Boyumdan dolayı benimle devam etmek istemedi.

Ahahahaha olaya bak sanki kendisi 1.90 boyunda erkeğin normal boyu 1.78 falan zaten onun da boyu ortalama senin de boyun ortalama boş yapmış veya altında başka bir etken de olabilir ama büyük ihtimalle senden hoşlanmamış önüne bak zaten çokta birşey olmamış kendini hızlı bir şekilde toparlayıp yoluna bakmalısın hayat bu her zaman iniş çıkışlar olabilir odak noktan sınavın olsun sonra nasibinde varsa zaten oluyor her türlü

Mesele boy değil muhtemelen aynı anda 3-4 kişiyle görüşüyordu.
En çok işine gelenle devam etme kararı almıştır.
Ayrıca kendisi 178 susup otursun bence 190 olsa hadi bı nebze dicem.
Sizde sosyal medyadan tanıştığınız insanlara dikkat edin hemen inanıp baglanmayin.

Onun yüzünden bugün ders çalışırken çok verimsizdim mesela. Bari devam etmek istemiyorsan başka bir şeyi öne sür, ne bileyim

Ben 1.70 im mesela ama 1.70 bir erkek gercekten kısa duruyor.1.78 de bir erkege gore uzun sayılmaz. Bahane olarak öne sürmüş yani boyu. Siz sadece derslerinize odaklanın. Boşverin. Zamanınızı gereksiz insanlar icin harcamayın. Önemli olan sizsiniz. Daha iyisi elbet çıkar

Net başkası var sizi de gözden çıkarmış

Ben de bunu düşünüyorum ya. Moralim yerlerde bari onu öne sürme dimi
Yani boyu bahane etmiş çünkü ayağında topukluyla boyun gayet iyi olmuş kizlarin yine bu şansı var. Farklı şeyler peşindedir o bence

Yani boyu bahane etmiş çünkü ayağında topukluyla boyun gayet iyi olmuş kizlarin yine bu şansı var. Farklı şeyler peşindedir o bence
Bir de gerçekten yani kendimi övmeyi hiç sevmem ama güzel bir yüzüm var yani ideal güzellikte de bir kızım. Neyin peşindeydi gerçekten anlamadım.

Erkekler baya primitif canlılar ya. Hiç sınavımı etkilememek için mi böyle yaptı acaba diye düşünmeyin. Tam olarak hoşlanamamış, aklına bahane gelmemiş, siz de boy konusundaki zaafınızı belli edince oradan yürümüş yoksa gerçekten kısa olduğunuz için değil yani. Siz boy kompleksinizi bu primatın demesiyle derinleştirmeyin sakın. Boy erkekte önemli bence kadında hiiiç değil, erkekte de o kadar önemli gelmiyor bana da toplum normları temelli konuşuyorum. Eli yüzü ortalama düzgün bir kadın 1.50 de olsa kimleri koşturuyor peşinden elinizi sallasanız ellisi. Kapatın defteri geçin. Yalnız keşke bitirirken sen de matah değilsin 178 uzun mu sanıyorsun diye canını yaksaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…