İşte bunu söylüyo herkes.
Canim yaşına göre boyun çok iyi bence.Bende 17 yaşındayım 1.82 boyum.16 yaşından sonra uzamaya başladım.Voleybol oynadım uzun bir süre ama benim genetik bir şey babam çok uzun ona çekmişim.Dert etme uzarsın daha.Voleybol oynamanı süt peynir vb yiyecekler tüketmeni öneririm.:79:
Aslında bir fikrim var.
Diyet topikleri gibi, biz de boy topiği açsak nasıl olur?
Orada her gun belirlediğimiz egzersizleri yaparız ve mesela bugün şu kadar peynir yenecek süt içilecek deriz.
Her ay uzama oranını güncelleriz.
Ne dersiniz?
17 yasın da 1.82 boy mu19 yasına kadar uzayacagınıda düşünürsek tahmınen 1.86 fılan olursun herhalde.uzun olmak da dert anacım turkıye sartların da nasıl koca bulucaksın dıkkat ettım de sımdıkı nesılın kızları uzun oluyor erkeklerı kısa oluyor .neden acaba ? benım 15 yasındakı kız kuzenlerım benım boyumu astılar ınanamıyorum cok mınık kalıyorum yanların da cok.bu arada ben de 167 ım .rahatsız degılım acıkcası memnunum topukluyla fılan 178 fılan oluyorum cok sukur tatlım voleyboll oynadım demıssın .kac yasın da basadın voleybola ve kac yıl oynadın .okulun voleybol takımında fılan mı?
Uzun olmanın da dezavantajı varTopuklu giyince düşün birde beni Kıyafet sorunu oluyor birde..Canim voleybola 12 13 yaşında başladım herhalde emin değilim o civarda spor salonunda başlamıştım ilk daha sonra okul takımına girdim maçlara filan çıktım voleybolunda etkisi oldu :)
evet cnm yaa cok zor valla .topukluyla zaten dusunemıyorum bıle .cok uzun olmak da ıyı degıl ya topuklu ayakkabı gıymekte kısıtlı modeller secebılıyorsundur .ayrıldıgın sevgılının boyu kacti cnm .
Evet canim ne yazık ki.Mesleği dolayısıyla uzundu o 2 metreye yakındı
sevgılınde uzunsa o zman topuklu ayakkabı gıymekte sıkıntı cekmezsın .ıkınıde uzun uzun oh ne guzel valla .bız mınyatur kalıyoruz sızın yanınızda
Benim boyumda 1.75 herkes çok beğenir manken gibi hatunsun derler bende aksine kısa olmak isterim çünkü ayakkabı dükkanlarının önünden geçerken gözüm topuklularda kalır babet giymekten kışın topuksız bot aramaktan yorulurum uzun olmayı geç topuklularla iri vücudu taşıyabilmekte bir mesele uzun olmanın avantajı olduğu kadar dezavantajıda var bidenecik erkek kardeşimde 1.85 civarı yanyana durup boyumuza bakarız annemde sana böyle bir koca lazım derhepsi kısacık nerden bulcaksam bide kızların dediği gibi her erkek yanında uzun hatun taşıyamaz erkeğin kendine güvenmesi lazım
kısa boyluda olsan fit olursan bakımlı olursan birde topluklu giyersin göze batmaz hiç zaten malum türkiyede yaşıyoruz çoğunluk kısa rusyada yaşasan halini düşün