Boyum.. :/

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
Merhaba KK bayanları. Buraya ne çok konu açıyorum ben böyle. Neyse.

Yaşım 16 ve boyum 1.62 .. Amca ve dayı tarafım uzun. Anne ve babam da normal. Ama ben en az bi 1.70 kadar olmak istiyorum. Arkadaşlarıma bakarak kısayım. Sene başında benden kısa olanları gördüm, hepsi dev gibi olmuş. Ben kısacık kalmışım. İyice stres yaptım kendime. Uyuyamıorum. Annemle de aram biraz kötü. Konularımı okuyanlar bilir. Geçen gün arkadaşının kızıyla yan yana geldim. kız benden küçük 14 yaşında ama benden 5 cm uzun Anne babası da normal boydalar. Annem söyle bi baktı. Sen çok kısa kalmışsın dedi. Kuzenlerim falan uzun. Ben aralarında en kısayım neredeyse. Sağolsun annem 5 cm dolgu topuk bile giydirmio bana. Yaşın daha çok küçük diyo. Bide bu boya 50 kiloyum. Yağ, fazlalık falan yok ama bacaklarımın vücuduma göre kalın olduğunu düşünüyorum. Genetik, eritemezsin o bacakları diyolar.
Uzar mıyım sizce ? Ne yapmam gerekir 5 cm kadar uzamak için ? Bide bacaklarımı inceltmek için en uygun hareket nedir ? Basket oyna diyorlar. Bu yaştan sonra işe yarar mı ?

Çok soru sordum galiba. Kusura bakmayın.

uzarsın merak etme

uzamasan bile boyun kısa değil dert etme kendine .

boyun ölçüsü gayet iyi ..ayrıca daha 16 yaşındasın boy uzaması 21 yaşına kadar devam eder 1.70 olursun merak etme ..
rabbim akıl uzunluğu versin gerisini düşünme .....

Ah 16'lar.. O kadar güzel yıllarındasın ki, iyi değerlendirmeye bak.. :)

İyi besleneceksin, basketbol oynayacaksın ya da odaya tavana birşey asıp hergün onu yakalamaya çalışacaksın, kahvaltını yapacaksın; sonra uzayacağın varsa uzayacaksın. :) Bacakların için ise yürüyüş ve sıkılaştırıcı losyonlar işe yarabilir.

Sağlığına,kalbine ve aklına dikkat et, inan ilerde boydan daha çok işe yarıyorlar.

Canım bayanlar 22 yaşına kadar uzuyor merak etme uzarsın, arkadaşın dediği gibi uzamasanda dert etme o kadar da kısa değilsin, ayrıca bacak sorunu bende de var internete yazarsan bacak eritme egzersizleri diye çıkıyor karşına.. Bide o bacakların erimez ırsı olayı tamamen yalan bunu asla unutma... Bunun en güzel örneği benim süt kardeşimdir, baba tarafının bacakları çok kalın anne tarafıda biraz kilolu kıza bacakları erimez denildi hep kızda bu seneye kadar kiloluydu, Katü' de okuyor geçen sene gitti bu sene bi geldi yeminle şeytan çarpmışa döndüm görünce o kilo ve bacaklar nasıl gitmiş anlatamam gayet hoş bir kız olmuş gelmiş kardeşim benim bunu anlatmamın sebebide kendini öyle ırsi zırvalıklarına kaptırma herşeyin çözümü var tatlım araştır netten biraz... Öpüyorum sıkma canını :13:

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Biliyorum en güzel yıllarımdayım. Ama çevremdeki kişileri görünce moralim bozuluyor. Dedim ya sene başında benden kısa olanlar beni geçmiş. Yerimde sayıyor gibi hissediyorum. Sonra işte ergenliğe girince boy uzamaz falan diyolar.

günde bir bardak süt iç şekersiz olarak.yoğurt ve peynir ye.basket oyna.en azından bacakların için yürüyüş yap.erken yaşta topuklu giymekte boy uzamasını engelliyor diye duymuştum.sağlıklı hayatlar dilerim...

Gelen giden senin anne de öyle, halan da öyle. Genetik bu. Bacakların kalın kalır diyolar. Gıcık oluyorum.
İçim rahatladı. Teşekkür ederim.

Bol bol yiyorum zaten. Tpuklu olayını duymamıştım. Yorum için teşekkür ederim. :)

adet görüyorsan eğer bi iki sene daha uzarsın ama birkaç santim daha da uzamazsın üzgünüm
takma kafana

tatlımcım
nıye dert edıyorsun kendıne.
daha uzamaya devam edersin 6-7 yıl daha..
destekleyıcı seyler yap bence tabı bol kalsıyum almak spor yapmak gıbı...
pilates te boyu uzatan teknıkler var mesela onları deneybılırsın,basket yapabılırsın.
senın elınde ..
kalkdı ki hiç uzamadın dıyelım 1.62 de öyle azımsanacak bır boy degıl. türkiye standartlarında bır bayan ıcın normal.
manken olmayı falan dsunmüyorsan tabi..
ama uzarsınn sen dahaa uzarsınn merak etme

boyunuzu dert etmeyin. bir arkadaşım boy konusunda şöyle demişti ve benim de çok hoşuma gitmişti;
biz boyun boyundan sonra başladığına inanırız.

Boyun hiç de takılacak gibi değl 1,62 gayet normal boy. BÖyle konuları kafanıza takmayın bence olanla mutlu olun.

ben 160 ım..boydan daha çok fizik yapısı önemli bence 162 de orta boy kısa deil canım...ama sen 19 yaşına kadar 5 cm daha uzarsın bence..fas food az ye bol süt ve ürünleri tüket..

Yorumunuz için teşekkür ederim. Baskete ağırlık vermeyi düşünüyorum.
İnşallah dediğiniz gibi uzarım.

boyunuzu dert etmeyin. bir arkadaşım boy konusunda şöyle demişti ve benim de çok hoşuma gitmişti;
biz boyun boyundan sonra başladığına inanırız.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Çok anlamlı bir söz gerçekten :)

Boyun hiç de takılacak gibi değl 1,62 gayet normal boy. BÖyle konuları kafanıza takmayın bence olanla mutlu olun.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ne bileyim, benden küçük kızın benden uzun olması canımı sıktı.

18 yaşındayım ve boyum 1,56 ama umrumda mı?
Hayır.Daha da uzamam ama hiç de umrumda değil açıkçası. Dua et ki sağlıklısın neler okuyoruz burada.1,62 Türkiye standartlarında iyi bir boy bayan için.Sen düşündükçe beynini de etkiliyorsun ya uzayamazsam diye biraz oluruna bırak hiç düşünme

boy uzasa başka bişeyini takarsın o biter diğeri..:) boyun gayet iyi. etrafına bakarak sıkıntı yapıyorsun ama genel anlamda kısa değilsin. ve sen boyunu takıntı haline getirdikçe hiç uzamayacaksın.. benim bir arkadaşımın dünya umurunda değildi. böyle güzelim şöyle iyiyim der ( kendiyle cidden barışık) ve uzayacağına inanırdı. gerçekten 155 boyundaki kız 166 ile bitirdi. yani önemli olan boy değil. vucut tipin. öyle minyon bayanlar var dar kot dar badi giyiyorlar 175liklere taş çıkarıyorlar. önemli olan albeni. sen bence kendini sev eleştirme sorun etme. yoksa korktukların başına gelir..

Ben öğrencilerim arasında görünmüyorum bile
boyun 1.57-58 civarı uzun olsaydım iyi olurdu tabi ama kısa halimden de gayet memnunum. Mesela kafamı hiçbir yere vurmuyorum
en az 165 e kdr uzarsın sonrası da olabilir tabi bu beslenmene ve spora bağlı, genlerin müsaitmiş ne de olsa.16 yaş lise kaça tekabül ediyor buarada öğrencilerimden yola çıkıp bir cevap verebilirim sana. 9-10. sınıfta uzarsın ondan sonra ki uzama çok yavaş olur ancak birkaç santim

benim boyum 1.60 ve bunu kendime hic sorun etmedim, etmiyorum..
bosuna insanlarin seni gereksiz komplexe sokmalarina izin verme..
ayrica yasin daha kücük ve boy atma ihtimalin cok yüksek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…