- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
hay sizin boyunuza be oofff
yeter bıktık kendini övüp durma hee kısasın napıcan çok kısasın uzamazsın sütle falan basketbolda fayda etmez taa küçük yaslarda baslayacaktın yeter artık bi sükret elim ayagım düzgün diye 150 cm olanlar var ya daha laf sayacagım ama neyse öff bktık be yok oram yamuk boyum kısa boyum uzun yeter egonuzzzaaaa yeter artık öööffffffffffffffffffffffbencilsin ve kendini begenmisin tekisin sen boyunda kısa uzamazda...sırık gibi ol yani niye uzamak istiyosun ? hem dua et sen ölünce senin boyuna mı bakacaklar? seni boyunu uzunlugu degil dua kurtarır ve bi daha söylüyorum sımarık ve bencil kendini begenmişssin
Boyun Türkiye standartlarına göre normal..Eğer adet olduysan belki 1-2 sene daha uzayabilirsin..Ama daha sonra uzamazsın..Mesela ben 13 yaşımda adet oldum ilk kez ve 15 yaşımdan beri aynı boydayım.1.80 cm....Uzamadım daha sonra...........
Daha uzasaydın NarmikÇok kısa kalmışın aaaa cık cık cık
Memnunum Allaha şükür..Daha uzun ya da daha kısa olsaydım da memnun olurdum zaten...Allah başka dert vermesin diyeyim klasik olarak....
Yakışana çok güzel yakışıyor uzun boy....Eşimin yanına hiç eğilme ihtiyacı hissetmedim..
Birilerine boyu ile ilgili moral vermeye çalışırken uzun boylu insanları yermeye çalışmasanız olmaz zaten............
Asla uzun boylulari yermek gibi bir dusuncem yoktu, zira benim boyum da o dedigim arkadasiminki gibi 1.70. Bir kisi egilme ihtiyaci hissediyor diye tum uzun boylular boyle hissedecek diye bir sart yok. Uzun boy tabi ki yakisana cok yakisan birsey. Burada sadece cevremden aklima gelen bir ornek verdim, uzun boylular soyle kotu boyle kotu diye sizin tabirinizle 'yerme' gibi bir duruma girmedim. Lutfen bu kadar alingan olmayalim yaa. Yine de kirildiysaniz ozur dilerim.
arkadaşım senin adına cidden çok sevindim ama boyunun 168 olmasına değil tabiki bunu dert edecek kadar dertsiz olmana......