ortalamayı.
Ayrıca uzun boyun kızlarda hoş durmadığını düşünenlerdenim. Boyunuz ideal.

Arkadasim herkes yazmis zaten ama ben de soyliym belki diyenlerin sayisi artinca icin rahatlar :) 1.68 gayet ideal bir boy. Hani ne biliym isvicrede yasasan falan tamam ama turkiye icin erkeklerin bile boy ortalamasi 1.75 falandir. Bayanlarin ortalamasinin zaten uzerindesin,uzun sayilabilecek bir boyun var. Ama illa kafana takiyosan uzun gorunmenin yollarindan biri de fizigine dikkat etmendir, zayif olmak seni daha da uzun gosterir,bir de bi 3-5 cm topuk giysen tamamdir. Ayrica yasin da daha genc,boyun birkac cm daha uzayabilir. Benim bi arkadasim var boyu 1.70,simdiye kadarki butun erkek arkadaslari neredyse onla ayni boydaydi. Fotograflarda egilip uzun gozukmemeye calisiyodu onu hatirladim simdi.

Yakışana çok güzel yakışıyor uzun boy....Eşimin yanına hiç eğilme ihtiyacı hissetmedim..:KK34:

Birilerine boyu ile ilgili moral vermeye çalışırken uzun boylu insanları yermeye çalışmasanız olmaz zaten............:KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşında 168 sin, ben 23 yaşımda 164üm, ben napıyım. atıyım mı kendimi camdan aşağı.

daha gelişim çağındasın, uzarsın. voleybol ya da basketbolla destekleyebilirsen daha iyi olur merak etme.

Seni şimdi bi döverim :KK9:
Taktıgı boyada bakın,, bende 23 yaşımdayım 1.60 boyumdayım... Topuklu bile giyince kendimi bazen yüksek hissediyorum rahatsız oluyorum kazulet gibi..
Boyun gayet ideal uzamaya çalışma..İdeal boylular birde topukla çok kötü duruyor...Sırık gibi :KK31:

Türk erkeklerindede boy o kadar uzun değildir he sen iyisin iyi fazla kurcalama.. Boy hakkında açılan kaçıncı konu bu ya :44:​

Boyun kısa degil kardeşim benim boyum 155 ben ne yapayım ozaman erkek kardeşim 16 yaşında şuan boyu 186 ama spor yapıyor 6 yıldır onun faydası oldu günlük en az 3 saat çalışıyor uzak doğu dögüşleri yaptıgı için her gittigimiz yerde kardeşimi benden büyük sanıyorlar.

ne kadar doğru bilemiyorum ama arjinin diye bir madde varmış ve bu doğal olarak en çok kabak çekirdeğinde bulunuyormuş ve büyüme hormonunu tetiklediği için hap şekilde olanlarından boyu uzamayan gelişim geriliği olan çocuklara veriliyormuş, bu konuda arjinin ahmet aydın diye aratıp, çocuk doktoru prof. ahmet aydının yazılarında ulaşabilirsin
yani bol kabak çekirdeği ye, sütten faydalı olcağına eminim

canım bir yerlere asıl sallan bide sırt üstü düz şekilde yatmaya çalış
yüzme de boy uzatıyor genelde genetik tabi

Yakışana çok güzel yakışıyor uzun boy....Eşimin yanına hiç eğilme ihtiyacı hissetmedim..:KK34:

Birilerine boyu ile ilgili moral vermeye çalışırken uzun boylu insanları yermeye çalışmasanız olmaz zaten............:KK14:

Asla uzun boylulari yermek gibi bir dusuncem yoktu, zira benim boyum da o dedigim arkadasiminki gibi 1.70. Bir kisi egilme ihtiyaci hissediyor diye tum uzun boylular boyle hissedecek diye bir sart yok. Uzun boy tabi ki yakisana cok yakisan birsey. Burada sadece cevremden aklima gelen bir ornek verdim, uzun boylular soyle kotu boyle kotu diye sizin tabirinizle 'yerme' gibi bir duruma girmedim. Lutfen bu kadar alingan olmayalim yaa. Yine de kirildiysaniz ozur dilerim.

Asla uzun boylulari yermek gibi bir dusuncem yoktu, zira benim boyum da o dedigim arkadasiminki gibi 1.70. Bir kisi egilme ihtiyaci hissediyor diye tum uzun boylular boyle hissedecek diye bir sart yok. Uzun boy tabi ki yakisana cok yakisan birsey. Burada sadece cevremden aklima gelen bir ornek verdim, uzun boylular soyle kotu boyle kotu diye sizin tabirinizle 'yerme' gibi bir duruma girmedim. Lutfen bu kadar alingan olmayalim yaa. Yine de kirildiysaniz ozur dilerim.

Mesajım size değil geneleydi.....Alınmadım..Düşüncemi söyledim...Kendimden örnek verdim...İnsan boyu ne olursa olsun eşi,sevgilisi kendinden kısaysa boyunu eğer tabi..Diyelim siz 1. 55 iseniz ve eşiniz de 1.52 ise boyunuzu eğersiniz..Çok uzun olmadığınız halde...:KK34:Uzun boy söz konusu oldu mu uzun boylular için hemen başını eğer,kamburu çıkar,kazulet gibi olur sözlerin sarfedildiğini okumaya alıştık artık...
Kırılmadım........Tamam birilerine boyu konusunda moral vermek güzel ama konuşmalar diğer karşı gurubu yerer cinste oluyor...

Neysee....Allah herkese yakışanı veriyor..Elden ayaktan sağlıktan düşmeyelim yeter ki......

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım senin adına cidden çok sevindim ama boyunun 168 olmasına değil tabiki bunu dert edecek kadar dertsiz olmana......

Herkes içinden geleni yazıyor herkesin yorumu kendine,,, bırakın artık şu işleri ya :KK37:
Sana göre öyleyse bana göre böyle.. İşine bak :KK34::KK34:
Haspinallah yaa kıskanayım bende o zaman arkadaş 1.68 boyuna şükretmiyor ah ben ne yapayım ühüüüü :KK43:

Bu arada Narmik nickli üye,, şöyle anladım sen benim yorumada laf kondurdun .. Gayet açık..
Sinirlendim de zaten,, hiç bir boy gurubunu yermedim ben.. Bazı boylular/topuk kısmından nitelendirdim.
Yorumunu yap çık, insanların yorumlarına göndermede bulunma..

Son düzenleme:
arkadaşım senin adına cidden çok sevindim ama boyunun 168 olmasına değil tabiki bunu dert edecek kadar dertsiz olmana......

:KK9::KK9:İşte birazda bunu demeye çalıştım :KK9:

Aslında hiçbir yere girip yorum yapmamak lazım cins cins insanlar var.

X